Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK Sensation D`Oh
special Tactiek tadam
37% Balbezit 63%
71% Spel op eigen helft 29%
2 Doelpogingen 27
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
37.9 gemiddelde waardering 59.8
matig Schieten formidabel
matig Passen uitmuntend
goed Verdedigen zeer goed


4e minuut.
Conrad kopt de bal weg. Klungelig pakt Nenachovas de bal. Niedermayer bereikt de bal nog maar net als eerste. Niedermayer draait met de bal, schiet en ... Kokanskis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Sensation - D`Oh 0:1

9e minuut.
Antonovas kopt de bal weg. Cazenave is nu in balbezit. Niedermayer verovert de bal door een tackle van achteren. Niedermayer haalt uit met een fantastische trap. Paal!

12e minuut.
Antonovas passt de bal met de wreef. Nenachovas is nu in balbezit. Niedermayer onderschept slim de pass. Niedermayer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Sensation - D`Oh 0:2

15e minuut.
Antonovas passt de bal met de wreef. Conrad speelt de bal door. Chaouchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Chaouchi schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

16e minuut.
Wajerczyk geeft een lange en hoge pass. Chaouchi heeft problemen om de bal te vangen. Mayer rent richting de bal. Chaouchi onderschept slim de pass. Chaouchi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
De Schrijver probeert naar een medespeler te passen. Niedermayer rent richting de bal. Cazenave bereikt de bal nog maar net als eerste. Niedermayer verovert de bal door een tackle van achteren. Niedermayer draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Mayer rent richting de bal. Mayer geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sermetoğlu met de inworp. Antonovas geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Vergara bereikt de bal nog maar net als eerste. Vergara geeft de bal voor. Mayer rent richting de bal. Chaouchi onderschept slim de pass. Chaouchi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Sensation - D`Oh 0:3

34e minuut.
Wajerczyk speelt de bal door. Niedermayer rent richting de bal. Niedermayer probeert naar een medespeler te passen. Daar is Sermetoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sermetoğlu geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Kaufmanas verovert de bal door een tackle van achteren. Kaufmanas geeft een hoge lob. Gilevskis is nu in balbezit. Gilevskis geeft een lange en hoge pass. Miklušas maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Sermetoğlu is nu in balbezit. Klungelig pakt Sermetoğlu de bal. Sermetoğlu geeft de bal voor. Niedermayer krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Sensation - D`Oh 0:4

43e minuut.
Mayer onderschept slim de pass. Mayer speelt de bal door. Niedermayer bereikt de bal nog maar net als eerste. Niedermayer schiet op doel. Kokanskis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Sensation - D`Oh 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Sensation 65%, D`Oh 35%.
FK Sensation - D`Oh 0:5

46e minuut.
Humbert komt het veld opgelopen. Drobickas komt het veld opgelopen. Søberg komt het veld opgelopen. Wessel komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Chaouchi geeft een lange en hoge pass. Cazenave verovert de bal door een tackle van achteren. Humbert rent richting de bal. Humbert heeft problemen om de bal te vangen. Humbert haalt uit met een fantastische trap. Kokanskis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Humbert geeft de bal voor. Kokanskis bokst de bal weg. Niedermayer bereikt de bal nog maar net als eerste. Niedermayer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK Sensation - D`Oh 0:6

52e minuut.
Søberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Søberg geeft een hoge lob. Macedo probeert de bal aan de voet te houden. Niedermayer rent richting de bal. Niedermayer schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Sensation - D`Oh 0:7

55e minuut.
Sermetoğlu passt de bal zonder na te denken. Daar is Søberg, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Søberg speelt de bal door. Chaouchi rent richting de bal. Chaouchi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Sermetoğlu rent richting de bal. Sermetoğlu speelt de bal door. Chaouchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Chaouchi haalt uit met een fantastische trap. Kokanskis probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FK Sensation - D`Oh 0:8

63e minuut.
Stelnionis komt het veld opgelopen. Jakubonis komt het veld opgelopen. Stanton komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Niedermayer rent richting de bal. Nenachovas legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Niedermayer is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Niedermayer neemt zijn aanloop. Kokanskis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Sensation - D`Oh 0:9

67e minuut.
Vidaurre passt de bal zonder na te denken. Daar is Cazenave, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Niedermayer rent richting de bal. Niedermayer schiet op doel. Kokanskis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Klungelig pakt Stelnionis de bal. Chaouchi is nu in balbezit. Macedo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Macedo krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Chaouchi passt de bal zonder na te denken. Sermetoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sermetoğlu speelt de bal door. Chaouchi rent richting de bal. Chaouchi draait met de bal, schiet en ... Kokanskis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Cazenave de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Sensation - D`Oh 0:10

80e minuut.
Antonovas verovert de bal door een tackle van achteren. Humbert rent richting de bal. Stanton schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Stanton naar de kleedkamers voor een vroege douche.

82e minuut.
Antonovas controleert de bal met de borst. Antonovas geeft een lange en hoge pass. Sermetoğlu is nu in balbezit. Sermetoğlu geeft een hoge lob. Niedermayer krijgt zijn hoofd ertegen. Kokanskis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Kaufmanas bereikt de bal nog maar net als eerste. Søberg verovert de bal door een tackle van achteren. Søberg passt de bal zonder na te denken. Niedermayer bereikt de bal nog maar net als eerste. Niedermayer draait met de bal, schiet en ... Kokanskis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Chaouchi rent richting de bal. Chaouchi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK Sensation - D`Oh 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Sensation 76%, D`Oh 24%.
FK Sensation - D`Oh 0:11