Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Druskininkai FC FC Las divers
T24 Tactiek NVC
45% Balbezit 55%
51% Spel op eigen helft 49%
6 Doelpogingen 20
7 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
55.5 gemiddelde waardering 56.1
formidable Schieten solid
good Passen very good
very good Verdedigen excellent


2e minuut.
Neag met een sublieme pass. Guran is nu in balbezit. Guran probeert naar een medespeler te passen. Jop bereikt de bal nog maar net als eerste. Jop schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

17e minuut.
Pukanich met een snelle inworp. Żak is nu in balbezit. Díaz López onderschept slim de pass. Díaz López geeft een lange en hoge pass. Breznay springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

21e minuut.
Daar is Diviak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Diviak passt de bal met de wreef. Neag probeert naar een medespeler te passen. Jop rent richting de bal. Jop haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Neag rent richting de bal. Neag speelt de bal door. Jop rent richting de bal. Jop haalt uit met een fantastische trap. Taurinis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Diviak is nu in balbezit. Diviak passt de bal in één keer door. Neag geeft een hoge lob. Jop maakt een snoekduik en kopt de bal. Taurinis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Neag passt de bal zonder na te denken. Jop bereikt de bal nog maar net als eerste. Fištić tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Jop is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Crespo wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Peron bereikt de bal nog maar net als eerste. Peron passt de bal in één keer door. Breznay is nu in balbezit. Jadokas bereikt de bal nog maar net als eerste. Jadokas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Druskininkai FC 51%, FC Las divers 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Druskininkai FC - FC Las divers 0:0

48e minuut.
Peron is nu in balbezit. Peron passt de bal met de wreef. Marčukovas rent richting de bal. Marčukovas geeft de bal voor. Bikas maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Neag is nu in balbezit. Neag met een sublieme pass. Guran speelt de bal door. Jop bereikt de bal nog maar net als eerste. Jop haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Diviak bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Čechas. Diviak is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Balland komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Fištić verovert de bal door een tackle van achteren. Fištić probeert naar een medespeler te passen. Bikas probeert naar een medespeler te passen. Breznay is nu in balbezit. Breznay draait met de bal, schiet en ... Topalli bokst de bal weg.

75e minuut.
de Theux de Meylandt verovert de bal door een tackle van achteren. de Theux de Meylandt passt de bal met de wreef. Neag probeert naar een medespeler te passen. Diviak bereikt de bal nog maar net als eerste. Diviak haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Druskininkai FC 50%, FC Las divers 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Druskininkai FC - FC Las divers 0:0


Gelijkspel! De teams bereiden zich voor op de extra tijd.

97e minuut.
Guran geeft een hoge lob. Čechas controleert de bal met de borst. Balland bereikt de bal nog maar net als eerste. Balland haalt uit met een fantastische trap. Taurinis maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Druskininkai FC - FC Las divers 0:1

100e minuut.
Tất Thành rent richting de bal. Tất Thành passt de bal met de wreef. Nalbandyan is nu in balbezit. Breznay verovert de bal door een tackle van achteren. Breznay draait met de bal, schiet en ... Topalli bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

102e minuut.
Zutanas geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Fištić de bal. Diviak is nu in balbezit. Diviak draait met de bal, schiet en ... Taurinis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Druskininkai FC - FC Las divers 0:2

104e minuut.
Bikas heeft problemen om de bal te vangen. Diviak is nu in balbezit. Marčukovas begaat een overtreding. Marčukovas krijgt een gele kaart. Diviak raakt geblesseerd tijdens het duel. Crespo wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

105e minuut.
Neag onderschept slim de pass. Neag geeft een lange en hoge pass. Balland is nu in balbezit. Balland draait met de bal, schiet en ... Taurinis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Druskininkai FC - FC Las divers 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Druskininkai FC 63%, FC Las divers 37%.
Druskininkai FC - FC Las divers 0:3

116e minuut.
Żak bereikt de bal nog maar net als eerste. Żak geeft een hoge lob. Balland is nu in balbezit. Balland haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

120e minuut.
Guran passt de bal in één keer door. Balland bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Díaz López ... Strafschop! Díaz López krijgt een gele kaart. Balland is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Balland neemt de penalty, wat een uithaal! Taurinis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Druskininkai FC - FC Las divers 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Druskininkai FC 39%, FC Las divers 61%.
Druskininkai FC - FC Las divers 0:4