Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK Mintis DELTA*FC ATLETHIK
ruru 1 Tactiek CIMORRON
53% Balbezit 47%
49% Spel op eigen helft 51%
12 Doelpogingen 8
6 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
53.6 gemiddelde waardering 54.5
excellent Schieten solid
solid Passen excellent
solid Verdedigen very good


1e minuut.
Mazgis passt de bal in één keer door. Daar is Aidėtis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aidėtis geeft de bal voor. Binevičius heeft problemen om de bal te vangen. Binevičius haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

2e minuut.
Šargić kopt de bal weg. Daar is Sillamo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nienartowicz met een sublieme pass. Abed Yaseen is nu in balbezit. Abed Yaseen draait met de bal, schiet en ... Švagžlis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Dobilevičius is nu in balbezit. Dobilevičius geeft de bal voor. Binevičius is nu in balbezit. Binevičius draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Špėlys onderschept slim de pass. Binevičius heeft problemen om de bal te vangen. Špėlys rent richting de bal. Špėlys draait met de bal, schiet en ... Lienlaf werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Mintis - DELTA*FC ATLETHIK 1:0

16e minuut.
Dansokho rent richting de bal. Dansokho passt de bal in één keer door. Abed Yaseen is nu in balbezit. Nienartowicz rent richting de bal. Nienartowicz draait met de bal, schiet en ... Švagžlis bokst de bal weg.

18e minuut.
Naganovičius kopt de bal weg. Petäjäjärvi rent richting de bal. Šargić bereikt de bal nog maar net als eerste. Šargić speelt de bal door. Dansokho bereikt de bal nog maar net als eerste. Švagžlis bokst de bal weg. Dansokho controleert de bal met de borst. Dansokho haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FK Mintis - DELTA*FC ATLETHIK 1:1

28e minuut.
Telles rent richting de bal. Telles passt de bal met de wreef. Petäjäjärvi geeft de bal voor. Abed Yaseen bereikt de bal nog maar net als eerste. Abed Yaseen schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Fidler passt de bal met de wreef. Dobilevičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobilevičius geeft de bal voor. Klungelig pakt Binevičius de bal. Binevičius schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Naganovičius passt de bal in één keer door. Mazgis probeert de bal met de borst te controleren. Mazgis passt de bal zonder na te denken. Binevičius rent richting de bal. Binevičius haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Mintis 50%, DELTA*FC ATLETHIK 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FK Mintis - DELTA*FC ATLETHIK 1:1

46e minuut.
Abed Yaseen onderschept slim de pass. Naganovičius maakt een afschuwelijke overtreding. Abed Yaseen is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Šargić zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Abed Yaseen krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. León zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mirilovič bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirilovič geeft een hoge lob. Klungelig pakt Dansokho de bal. Švagžlis bokst de bal weg. Dansokho bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Mintis - DELTA*FC ATLETHIK 1:2

56e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Buenaventura komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Šargić geeft de bal voor. Buenaventura rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Stefanavičius. Stefanavičius krijgt een gele kaart. Buenaventura raakt geblesseerd tijdens het duel. Šargić zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Buenaventura maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Naganovičius rent richting de bal. Naganovičius geeft een hoge lob. Daar is Mirilovič, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Špėlys rent richting de bal. Špėlys schiet op doel. Lienlaf bokst de bal weg.

66e minuut.
Petäjäjärvi geeft de bal voor. Stefanavičius kopt de bal weg. Mirilovič bereikt de bal nog maar net als eerste. Špėlys onderschept slim de pass. Špėlys draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Doeltrap. Cantaluppi komt het veld opgelopen.

73e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Avren komt het veld opgelopen. Vanzin komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Mintis 47%, DELTA*FC ATLETHIK 53%.
FK Mintis - DELTA*FC ATLETHIK 1:2