Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Infamous Boyz Rude Beets
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
59% Spel op eigen helft 41%
8 Doelpogingen 17
3 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 19.2
average Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Lisbie rent richting de bal. Langley verovert de bal door een tackle van achteren. Langley passt de bal zonder na te denken. Sinclair rent richting de bal. Sinclair schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Langley heeft problemen om de bal te vangen. Francis bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sinclair. Sinclair krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Simpson controleert de bal met de borst. Sewell rent richting de bal. Sewell probeert naar een medespeler te passen. Daar is Sinclair, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sinclair haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Infamous Boyz - Rude Beets 0:1

17e minuut.
Sinclair passt de bal met de wreef. Sewell rent richting de bal. Sewell passt de bal met de wreef. Sinclair bereikt de bal nog maar net als eerste. Sinclair draait met de bal, schiet en ... Harris probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Thomas is nu in balbezit. Thomas speelt de bal door. Nelson bereikt de bal nog maar net als eerste. Nelson schiet op doel. Reid probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Lisbie is nu in balbezit. Langley begaat een overtreding. Lisbie raakt geblesseerd tijdens het duel. Lisbie zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Creary rent richting de bal. Nelson verovert de bal door een tackle van achteren. Nelson draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Langley onderschept slim de pass. Langley passt de bal zonder na te denken. Francis rent richting de bal. Sinclair verovert de bal door een tackle van achteren. Sinclair draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Infamous Boyz 59%, Rude Beets 41%.
Infamous Boyz - Rude Beets 0:1

48e minuut.
Priestley onderschept slim de pass. Langley bereikt de bal nog maar net als eerste. Langley passt de bal zonder na te denken. Sinclair is nu in balbezit. Sinclair haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Harris maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
Lisbie geeft een hoge lob. Stephenson geeft de bal voor. Brown is nu in balbezit. Sinclair bereikt de bal nog maar net als eerste. Sinclair haalt uit met een fantastische trap. Harris probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Boyd rent richting de bal. Thomas begaat een overtreding. Boyd is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Neil zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Simpson bereikt de bal nog maar net als eerste. Sinclair verovert de bal door een tackle van achteren. Sinclair schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Priestley bereikt de bal nog maar net als eerste. Lisbie bereikt de bal nog maar net als eerste. Lisbie probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Nelson de bal. Nelson draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Infamous Boyz - Rude Beets 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Infamous Boyz 62%, Rude Beets 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Infamous Boyz - Rude Beets 1:1


Gelijkspel! De teams bereiden zich voor op de extra tijd.

96e minuut.
Langley bereikt de bal nog maar net als eerste. Sinclair bereikt de bal nog maar net als eerste. Langley rent richting de bal. Sinclair rent richting de bal. Sinclair schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Infamous Boyz - Rude Beets 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Infamous Boyz 77%, Rude Beets 23%.
Infamous Boyz - Rude Beets 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Infamous Boyz 29%, Rude Beets 71%.
Infamous Boyz - Rude Beets 1:2