Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Papanui Burst kingston lokomotiv
Normal Tactiek Ale 433
36% Balbezit 64%
84% Spel op eigen helft 16%
0 Doelpogingen 34
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
19.3 gemiddelde waardering 44.9
zwak Schieten formidabel
zwak Passen solide
slecht Verdedigen matig


3e minuut.
Sturdza kopt de bal weg. Toti is nu in balbezit. Kaitala rent richting de bal. Kaitala haalt uit met een fantastische trap. Chin-Sue probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Toti rent richting de bal. Toti draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Sturdza probeert de bal met de borst te controleren. Sturdza passt de bal met de wreef. Beech rent richting de bal. Macsali onderschept slim de pass. Macsali geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Chin-Sue rent richting de bal. Phú Hải verovert de bal door een tackle van achteren. Phú Hải met een sublieme pass. Toti bereikt de bal nog maar net als eerste. Toti haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Sturdza kopt de bal weg. Hue geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Macsali de bal onder controle te krijgen. Toti bereikt de bal nog maar net als eerste. Toti haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Kaitala probeert naar een medespeler te passen. Toti heeft problemen om de bal te vangen. Toti passt de bal met de wreef. Daar is Macsali, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Macsali schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Macsali rent richting de bal. Toti bereikt de bal nog maar net als eerste. Toti passt de bal zonder na te denken. Macsali rent richting de bal. Macsali schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Montellanico passt de bal zonder na te denken. Macsali bereikt de bal nog maar net als eerste. Macsali met een sublieme pass. Daar is Toti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Toti schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Papanui Burst - kingston lokomotiv 0:1

17e minuut.
Simmonds passt de bal in één keer door. Daar is Moore, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Toti is nu in balbezit. Toti schiet op doel. Hue probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Daar is Phú Hải, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Phú Hải passt de bal zonder na te denken. Lawrence bereikt de bal nog maar net als eerste. Lawrence haalt uit met een fantastische trap. Chin-Sue probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Macsali geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Paal! Toti rent richting de bal. Toti haalt uit met een fantastische trap. Thomas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Papanui Burst - kingston lokomotiv 0:2

23e minuut.
Lawrence onderschept slim de pass. Kaitala speelt de bal door. Toti bereikt de bal nog maar net als eerste. Toti haalt uit met een fantastische trap. Thomas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Papanui Burst - kingston lokomotiv 0:3

25e minuut.
Hall rent richting de bal. Lawrence onderschept slim de pass. Lawrence geeft een lange en hoge pass. Toti bereikt de bal nog maar net als eerste. Toti schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Thomas trapt de bal weg. Phú Hải kopt de bal weg. Toti is nu in balbezit. Toti schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Phú Hải met een sublieme pass. Kaitala rent richting de bal. Kaitala met een sublieme pass. Daar is Toti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Toti haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Papanui Burst - kingston lokomotiv 0:4

30e minuut.
Na een snelle pass probeert Moore de bal onder controle te krijgen. Sturdza kopt de bal weg. Toti is nu in balbezit. Toti haalt uit met een fantastische trap. Hue probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Gabon kopt de bal weg. Kaitala bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaitala probeert naar een medespeler te passen. Lama is nu in balbezit. Lama geeft een lange en hoge pass. Thomas bokst de bal weg. Toti bereikt de bal nog maar net als eerste. Toti schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Papanui Burst - kingston lokomotiv 0:5

43e minuut.
Gabon geeft een hoge lob. Daar is Chin-Sue, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Toti is nu in balbezit. Lawrence rent richting de bal. Lawrence schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Papanui Burst 80%, kingston lokomotiv 20%.
Papanui Burst - kingston lokomotiv 0:5

54e minuut.
Montellanico met de inworp. Sturdza bereikt de bal nog maar net als eerste. Sturdza passt de bal in één keer door. Toti rent richting de bal. Toti schiet op doel. Thomas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Papanui Burst - kingston lokomotiv 0:6

54e minuut.
Simmonds probeert naar een medespeler te passen. Chin-Sue is nu in balbezit. Chin-Sue passt de bal in één keer door. Toti is nu in balbezit. Toti draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Kaitala rent richting de bal. Toti bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaitala is nu in balbezit. Toti is nu in balbezit. Toti draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Lawrence rent richting de bal. Kaitala bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaitala geeft een hoge lob. Toti maakt een snoekduik en kopt de bal. Thomas maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

65e minuut.
Sturdza speelt de bal door. Kaitala bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaitala speelt de bal door. Toti rent richting de bal. Toti schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Montellanico is nu in balbezit. Johnson verovert de bal door een tackle van achteren. Johnson met een sublieme pass. Toti rent richting de bal. Toti draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Thomas trapt de bal weg van het doel. Sturdza probeert de bal met de borst te controleren. Sturdza probeert naar een medespeler te passen. Toti heeft problemen om de bal te vangen. Toti haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Kaitala is nu in balbezit. Lama is nu in balbezit. Lama geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Toti de bal onder controle te krijgen. Toti draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Lama onderschept slim de pass. Lama geeft een lange en hoge pass. Sturdza kopt de bal weg. Daar is Toti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Toti schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Papanui Burst - kingston lokomotiv 0:7

82e minuut.
Hall is nu in balbezit. Hall geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lawrence zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kaitala geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Gabon met een sublieme pass. Sturdza bereikt de bal nog maar net als eerste. Sturdza probeert naar een medespeler te passen. Toti is nu in balbezit. Toti haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Macsali rent richting de bal. Beech onderschept slim de pass. Sturdza probeert naar een medespeler te passen. Toti heeft problemen om de bal te vangen. Toti draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Papanui Burst 87%, kingston lokomotiv 13%.
Papanui Burst - kingston lokomotiv 0:7