Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Autostopas Nuts
puol Tactiek KTT
49% Balbezit 51%
66% Spel op eigen helft 34%
2 Doelpogingen 33
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
36.1 gemiddelde waardering 54.4
weak Schieten excellent
weak Passen excellent
solid Verdedigen solid


5e minuut.
Godlijevskis probeert naar een medespeler te passen. Daar is Ambrasas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ambrasas haalt uit met een fantastische trap. Jerominas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Orlauskas probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Medinskas geeft een hoge lob. Daar is Florenza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ambrasas rent richting de bal. Ambrasas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Autostopas - Nuts 0:1

6e minuut.
Klungelig pakt Godlijevskis de bal. Godlijevskis geeft een hoge lob. Medinskas controleert de bal met de borst. Medinskas schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

15e minuut.
Čiglincevas bereikt de bal nog maar net als eerste. Čiglincevas speelt de bal door. Tamošauskas rent richting de bal. Tamošauskas draait met de bal, schiet en ... Orlauskas maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Autostopas - Nuts 0:2

19e minuut.
Čiglincevas geeft een lange en hoge pass. Medinskas bereikt de bal nog maar net als eerste. Medinskas passt de bal in één keer door. Ambrasas bereikt de bal nog maar net als eerste. Ambrasas draait met de bal, schiet en ... Orlauskas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Autostopas - Nuts 0:3

21e minuut.
Rugaitis met een sublieme pass. Godlijevskis is nu in balbezit. Godlijevskis speelt de bal door. Ambrasas is nu in balbezit. Ambrasas draait met de bal, schiet en ... Orlauskas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Tamošauskas is nu in balbezit. Tamošauskas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Autostopas - Nuts 0:4

25e minuut.
Florenza onderschept slim de pass. Godlijevskis verovert de bal door een tackle van achteren. Godlijevskis speelt de bal door. Ambrasas bereikt de bal nog maar net als eerste. Ambrasas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Ambrasas is nu in balbezit. Tamošauskas is nu in balbezit. Ambrasas met een sublieme pass. Medinskas is nu in balbezit. Medinskas haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Tamošauskas rent richting de bal. Tamošauskas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Autostopas - Nuts 0:5

29e minuut.
Godlijevskis met een snelle inworp. Rekis rent richting de bal. Rekis passt de bal met de wreef. Tamošauskas bereikt de bal nog maar net als eerste. Tamošauskas draait met de bal, schiet en ... Orlauskas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Florenza geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Balseraitis de bal onder controle te krijgen. Godlijevskis met een sublieme pass. Klungelig pakt Ambrasas de bal. Ambrasas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Kasnauskis rent richting de bal. Tijūšas onderschept slim de pass. Tijūšas geeft een hoge lob. Medinskas rent richting de bal. Medinskas haalt uit met een fantastische trap. Orlauskas bokst de bal weg.

37e minuut.
Tijūšas passt de bal in één keer door. Ambrasas is nu in balbezit. Tamošauskas bereikt de bal nog maar net als eerste. Tamošauskas schiet op doel. Orlauskas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Autostopas - Nuts 0:6

43e minuut.
Rugaitis geeft een lange en hoge pass. Tamošauskas rent richting de bal. Tamošauskas probeert naar een medespeler te passen. Ambrasas bereikt de bal nog maar net als eerste. Ambrasas draait met de bal, schiet en ... Paal!

45e minuut.
Tamošauskas rent richting de bal. Ambrasas rent richting de bal. Jerominas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ambrasas is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ambrasas wilt de vrije trap nemen.
GOOOAAAAAAL!!!
Autostopas - Nuts 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Autostopas 67%, Nuts 33%.
Autostopas - Nuts 0:7

46e minuut.
Prokopimas komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Tijūšas passt de bal zonder na te denken. Lukašovas bereikt de bal nog maar net als eerste. Lukašovas geeft een lange en hoge pass. Tamošauskas bereikt de bal nog maar net als eerste. Tamošauskas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Tamošauskas is nu in balbezit. Ambrasas is nu in balbezit. Tamošauskas rent richting de bal. Tamošauskas draait met de bal, schiet en ... Orlauskas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Autostopas - Nuts 0:8

50e minuut.
Ambrasas rent richting de bal. Ambrasas passt de bal met de wreef. Godlijevskis bereikt de bal nog maar net als eerste. Godlijevskis met een sublieme pass. Rekis geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Medinskas bereikt de bal nog maar net als eerste. Čiglincevas probeert naar een medespeler te passen. Ambrasas rent richting de bal. Ambrasas draait met de bal, schiet en ... Orlauskas probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Rekis geeft een hoge lob. Ambrasas rent richting de bal. Tamošauskas is nu in balbezit. Tamošauskas haalt uit met een fantastische trap. Orlauskas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Autostopas - Nuts 0:9

59e minuut.
Medinskas rent richting de bal. Rekis rent richting de bal. Rekis probeert naar een medespeler te passen. Ambrasas rent richting de bal. Ambrasas geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Godlijevskis geeft een hoge lob. Ambrasas kopt de bal weg. Medinskas rent richting de bal. Ambrasas is nu in balbezit. Ambrasas heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Čiglincevas probeert naar een medespeler te passen. Tamošauskas is nu in balbezit. Tamošauskas passt de bal met de wreef. Ambrasas bereikt de bal nog maar net als eerste. Ambrasas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Klungelig pakt Prokopimas de bal. Čiglincevas verovert de bal door een tackle van achteren. Čiglincevas passt de bal zonder na te denken. Medinskas heeft problemen om de bal te vangen. Medinskas haalt uit met een fantastische trap. Orlauskas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

74e minuut.
Jerominas verovert de bal door een tackle van achteren. Jerominas geeft de bal voor. Teliavgulovas is nu in balbezit. Maini verovert de bal door een tackle van achteren. Maini haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Rekis is nu in balbezit. Rekis geeft een hoge lob. Jerominas bereikt de bal nog maar net als eerste. Ambrasas onderschept slim de pass. Ambrasas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Autostopas - Nuts 0:10

81e minuut.
Rekis onderschept slim de pass. Rekis probeert naar een medespeler te passen. Tamošauskas is nu in balbezit. Tamošauskas schiet op doel. Orlauskas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Čiglincevas verovert de bal door een tackle van achteren. Čiglincevas met een sublieme pass. Rekis is nu in balbezit. Rekis geeft een hoge lob. Medinskas maakt een snoekduik en kopt de bal. Orlauskas bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Autostopas 66%, Nuts 34%.
Autostopas - Nuts 0:10