Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 19:22
  • Bekerwedstrijd: Superbowl
  • Stadion: Vultures Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 2331
Vultures hidden leaf
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
58% Spel op eigen helft 42%
6 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 20.3
zwak Schieten zwak
slecht Passen zwak
hopeloos Verdedigen hopeloos


15e minuut.
Harris geeft de bal voor. Tokpah heeft problemen om de bal te vangen. Palesa kopt de bal weg. Horcicka is nu in balbezit. Horcicka draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Matidze werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

21e minuut.
Roper raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Magalefa komt het veld opgelopen.

40e minuut.
Mathopa geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tsotetsi met de inworp. Horcicka is nu in balbezit. Horcicka geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vultures 55%, hidden leaf 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Vultures - hidden leaf 0:0

64e minuut.
Ncaca onderschept slim de pass. Ncaca probeert naar een medespeler te passen. Tovey bereikt de bal nog maar net als eerste. Tovey schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Vultures - hidden leaf 0:1

77e minuut.
Daar is Dladla, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Harris onderschept slim de pass. Williams geeft een hoge lob. Tovey bereikt de bal nog maar net als eerste. Tovey draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Tokpah is nu in balbezit. Tokpah passt de bal in één keer door. Mushangazhike probeert de bal met de borst te controleren. Tovey bereikt de bal nog maar net als eerste. Tovey draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Magalefa bereikt de bal nog maar net als eerste. Magalefa geeft een lange en hoge pass. Heaton heeft problemen om de bal te vangen. Dladla bereikt de bal nog maar net als eerste. Dladla schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vultures 61%, hidden leaf 39%.
Vultures - hidden leaf 0:1