Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Stokes Kingz W.I.
Normal Tactiek Le Dam
41% Balbezit 59%
83% Spel op eigen helft 17%
1 Doelpogingen 46
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 51.4
slecht Schieten zeer goed
slecht Passen zeer goed
hopeloos Verdedigen solide


2e minuut.
Nenem passt de bal met de wreef. Durán rent richting de bal. Durán passt de bal zonder na te denken. Nenem bereikt de bal nog maar net als eerste. Nenem schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Durán geeft de bal voor. Nenem rent richting de bal. Howell legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Nenem raakt geblesseerd tijdens het duel. Pisetta neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Stokes Kingz - W.I. 0:1

8e minuut.
Howell geeft een hoge lob. Verrier rent richting de bal. Verrier geeft een hoge lob. Nenem maakt een snoekduik en kopt de bal. Howell probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Stokes Kingz - W.I. 0:2

11e minuut.
Howell speelt de bal door. Durán kopt de bal weg. Verrier is nu in balbezit. Verrier speelt de bal door. Nenem is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Fonseca kopt de bal weg. Pisetta rent richting de bal. Pisetta draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Gardner de bal onder controle te krijgen. Howell maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stokes Kingz - W.I. 0:3

19e minuut.
Rey is nu in balbezit. Rey passt de bal zonder na te denken. Howell bereikt de bal nog maar net als eerste. Nenem onderschept slim de pass. Nenem schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Gardner geeft een hoge lob. Pisetta rent richting de bal. Pisetta met een sublieme pass. Nenem heeft problemen om de bal te vangen. Nenem draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Howell de bal. Nenem is nu in balbezit. De bal raakt de paal. Pisetta bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Stokes Kingz - W.I. 0:4

24e minuut.
Fonseca speelt de bal door. Howell geeft een hoge lob. Inworp. Verrier zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nenem geeft een lange en hoge pass. Howell kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Pisetta bereikt de bal nog maar net als eerste. Pisetta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Stokes Kingz - W.I. 0:5

26e minuut.
Pisetta passt de bal in één keer door. Daar is Fonseca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fonseca met een sublieme pass. Nenem bereikt de bal nog maar net als eerste. Nenem haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Doeltrap. Howell met een harde bal richting middenveld. Durán kopt de bal weg. Nenem is nu in balbezit. Nenem schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Howell trapt de bal weg. Durán is nu in balbezit. Fuller begaat een overtreding. Fuller krijgt een gele kaart. Durán is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Díaz Martínez zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Nenem, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pisetta rent richting de bal. Pisetta schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Pisetta passt de bal zonder na te denken. Fonseca bereikt de bal nog maar net als eerste. Fonseca geeft een hoge lob. Nenem bereikt de bal nog maar net als eerste. Nenem draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Verrier rent richting de bal. Verrier geeft een lange en hoge pass. Gardner heeft problemen om de bal te vangen. Pisetta rent richting de bal. Pisetta haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Stokes Kingz - W.I. 0:6

31e minuut.
Fuller heeft problemen om de bal te vangen. Nenem is nu in balbezit. Nenem passt de bal met de wreef. Pisetta bereikt de bal nog maar net als eerste. Pisetta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Stokes Kingz - W.I. 0:7

35e minuut.
Klungelig pakt Neil de bal. Verrier is nu in balbezit. Verrier probeert naar een medespeler te passen. Nenem heeft problemen om de bal te vangen. Nenem haalt uit met een fantastische trap. Howell kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Verrier neemt de hoekschop. Nenem maakt een snoekduik en kopt de bal. Howell heeft problemen om de bal te vangen. Pisetta is nu in balbezit. Pisetta schiet op doel. Howell kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Chin-Sue kopt de bal weg. Fonseca geeft de bal voor. Pisetta springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Howell bereikt de bal nog maar net als eerste. Howell geeft een lange en hoge pass. Inworp. Verrier met een snelle inworp. Nenem geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Howell geeft een hoge lob. Inworp. Verrier met de inworp. Nenem bereikt de bal nog maar net als eerste. Nenem geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Stokes Kingz - W.I. 0:8

40e minuut.
Fuller rent richting de bal. Nenem verovert de bal door een tackle van achteren. Nenem passt de bal zonder na te denken. Pisetta heeft problemen om de bal te vangen. Pisetta schiet op doel. Howell verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Gardner kopt de bal weg. Daar is Fuller, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nenem bereikt de bal nog maar net als eerste. Nenem schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Howell met een harde bal richting middenveld. Durán kopt de bal weg. Klungelig pakt Howell de bal. Nenem rent richting de bal. Nenem schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stokes Kingz 84%, W.I. 16%.
Stokes Kingz - W.I. 0:8

47e minuut.
Nenem geeft de bal voor. Howell probeert de bal met de borst te controleren. Fuller rent richting de bal. Fuller geeft een hoge lob. Nenem geeft een hoge lob. Howell kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Pisetta bereikt de bal nog maar net als eerste. Pisetta haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Stokes Kingz - W.I. 0:9

54e minuut.
Nenem bereikt de bal nog maar net als eerste. Nenem passt de bal in één keer door. Pisetta rent richting de bal. Pisetta haalt uit met een fantastische trap. Howell maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stokes Kingz - W.I. 0:10

57e minuut.
Díaz Martínez rent richting de bal. Díaz Martínez geeft de bal voor. Nenem rent richting de bal. Nenem schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Stokes Kingz - W.I. 0:11

60e minuut.
Nenem rent richting de bal. Nenem passt de bal met de wreef. Daar is Chin-Sue, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pisetta is nu in balbezit. Pisetta draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Stokes Kingz - W.I. 0:12

63e minuut.
Durán probeert naar een medespeler te passen. Daar is Pisetta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Durán rent richting de bal. Pisetta rent richting de bal. Pisetta haalt uit met een fantastische trap. Howell bokst de bal weg. Paal!

67e minuut.
Nenem bereikt de bal nog maar net als eerste. Pisetta is nu in balbezit. Nenem bereikt de bal nog maar net als eerste. Nenem haalt uit met een fantastische trap. Howell probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Stokes Kingz - W.I. 0:13

71e minuut.
Howell trapt de bal weg. Reid probeert de bal met de borst te controleren. Rey rent richting de bal. Rey geeft de bal voor. Nenem krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Fonseca heeft problemen om de bal te vangen. Fonseca speelt de bal door. Daar is Nenem, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pisetta is nu in balbezit. Pisetta draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Stokes Kingz - W.I. 0:14

76e minuut.
Verrier probeert naar een medespeler te passen. Durán met een sublieme pass. Fonseca bereikt de bal nog maar net als eerste. Pisetta is nu in balbezit. Pisetta schiet op doel. Howell verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

80e minuut.
Howell kopt de bal weg. Fonseca rent richting de bal. Fonseca geeft de bal voor. Nenem rent richting de bal. Nenem schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Stokes Kingz - W.I. 0:15

86e minuut.
Klungelig pakt Cargill de bal. Fonseca bereikt de bal nog maar net als eerste. Fonseca passt de bal in één keer door. Pisetta is nu in balbezit. Pisetta geeft de bal voor. Howell bokst de bal weg. Pisetta is nu in balbezit. Pisetta haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Stokes Kingz - W.I. 0:16

88e minuut.
Díaz Martínez met een sublieme pass. Verrier rent richting de bal. Verrier speelt de bal door. Nenem bereikt de bal nog maar net als eerste. Nenem draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Pisetta bereikt de bal nog maar net als eerste. Pisetta haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Stokes Kingz - W.I. 0:17

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stokes Kingz 83%, W.I. 17%.
Stokes Kingz - W.I. 0:17