Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vurvayi FC Real stars fc
442 Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
48% Spel op eigen helft 52%
6 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.6 gemiddelde waardering 19.6
zwak Schieten slecht
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen zwak


6e minuut.
Notoane speelt de bal door. Klungelig pakt Khasu de bal. Champion is nu in balbezit. Khasu rent richting de bal. Khasu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Netshivhazwaulu bereikt de bal nog maar net als eerste. Khan bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Donnelly. Khan moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Khan kan niet meer verder spelen. Mokgolo komt het veld opgelopen. Netshivhazwaulu met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Makhaye de bal. Pitso rent richting de bal. Pitso haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vurvayi FC 50%, Real stars fc 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Vurvayi FC - Real stars fc 0:0

46e minuut.
Notoane probeert naar een medespeler te passen. Khasu rent richting de bal. Khasu passt de bal met de wreef. Notoane is nu in balbezit. Notoane draait met de bal, schiet en ... Motlhajwa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

49e minuut.
Mackett onderschept slim de pass. Notoane is nu in balbezit. Kukame bereikt de bal nog maar net als eerste. Notoane verovert de bal door een tackle van achteren. Notoane draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Kukame rent richting de bal. Kukame geeft een hoge lob. Notoane probeert de bal aan de voet te houden. Netshivhazwaulu rent richting de bal. Netshivhazwaulu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Mackett probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Notoane bereikt de bal nog maar net als eerste. Netshivhazwaulu bereikt de bal nog maar net als eerste. Akkad bereikt de bal nog maar net als eerste. Akkad geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Vurvayi FC - Real stars fc 1:0

89e minuut.
Inworp. Donnelly met een snelle inworp. Ngake bereikt de bal nog maar net als eerste. Ngake geeft een lange en hoge pass. Khasu krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vurvayi FC 46%, Real stars fc 54%.
Vurvayi FC - Real stars fc 1:0