Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK Fantazija FAKTO
best Tactiek pievos
45% Balbezit 55%
76% Spel op eigen helft 24%
7 Doelpogingen 32
3 Overtredingen 6
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
54.5 gemiddelde waardering 65.8
very good Schieten formidable
very good Passen outstanding
formidable Verdedigen outstanding


1e minuut.
Gendvilis bereikt de bal nog maar net als eerste. Gendvilis geeft de bal voor. Halle kopt de bal weg. Portabales is nu in balbezit. Portabales schiet op doel. Pagrižauskas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

2e minuut.
Chapelle geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fizedean met de inworp. Halle rent richting de bal. Halle haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Kaku geeft een hoge lob. Lampugnani rent richting de bal. Gendvilis rent richting de bal. Lampugnani onderschept slim de pass. Lampugnani draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FK Fantazija - FAKTO 0:1

9e minuut.
Xuân Thiện kopt de bal weg. Peña probeert naar een medespeler te passen. Tchetchoua rent richting de bal. Tchetchoua geeft een hoge lob. Plaza krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Xuân Thiện de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Tchetchoua is nu in balbezit. Tchetchoua passt de bal met de wreef. Lampugnani bereikt de bal nog maar net als eerste. Lampugnani draait met de bal, schiet en ... Kin Fung probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Fantazija - FAKTO 0:2

15e minuut.
Espín geeft een hoge lob. Lampugnani rent richting de bal. Gendvilis tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lampugnani raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Catrecico neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Kaku probeert naar een medespeler te passen. Ilari rent richting de bal. Ilari passt de bal zonder na te denken. Portabales is nu in balbezit. Portabales draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK Fantazija - FAKTO 1:2

31e minuut.
Lampugnani rent richting de bal. Plaza is nu in balbezit. Plaza draait met de bal, schiet en ... Robert probeert de bal aan de voet te houden. Kin Fung probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Robert geeft een hoge lob. Catrecico kopt de bal weg. Tchetchoua rent richting de bal. Tchetchoua geeft een hoge lob. Plaza maakt een snoekduik en kopt de bal. Kin Fung kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Lampugnani rent richting de bal. Lampugnani draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK Fantazija - FAKTO 1:3

37e minuut.
Klungelig pakt Halle de bal. Lampugnani begaat een overtreding. Halle raakt geblesseerd tijdens het duel. Lalinde zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Osajda kopt de bal weg. Ilari geeft een lange en hoge pass. Portabales maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Catrecico is nu in balbezit. Catrecico passt de bal zonder na te denken. Tchetchoua rent richting de bal. Tchetchoua geeft een lange en hoge pass. Plaza maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Fantazija 75%, FAKTO 25%.
FK Fantazija - FAKTO 1:3

46e minuut.
Veidols komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Gendvilis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lampugnani is nu in balbezit. Veidols bereikt de bal nog maar net als eerste. Veidols schiet op doel. Kin Fung probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Fantazija - FAKTO 1:4

57e minuut.
Kaku probeert naar een medespeler te passen. Pichl bereikt de bal nog maar net als eerste. Pichl probeert naar een medespeler te passen. Veidols rent richting de bal. Veidols draait met de bal, schiet en ... Kin Fung kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
Ilari is nu in balbezit. Kaku verovert de bal door een tackle van achteren. Kaku speelt de bal door. Pichl bereikt de bal nog maar net als eerste. Pichl draait met de bal, schiet en ... Kin Fung probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Veidols is nu in balbezit. Veidols schiet op doel. Paal!

61e minuut.
Gendvilis onderschept slim de pass. Tchetchoua geeft een lange en hoge pass. Veidols bereikt de bal nog maar net als eerste. Veidols schiet op doel. Kin Fung probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Fantazija - FAKTO 1:5

62e minuut.
Tchetchoua rent richting de bal. Tchetchoua passt de bal in één keer door. Sanguessuga bereikt de bal nog maar net als eerste. Veidols verovert de bal door een tackle van achteren. Veidols draait met de bal, schiet en ... Kin Fung bokst de bal weg.

63e minuut.
Tchetchoua zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gendvilis rent richting de bal. Lampugnani onderschept slim de pass. Lampugnani geeft een lange en hoge pass. Xuân Thiện verovert de bal door een tackle van achteren.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Pichl zal de hoekschop nemen. Lampugnani krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Kaku probeert naar een medespeler te passen. Tchetchoua rent richting de bal. Tchetchoua geeft de bal voor. Veidols rent richting de bal. Veidols schiet op doel. Kin Fung verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Xuân Thiện verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Pichl zal de hoekschop nemen. Lampugnani springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Gendvilis bereikt de bal nog maar net als eerste. Tchetchoua onderschept slim de pass. Tchetchoua geeft een lange en hoge pass. Veidols maakt een snoekduik en kopt de bal. Kin Fung maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Fantazija - FAKTO 1:6

70e minuut.
Peña verovert de bal door een tackle van achteren. Peña passt de bal zonder na te denken. Pichl bereikt de bal nog maar net als eerste. Pichl geeft een hoge lob. Veidols springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Catrecico is nu in balbezit. Catrecico probeert naar een medespeler te passen. Tchetchoua speelt de bal door. Lampugnani bereikt de bal nog maar net als eerste. Lampugnani draait met de bal, schiet en ... Kin Fung bokst de bal weg. Veidols is nu in balbezit. Veidols draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

80e minuut.
Fizedean bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Catrecico. Fizedean is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Lalinde zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Portabales rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Chapelle ... Strafschop! Chapelle krijgt een gele kaart. Portabales raakt geblesseerd tijdens het duel. Portabales legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Pagrižauskas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

82e minuut.
Chapelle geeft een hoge lob. Veidols kopt de bal weg. Lampugnani heeft problemen om de bal te vangen. Lampugnani schiet op doel. Kin Fung werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Pichl bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Pichl neemt de hoekschop. Lampugnani maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Catrecico rent richting de bal. Fizedean onderschept slim de pass. Fizedean speelt de bal door. Halle bereikt de bal nog maar net als eerste. Halle haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Fantazija 78%, FAKTO 22%.
FK Fantazija - FAKTO 1:6