Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
leaders fc Waterkloof Warriors
Normal Tactiek 4-4-2
41% Balbezit 59%
76% Spel op eigen helft 24%
1 Doelpogingen 43
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
17.6 gemiddelde waardering 45.1
average Schieten adequate
unsatisfactory Passen solid
unsatisfactory Verdedigen solid


2e minuut.
Rapelego geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bradło zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zulu is nu in balbezit. Zulu geeft een lange en hoge pass. Pedrick probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Pedrick speelt de bal door. Buchta kopt de bal weg. Deflandre rent richting de bal. Deflandre schiet op doel. Pedrick bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Shiskov passt de bal zonder na te denken. Deflandre rent richting de bal. Deflandre passt de bal met de wreef. Zulu rent richting de bal. Zulu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Shiskov met de inworp. Buchta bereikt de bal nog maar net als eerste. Buchta passt de bal zonder na te denken. Deflandre rent richting de bal. Deflandre draait met de bal, schiet en ... Pedrick kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Rapelego is nu in balbezit. Rapelego geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Gama de bal. Shiskov geeft de bal voor. Deflandre maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
leaders fc - Waterkloof Warriors 0:1

19e minuut.
Zulu is nu in balbezit. Deflandre bereikt de bal nog maar net als eerste. Zulu is nu in balbezit. Deflandre is nu in balbezit. Deflandre draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Rapelego geeft de bal voor. Bradło rent richting de bal. Bruwer bereikt de bal nog maar net als eerste. Bradło verovert de bal door een tackle van achteren. Bradło geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Bradło heeft problemen om de bal te vangen. Mahlatsi is nu in balbezit. Bradło onderschept slim de pass. Zulu bereikt de bal nog maar net als eerste. Zulu draait met de bal, schiet en ... Pedrick verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Bradło neemt de hoekschop. Shiskov heeft problemen om de bal te vangen. Shiskov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Shiskov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Buchta rent richting de bal. Buchta passt de bal met de wreef. Deflandre is nu in balbezit. Deflandre draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Shiskov geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Rapelego de bal. Mayo is nu in balbezit. Deflandre verovert de bal door een tackle van achteren. Deflandre haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
leaders fc - Waterkloof Warriors 0:2

39e minuut.
Bradło kopt de bal weg. Zulu rent richting de bal. Bradło speelt de bal door. Deflandre is nu in balbezit. Deflandre schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Deflandre heeft problemen om de bal te vangen. Deflandre draait met de bal, schiet en ... Rapelego probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pedrick bokst de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Bradło neemt de hoekschop. Deflandre springt en kopt de bal. Pedrick werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

43e minuut.
Adrianov bereikt de bal nog maar net als eerste. Shiskov is nu in balbezit. Shiskov geeft de bal voor. Zulu bereikt de bal nog maar net als eerste. Zulu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Deflandre rent richting de bal. Deflandre draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
leaders fc - Waterkloof Warriors 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: leaders fc 67%, Waterkloof Warriors 33%.
leaders fc - Waterkloof Warriors 0:3

50e minuut.
Adrianov speelt de bal door. Daar is Shiskov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Shiskov passt de bal zonder na te denken. Buchta rent richting de bal. Buchta haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Zulu is nu in balbezit. Zulu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
leaders fc - Waterkloof Warriors 0:4

51e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Pedrick niet meer kan verder spelen. Skosana komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Bradło passt de bal met de wreef. Shiskov is nu in balbezit. Shiskov speelt de bal door. Zulu bereikt de bal nog maar net als eerste. Zulu haalt uit met een fantastische trap. Paal! Deflandre rent richting de bal. Deflandre draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Adrianov kopt de bal weg. Shiskov heeft problemen om de bal te vangen. Shiskov probeert naar een medespeler te passen. Deflandre is nu in balbezit. Deflandre schiet op doel. Skosana kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
Doeltrap. Skosana met een harde bal richting middenveld. Buchta probeert naar een medespeler te passen. Deflandre rent richting de bal. Deflandre schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
leaders fc - Waterkloof Warriors 0:5

64e minuut.
Moeti probeert naar een medespeler te passen. Bradło heeft problemen om de bal te vangen. Bradło passt de bal in één keer door. Zulu bereikt de bal nog maar net als eerste. Zulu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Rapelego kopt de bal weg. Bradło probeert naar een medespeler te passen. Daar is Rapelego, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zulu rent richting de bal. Zulu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Rapelego rent richting de bal. Rapelego geeft een hoge lob. Buchta probeert naar een medespeler te passen. Deflandre rent richting de bal. Deflandre schiet op doel. Skosana probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Rapelego geeft de bal voor. Inworp. Bradło met een snelle inworp. Buchta is nu in balbezit. Buchta geeft een lange en hoge pass. Skosana verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Deflandre bereikt de bal nog maar net als eerste. Deflandre schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
leaders fc - Waterkloof Warriors 0:6

74e minuut.
Rapelego rent richting de bal. Rapelego geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bradło zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Buchta geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Buchta speelt de bal door. Zulu is nu in balbezit. Deflandre rent richting de bal. Deflandre schiet op doel. Skosana maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
leaders fc - Waterkloof Warriors 0:7

81e minuut.
Shiskov rent richting de bal. Shiskov passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Rapelego de bal. Deflandre rent richting de bal. Deflandre draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Buchta is nu in balbezit. Buchta passt de bal met de wreef. Zulu bereikt de bal nog maar net als eerste. Zulu schiet op doel. Rapelego probeert de bal aan de voet te houden. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

89e minuut.
Bradło probeert de bal met de borst te controleren. Bradło geeft een lange en hoge pass. Shiskov bereikt de bal nog maar net als eerste. Shiskov geeft de bal voor. Zulu maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: leaders fc 84%, Waterkloof Warriors 16%.
leaders fc - Waterkloof Warriors 0:7