Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dark Horses Gallant Warriors
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
55% Spel op eigen helft 45%
10 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 21
slecht Schieten matig
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen waardeloos


16e minuut.
Daar is Sewell, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lowe is nu in balbezit. Lowe passt de bal in één keer door. Dixon rent richting de bal. Dixon schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Lowe bereikt de bal nog maar net als eerste. Lowe passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Whittaker de bal. Dixon is nu in balbezit. Dixon haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Stephenson onderschept slim de pass. Stephenson geeft een lange en hoge pass. Euell bereikt de bal nog maar net als eerste. Dixon verovert de bal door een tackle van achteren. Dixon schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dark Horses - Gallant Warriors 0:1

28e minuut.
Phillips geeft een hoge lob. Klungelig pakt Sewell de bal. Lowe probeert naar een medespeler te passen. Dixon is nu in balbezit. Dixon haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

41e minuut.
Stephenson rent richting de bal. Stephenson probeert naar een medespeler te passen. Dixon is nu in balbezit. Dixon draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dark Horses - Gallant Warriors 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dark Horses 58%, Gallant Warriors 42%.
Dark Horses - Gallant Warriors 0:2

56e minuut.
Hyde met een sublieme pass. Cargill is nu in balbezit. Cargill passt de bal met de wreef. Butler rent richting de bal. Butler draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dark Horses - Gallant Warriors 1:2

58e minuut.
Simmonds met de inworp. Hyde rent richting de bal. Hyde probeert naar een medespeler te passen. Cargill bereikt de bal nog maar net als eerste. Cargill haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

69e minuut.
Klungelig pakt Stephenson de bal. Stephenson passt de bal zonder na te denken. Dixon is nu in balbezit. Dixon haalt uit met een fantastische trap. Kelly probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dark Horses - Gallant Warriors 1:3

75e minuut.
Powell rent richting de bal. Chin-Sue verovert de bal door een tackle van achteren. Chin-Sue speelt de bal door. Klungelig pakt Dixon de bal. Dixon schiet op doel. De bal raakt de paal. Kelly bokst de bal weg.

83e minuut.
Whittaker geeft een hoge lob. Inworp. Chin-Sue zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lowe is nu in balbezit. Lowe geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dark Horses 51%, Gallant Warriors 49%.
Dark Horses - Gallant Warriors 1:3