Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC New House United FK Lenciūgai
utd Tactiek 532 up2
50% Balbezit 50%
40% Spel op eigen helft 60%
7 Doelpogingen 3
3 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
53.8 gemiddelde waardering 50.8
very good Schieten solid
excellent Passen good
very good Verdedigen solid


5e minuut.
Grumovskis verovert de bal door een tackle van achteren. Grumovskis geeft de bal voor. Klimáček is nu in balbezit. Perez verovert de bal door een tackle van achteren. Perez draait met de bal, schiet en ... Lidekauskas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Calatabiano rent richting de bal. Calatabiano schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC New House United - FK Lenciūgai 1:0

10e minuut.
Šuliauskas passt de bal met de wreef. Pogribnojus bereikt de bal nog maar net als eerste. Darčkus begaat een overtreding. Pogribnojus is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Šuliauskas wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Calatabiano kan de bal niet met de borst controleren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kuzeris. Calatabiano is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Šlušnys met een snel genomen vrije trap. Hoàng Nhật rent richting de bal. Calatabiano is nu in balbezit. Calatabiano schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC New House United - FK Lenciūgai 2:0

38e minuut.
Paulėkas passt de bal in één keer door. Pogribnojus rent richting de bal. Kovtun schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Kovtun krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC New House United 38%, FK Lenciūgai 62%.
FC New House United - FK Lenciūgai 2:0

49e minuut.
Brenkis kopt de bal weg. Klungelig pakt Paulėkas de bal. Šlušnys speelt de bal door. Perez is nu in balbezit. Perez draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Kovtun onderschept slim de pass. Kovtun geeft een hoge lob. Hoàng Nhật rent richting de bal. Hoàng Nhật draait met de bal, schiet en ... Lidekauskas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC New House United - FK Lenciūgai 3:0

74e minuut.
Hoàng Nhật rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Brenkis. Hoàng Nhật raakt geblesseerd tijdens het duel. Šlušnys met een snel genomen vrije trap. Daar is Kuzeris, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Calatabiano rent richting de bal. Calatabiano draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC New House United 42%, FK Lenciūgai 58%.
FC New House United - FK Lenciūgai 3:0