Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mercury FC Meyerton Rangers FC
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
55% Spel op eigen helft 45%
5 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
17.3 gemiddelde waardering 21.7
slecht Schieten matig
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Jam-Jam heeft problemen om de bal te vangen. Jam-Jam geeft de bal voor. Lechesa maakt een snoekduik en kopt de bal. Maduka maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Theunissen verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
Mercury FC - Meyerton Rangers FC 0:1

9e minuut.
Daar is Pirates, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jam-Jam bereikt de bal nog maar net als eerste. Jam-Jam passt de bal in één keer door. Lechesa rent richting de bal. Lechesa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mercury FC - Meyerton Rangers FC 0:2

18e minuut.
Letsholonyane geeft de bal voor. Lechesa rent richting de bal. Jam-Jam bereikt de bal nog maar net als eerste. Jam-Jam haalt uit met een fantastische trap. Maduka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mercury FC - Meyerton Rangers FC 0:3

31e minuut.
Naponyane bereikt de bal nog maar net als eerste. Naponyane geeft een hoge lob. Jam-Jam is nu in balbezit. Jam-Jam met een sublieme pass. Lechesa bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Gatri rent richting de bal. Gatri geeft de bal voor. Netshivhazwaulu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mnguni verovert de bal door een tackle van achteren. Mnguni haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

36e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Letsholonyane met een harde bal richting middenveld. Gatri heeft problemen om de bal te vangen. Jam-Jam is nu in balbezit. Jam-Jam schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mercury FC 52%, Meyerton Rangers FC 48%.
Mercury FC - Meyerton Rangers FC 0:3

51e minuut.
Ramatsepe bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramatsepe geeft de bal voor. Simango kan de bal niet met de borst controleren. Simango schiet op doel. Na een snelle pass probeert Mnguni de bal onder controle te krijgen. Still kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mercury FC - Meyerton Rangers FC 1:3

53e minuut.
Goldie is nu in balbezit. Goldie met een sublieme pass. Jam-Jam is nu in balbezit. Lechesa rent richting de bal. Lechesa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mercury FC - Meyerton Rangers FC 1:4

71e minuut.
Mnguni passt de bal zonder na te denken. Naponyane rent richting de bal. Mgqamqo begaat een overtreding. Mgqamqo krijgt een gele kaart. Naponyane is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Naponyane met een snel genomen vrije trap. Letsholonyane probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bezuidenhout rent richting de bal. Bezuidenhout schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mercury FC - Meyerton Rangers FC 2:4

84e minuut.
Mooki rent richting de bal. Jam-Jam onderschept slim de pass. Jam-Jam passt de bal zonder na te denken. Lechesa bereikt de bal nog maar net als eerste. Lechesa haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Khanyile passt de bal zonder na te denken. Mnguni rent richting de bal. Pirates tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pirates krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mercury FC 58%, Meyerton Rangers FC 42%.
Mercury FC - Meyerton Rangers FC 2:4