Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Speed booster Lutzville united fc
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
57% Spel op eigen helft 43%
10 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 21
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


6e minuut.
Mwafulirwa neemt de hoekschop. Legetla rent richting de bal. Shange tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Shange krijgt een gele kaart. Legetla raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

9e minuut.
Fish verovert de bal door een tackle van achteren. Fish met een sublieme pass. Vorster bereikt de bal nog maar net als eerste. Vorster haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Lewis de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Speed booster - Lutzville united fc 0:1

13e minuut.
Lechesa met een sublieme pass. Vorster is nu in balbezit. Lewis rent richting de bal. Vorster onderschept slim de pass. Vorster schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Fish met een sublieme pass. Shange rent richting de bal. Shange schiet op doel. Mwafulirwa rent richting de bal. Mwafulirwa haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Masanabo probeert naar een medespeler te passen. Dindi rent richting de bal. Booth bereikt de bal nog maar net als eerste. Booth passt de bal zonder na te denken. Masina geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Lewis trapt de bal weg van het doel. Klungelig pakt Tulare de bal. Lechesa bereikt de bal nog maar net als eerste. Vorster bereikt de bal nog maar net als eerste. Vorster schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Speed booster - Lutzville united fc 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Speed booster 55%, Lutzville united fc 45%.
Speed booster - Lutzville united fc 0:2

85e minuut.
Masina verovert de bal door een tackle van achteren. Masina geeft de bal voor. Lechesa kopt de bal weg. Vorster bereikt de bal nog maar net als eerste. Vorster haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Chalwe met een sublieme pass. Legetla is nu in balbezit. Legetla passt de bal in één keer door. Vorster rent richting de bal. Vorster haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Speed booster 59%, Lutzville united fc 41%.
Speed booster - Lutzville united fc 0:2