Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
pingviai FC MARCINKONYS
no place for old Tactiek TAIP
49% Balbezit 51%
62% Spel op eigen helft 38%
4 Doelpogingen 17
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 8
50.6 gemiddelde waardering 63
good Schieten excellent
solid Passen excellent
excellent Verdedigen very good


6e minuut.
Vascu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sol onderschept slim de pass. Sol speelt de bal door. Telles is nu in balbezit. Telles haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

8e minuut.
Karaibrahimoğlu is nu in balbezit. Karaibrahimoğlu speelt de bal door. Možný is nu in balbezit. Telles verovert de bal door een tackle van achteren. Telles draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Czeglédy passt de bal met de wreef. Telles is nu in balbezit. Vutkov is nu in balbezit. Telles verovert de bal door een tackle van achteren. Telles draait met de bal, schiet en ... Gerbauskas bokst de bal weg. Czeglédy is nu in balbezit. Czeglédy schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
pingviai - FC MARCINKONYS 0:1

16e minuut.
Rengifo verovert de bal door een tackle van achteren. Rengifo geeft de bal voor. Klungelig pakt Možný de bal. Telles bereikt de bal nog maar net als eerste. Telles draait met de bal, schiet en ... Gerbauskas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Variakojis passt de bal zonder na te denken. Karaibrahimoğlu speelt de bal door. Možný is nu in balbezit. Telles onderschept slim de pass. Telles draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Telles rent richting de bal. Možný kan de bal niet met de borst controleren. Telles bereikt de bal nog maar net als eerste. Telles haalt uit met een fantastische trap. Gerbauskas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
pingviai - FC MARCINKONYS 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pingviai 67%, FC MARCINKONYS 33%.
pingviai - FC MARCINKONYS 0:2

52e minuut.
Rasiak probeert naar een medespeler te passen. Telles rent richting de bal. Moro León rent richting de bal. Telles onderschept slim de pass. Telles schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Santiesteban is nu in balbezit. Variakojis verovert de bal door een tackle van achteren. Variakojis passt de bal zonder na te denken. Telles rent richting de bal. Telles schiet op doel. Gerbauskas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Variakojis passt de bal in één keer door. Karaibrahimoğlu met een sublieme pass. Telles bereikt de bal nog maar net als eerste. Telles schiet op doel. Gerbauskas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
pingviai - FC MARCINKONYS 0:3

82e minuut.
Toronho geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Rengifo de bal onder controle te krijgen. Karaibrahimoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Karaibrahimoğlu geeft een hoge lob. Telles bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Rengifo kopt de bal weg. Variakojis probeert de bal met de borst te controleren. Variakojis passt de bal met de wreef. Telles bereikt de bal nog maar net als eerste. Telles haalt uit met een fantastische trap. Gerbauskas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Telles is nu in balbezit. Telles passt de bal zonder na te denken. Karaibrahimoğlu met een sublieme pass. Czeglédy is nu in balbezit. Czeglédy draait met de bal, schiet en ... Gerbauskas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pingviai 57%, FC MARCINKONYS 43%.
pingviai - FC MARCINKONYS 0:3