Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dark Kingz wilsons strikers
Normal Tactiek 343
42% Balbezit 58%
70% Spel op eigen helft 30%
5 Doelpogingen 27
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.1 gemiddelde waardering 29.7
matig Schieten zwak
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen zwak


10e minuut.
Zicke met een sublieme pass. Stephenson bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vianna. Vianna krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Noriega kopt de bal weg. Bidas is nu in balbezit. Bidas met een sublieme pass. Gämperle rent richting de bal. Gämperle geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Matano rent richting de bal. Menéndez rent richting de bal. Cargill legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Menéndez is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bidas legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Dark Kingz - wilsons strikers 0:1

17e minuut.
Vianna geeft de bal voor. Sewell kopt de bal weg. Barrett bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrett schiet op doel. Noriega kopt de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

18e minuut.
Byfield met een snelle inworp. Barrett bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrett geeft een lange en hoge pass. Waugh springt en kopt de bal. Guarisco probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Dark Kingz - wilsons strikers 1:1

23e minuut.
Dean trapt de bal weg. Bidas kopt de bal weg. Menéndez bereikt de bal nog maar net als eerste. Menéndez draait met de bal, schiet en ... Dean probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dark Kingz - wilsons strikers 1:2

29e minuut.
Vianna onderschept slim de pass. Vianna met een sublieme pass. Pârvulescu heeft problemen om de bal te vangen. Menéndez rent richting de bal. Menéndez haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Doeltrap. Dean trapt de bal weg. Bidas kopt de bal weg. Pârvulescu rent richting de bal. Pârvulescu draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

32e minuut.
Noriega is nu in balbezit. Barrett is nu in balbezit. Noriega verovert de bal door een tackle van achteren. Waugh verovert de bal door een tackle van achteren. Waugh schiet op doel. Guarisco probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Vianna passt de bal met de wreef. Bidas is nu in balbezit. Langley rent richting de bal. Vianna onderschept slim de pass. Vianna schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Klungelig pakt Stephenson de bal. Stephenson speelt de bal door. Zicke speelt de bal door. Menéndez rent richting de bal. Menéndez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dark Kingz - wilsons strikers 1:3

43e minuut.
Menéndez is nu in balbezit. Menéndez met een sublieme pass. Daar is Matano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Matano haalt uit met een fantastische trap. Cargill probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dark Kingz 70%, wilsons strikers 30%.
Dark Kingz - wilsons strikers 1:3

46e minuut.
Inworp. Kelly met de inworp. Sewell speelt de bal door. Byfield is nu in balbezit. Byfield haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Cargill geeft een hoge lob. Inworp. Vianna met een snelle inworp. Matano is nu in balbezit. Matano schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dark Kingz - wilsons strikers 1:4

62e minuut.
Simmonds probeert de bal aan de voet te houden. Gämperle rent richting de bal. Gämperle passt de bal met de wreef. Matano bereikt de bal nog maar net als eerste. Matano draait met de bal, schiet en ... Dean kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Menéndez rent richting de bal. Menéndez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dark Kingz - wilsons strikers 1:5

68e minuut.
Bidas verovert de bal door een tackle van achteren. Bidas passt de bal in één keer door. Menéndez bereikt de bal nog maar net als eerste. Menéndez draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Simmonds de bal onder controle te krijgen. Dean kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

69e minuut.
Inworp. Bochicchio komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Matano bereikt de bal nog maar net als eerste. Matano geeft de bal voor. Daar is Cargill, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Menéndez bereikt de bal nog maar net als eerste. Menéndez haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bochicchio is nu in balbezit. Bochicchio schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dark Kingz - wilsons strikers 1:6

75e minuut.
Vianna passt de bal met de wreef. Bidas is nu in balbezit. Bidas probeert naar een medespeler te passen. Matano rent richting de bal. Matano haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Daar is Zicke, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zicke verovert de bal door een tackle van achteren. Waugh bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrett bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrett schiet op doel. Guarisco bokst de bal weg.

78e minuut.
Vianna probeert naar een medespeler te passen. Matano is nu in balbezit. Matano passt de bal in één keer door. Menéndez rent richting de bal. Menéndez haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dark Kingz 69%, wilsons strikers 31%.
Dark Kingz - wilsons strikers 1:6