Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Vanagai SPORBAT AIR FC
532 Tactiek Contra 5-23
55% Balbezit 45%
59% Spel op eigen helft 41%
0 Doelpogingen 27
4 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 9
43.9 gemiddelde waardering 55.9
weak Schieten outstanding
adequate Passen very good
solid Verdedigen solid


1e minuut.
Kirilovas passt de bal met de wreef. Karalukas rent richting de bal. Karalukas passt de bal met de wreef. Sebežiovas rent richting de bal. Sebežiovas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Roginis geeft de bal voor. Kirilovas kopt de bal weg. Sebežiovas bereikt de bal nog maar net als eerste. Sebežiovas draait met de bal, schiet en ... Fadlaoui maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Vanagai - SPORBAT AIR FC 0:1

9e minuut.
Kirilovas is nu in balbezit. Kirilovas passt de bal in één keer door. Palevičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Palevičius schiet op doel. Fadlaoui probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Vanagai - SPORBAT AIR FC 0:2

10e minuut.
Seress probeert naar een medespeler te passen. Kirilovas rent richting de bal. Karalukas is nu in balbezit. Karalukas draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

11e minuut.
García Gomis rent richting de bal. Kaczmarski verovert de bal door een tackle van achteren. Kaczmarski geeft een lange en hoge pass. Kirilovas rent richting de bal. Kirilovas schiet op doel. Fadlaoui verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Zaras geeft een hoge lob. Sebežiovas kopt de bal weg. Karalukas is nu in balbezit. Karalukas schiet op doel. Fadlaoui maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Vanagai - SPORBAT AIR FC 0:3

25e minuut.
Klungelig pakt Piosik de bal. Kirilovas bereikt de bal nog maar net als eerste. Karalukas rent richting de bal. Karalukas draait met de bal, schiet en ... Fadlaoui werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Vanagai - SPORBAT AIR FC 0:4

28e minuut.
Barrionuevo geeft een lange en hoge pass. Roginis bereikt de bal nog maar net als eerste. Roginis geeft een lange en hoge pass. Kirilovas heeft problemen om de bal te vangen. Kirilovas draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Karalukas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Karalukas schiet op doel. Fadlaoui maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Vanagai - SPORBAT AIR FC 0:5

32e minuut.
Brdar geeft een lange en hoge pass. Wojciechowski controleert de bal met de borst. Sebežiovas rent richting de bal. Sebežiovas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Vanagai - SPORBAT AIR FC 0:6

33e minuut.
Daar is Calderón Sol, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kirilovas rent richting de bal. Calderón Sol begaat een overtreding. Calderón Sol krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Klungelig pakt Maestro de bal. Karalukas bereikt de bal nog maar net als eerste. Maestro verovert de bal door een tackle van achteren. Kirilovas is nu in balbezit. Kirilovas draait met de bal, schiet en ... Fadlaoui kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Kaczmarski geeft de bal voor. Sebežiovas kopt de bal weg. Karalukas bereikt de bal nog maar net als eerste. Karalukas draait met de bal, schiet en ... Fadlaoui maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Vanagai - SPORBAT AIR FC 0:7

42e minuut.
Barrionuevo speelt de bal door. Karalukas rent richting de bal. Kirilovas rent richting de bal. Kirilovas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Vanagai - SPORBAT AIR FC 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Vanagai 64%, SPORBAT AIR FC 36%.
FC Vanagai - SPORBAT AIR FC 0:8

46e minuut.
Roginis geeft een lange en hoge pass. Karalukas kopt de bal weg. Sebežiovas is nu in balbezit. Sebežiovas draait met de bal, schiet en ... Fadlaoui probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Vanagai - SPORBAT AIR FC 0:9

50e minuut.
Na een snelle pass probeert Kirilovas de bal onder controle te krijgen. Roginis kopt de bal weg. Daar is Kirilovas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Karalukas is nu in balbezit. Karalukas haalt uit met een fantastische trap. Fadlaoui probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Roginis geeft een lange en hoge pass. Sebežiovas is nu in balbezit. Met opzet legt Wojciechowski zijn tegenspeler op de grond. Wojciechowski krijgt een gele kaart. Sebežiovas is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Sebežiovas zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Kirilovas bereikt de bal nog maar net als eerste. Kirilovas draait met de bal, schiet en ... Fadlaoui maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Vanagai - SPORBAT AIR FC 0:10

65e minuut.
Brdar met een sublieme pass. Karalukas is nu in balbezit. Kirilovas rent richting de bal. Kirilovas schiet op doel. Fadlaoui probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Vanagai - SPORBAT AIR FC 0:11

66e minuut.
Roginis met een snelle inworp. Palevičius is nu in balbezit. Palevičius geeft een hoge lob. Karalukas heeft problemen om de bal te vangen. Karalukas draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Seress is nu in balbezit. Brdar is nu in balbezit. Brdar speelt de bal door. Kirilovas rent richting de bal. Kirilovas draait met de bal, schiet en ... Fadlaoui kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Karalukas rent richting de bal. Wojciechowski onderschept slim de pass. Kirilovas bereikt de bal nog maar net als eerste. Kirilovas draait met de bal, schiet en ... Fadlaoui maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Vanagai - SPORBAT AIR FC 0:12

75e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Daraganas komt het veld opgelopen. Smolskis komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Wojciechowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Karalukas verovert de bal door een tackle van achteren. Wat een zware overtreding van Maestro ... Strafschop! Karalukas is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sebežiovas legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Vanagai - SPORBAT AIR FC 0:13

84e minuut.
Liudvigas raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kurganovas komt het veld opgelopen.

84e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Calderón Sol stond buitenspel. Brdar neemt vlug de vrije trap. Daraganas heeft problemen om de bal te vangen. Karalukas rent richting de bal. Karalukas draait met de bal, schiet en ... Fadlaoui probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Fadlaoui speelt de bal door. Palevičius probeert naar een medespeler te passen. Karalukas bereikt de bal nog maar net als eerste. Karalukas draait met de bal, schiet en ... Fadlaoui maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Vanagai - SPORBAT AIR FC 0:14

89e minuut.
Roginis heeft problemen om de bal te vangen. Roginis geeft de bal voor. Karalukas kopt de bal weg. Daraganas is nu in balbezit. Daraganas schiet op doel. Fadlaoui verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Vanagai - SPORBAT AIR FC 0:15

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Vanagai 54%, SPORBAT AIR FC 46%.
FC Vanagai - SPORBAT AIR FC 0:15