Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 19:22
  • Bekerwedstrijd: Superbowl
  • Stadion: NB United Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 2992
NB United Borsa Dortmund
Normal Tactiek Borsa100
45% Balbezit 55%
82% Spel op eigen helft 18%
0 Doelpogingen 35
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
17.4 gemiddelde waardering 42.2
slecht Schieten goed
waardeloos Passen matig
matig Verdedigen redelijk


3e minuut.
Heymans bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghazaryan verovert de bal door een tackle van achteren. Ghazaryan met een sublieme pass. Corduleanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Corduleanu draait met de bal, schiet en ... Letsholonyane bokst de bal weg.

6e minuut.
Ghazaryan met een sublieme pass. Kurban speelt de bal door. Corduleanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Corduleanu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
NB United - Borsa Dortmund 0:1

8e minuut.
Corduleanu verovert de bal door een tackle van achteren. Ghazaryan is nu in balbezit. Zwane geeft de bal voor. Corduleanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Corduleanu haalt uit met een fantastische trap. Paal! Letsholonyane maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Daar is Skaife, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Skaife haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
NB United - Borsa Dortmund 0:2

14e minuut.
Modise verovert de bal door een tackle van achteren. Ghazaryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghazaryan geeft de bal voor. Skaife bereikt de bal nog maar net als eerste. Skaife draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

18e minuut.
Diaconu passt de bal zonder na te denken. Skaife is nu in balbezit. Kurban bereikt de bal nog maar net als eerste. Skaife rent richting de bal. Skaife haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Skaife verovert de bal door een tackle van achteren. Kurban speelt de bal door. Corduleanu is nu in balbezit. Corduleanu haalt uit met een fantastische trap. Letsholonyane maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NB United - Borsa Dortmund 0:3

23e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Letsholonyane trapt de bal weg. Diaconu kopt de bal weg. Skaife rent richting de bal. Skaife haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Cáceres probeert naar een medespeler te passen. Kurban speelt de bal door. Morula heeft problemen om de bal te vangen. Skaife rent richting de bal. Skaife draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Spandeel is nu in balbezit. Ghazaryan verovert de bal door een tackle van achteren. Ghazaryan speelt de bal door. Corduleanu is nu in balbezit. Corduleanu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
NB United - Borsa Dortmund 0:4

39e minuut.
Corduleanu rent richting de bal. Corduleanu passt de bal in één keer door. Skaife is nu in balbezit. Skaife haalt uit met een fantastische trap. Letsholonyane probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
NB United - Borsa Dortmund 0:5

41e minuut.
Kurban passt de bal met de wreef. Heymans bereikt de bal nog maar net als eerste. Diaconu geeft een lange en hoge pass. Corduleanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Corduleanu geeft een hoge lob. Letsholonyane bokst de bal weg. Daar is Morula, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
NB United - Borsa Dortmund 0:6

44e minuut.
Corduleanu rent richting de bal. Spandeel legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Corduleanu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Malino komt het veld opgelopen. Monasso komt het veld opgelopen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Monasso neemt zijn aanloop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
NB United - Borsa Dortmund 0:7

45e minuut.
Cáceres met een sublieme pass. Skaife heeft problemen om de bal te vangen. Kurban is nu in balbezit. Skaife rent richting de bal. Skaife schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Corduleanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Corduleanu geeft een hoge lob. Skaife springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NB United 83%, Borsa Dortmund 17%.
NB United - Borsa Dortmund 0:7

47e minuut.
Kurban passt de bal met de wreef. Daar is Skaife, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Morula bereikt de bal nog maar net als eerste. Skaife onderschept slim de pass. Skaife draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Burn geeft een lange en hoge pass. Skaife kopt de bal weg. Corduleanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Corduleanu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
NB United - Borsa Dortmund 0:8

53e minuut.
Diaconu met een sublieme pass. Kurban bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurban geeft de bal voor. Skaife bereikt de bal nog maar net als eerste. Skaife schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Diaconu met een sublieme pass. Zwarra bereikt de bal nog maar net als eerste. Zwarra geeft de bal voor. Skaife is nu in balbezit. Skaife haalt uit met een fantastische trap. Letsholonyane kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

64e minuut.
Kurban rent richting de bal. Kurban passt de bal zonder na te denken. Corduleanu rent richting de bal. Skaife rent richting de bal. Skaife draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Skaife bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurban is nu in balbezit. Morula verovert de bal door een tackle van achteren. Skaife verovert de bal door een tackle van achteren. Skaife haalt uit met een fantastische trap. Letsholonyane probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Inworp. Monasso met een snelle inworp. Klungelig pakt Spandeel de bal. Corduleanu is nu in balbezit. Corduleanu geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Modise is nu in balbezit. Diaconu bereikt de bal nog maar net als eerste. Diaconu passt de bal met de wreef. Skaife bereikt de bal nog maar net als eerste. Skaife draait met de bal, schiet en ... Letsholonyane probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kurban is nu in balbezit. Kurban draait met de bal, schiet en ... Letsholonyane probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
NB United - Borsa Dortmund 0:9

75e minuut.
Skaife bereikt de bal nog maar net als eerste. Heymans onderschept slim de pass. Monasso onderschept slim de pass. Skaife bereikt de bal nog maar net als eerste. Skaife haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

77e minuut.
Modise is nu in balbezit. Diaconu onderschept slim de pass. Monasso bereikt de bal nog maar net als eerste. Monasso geeft een lange en hoge pass. Corduleanu maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Zwarra passt de bal zonder na te denken. Monasso bereikt de bal nog maar net als eerste. Monasso passt de bal met de wreef. Corduleanu is nu in balbezit. Corduleanu schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Corduleanu geeft de bal voor. De bal rolt over de achterlijn. Letsholonyane trapt de bal weg van het doel. Zwarra kopt de bal weg. Corduleanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Paal!
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Monasso geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Kurban springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NB United - Borsa Dortmund 0:10

84e minuut.
Letsholonyane trapt de bal weg. Zwarra is nu in balbezit. Zwarra geeft de bal voor. Corduleanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Corduleanu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Kurban controleert de bal met de borst. Kurban geeft een lange en hoge pass. Skaife rent richting de bal. Skaife haalt uit met een fantastische trap. Letsholonyane werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NB United - Borsa Dortmund 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NB United 81%, Borsa Dortmund 19%.
NB United - Borsa Dortmund 0:11