Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK Šiauliai Magic Shoot
M2 Tactiek 4-4-2 + wing
45% Balbezit 55%
69% Spel op eigen helft 31%
1 Doelpogingen 22
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 3
49.3 gemiddelde waardering 62.2
redelijk Schieten formidabel
solide Passen formidabel
formidabel Verdedigen uitstekend


1e minuut.
Macmur probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Gallo de bal. Lekešys tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lekešys krijgt een gele kaart. Gallo wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Gallo kan niet meer verder spelen. Popa komt het veld opgelopen.

8e minuut.
Triškinas is nu in balbezit. Triškinas geeft een lange en hoge pass. Daar is Ninov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lekešys is nu in balbezit. Lekešys haalt uit met een fantastische trap. Leontiadis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Lekešys rent richting de bal. Quang Vinh verovert de bal door een tackle van achteren. Mezei maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Mezei naar de kleedkamers voor een vroege douche.

19e minuut.
Triškinas bereikt de bal nog maar net als eerste. Triškinas passt de bal in één keer door. Lekešys rent richting de bal. Lekešys geeft een lange en hoge pass. Daar is Ninov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Silkartas is nu in balbezit. Lekešys bereikt de bal nog maar net als eerste. Brajić verovert de bal door een tackle van achteren. Silkartas onderschept slim de pass. Silkartas schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Berdnikovas passt de bal met de wreef. Eizinas heeft problemen om de bal te vangen. Eizinas met een sublieme pass. Silkartas is nu in balbezit. Silkartas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Daar is Berdnikovas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Escayol rent richting de bal. Eizinas begaat een overtreding. Eizinas krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Berdnikovas passt de bal in één keer door. Paraschiv met een sublieme pass. Triškinas is nu in balbezit. Triškinas geeft een lange en hoge pass. Silkartas springt en kopt de bal. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Šiauliai 71%, Magic Shoot 29%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FK Šiauliai - Magic Shoot 0:0

46e minuut.
Konaverskis komt het veld opgelopen. Girdauskas komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Triškinas is nu in balbezit. Triškinas speelt de bal door. Lekešys bereikt de bal nog maar net als eerste. Lekešys draait met de bal, schiet en ... Leontiadis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Šiauliai - Magic Shoot 0:1

49e minuut.
Gromowski passt de bal in één keer door. Ninov bereikt de bal nog maar net als eerste. Ninov geeft de bal voor. Popa rent richting de bal. Popa schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

51e minuut.
Zagrabskas verovert de bal door een tackle van achteren. Zagrabskas passt de bal in één keer door. Konaverskis met een sublieme pass. Lekešys bereikt de bal nog maar net als eerste. Lekešys schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
Triškinas met de inworp. Konaverskis rent richting de bal. Konaverskis geeft de bal voor. Lekešys springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Šiauliai - Magic Shoot 0:2

58e minuut.
Minulescu probeert naar een medespeler te passen. Daar is Popa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Konaverskis verovert de bal door een tackle van achteren. Konaverskis geeft de bal voor. Lekešys maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FK Šiauliai - Magic Shoot 0:3

61e minuut.
Daar is Triškinas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Triškinas speelt de bal door. Girdauskas is nu in balbezit. Girdauskas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Šiauliai - Magic Shoot 0:4

70e minuut.
Girdauskas is nu in balbezit. Brajić is nu in balbezit. Girdauskas onderschept slim de pass. Girdauskas schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Šiauliai - Magic Shoot 0:5

72e minuut.
Zagrabskas verovert de bal door een tackle van achteren. Zagrabskas geeft de bal voor. Lekešys kopt de bal weg. Girdauskas bereikt de bal nog maar net als eerste. Girdauskas haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Triškinas geeft een lange en hoge pass. Ninov heeft problemen om de bal te vangen. Lekešys bereikt de bal nog maar net als eerste. Lekešys schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Šiauliai - Magic Shoot 0:6

78e minuut.
Girdauskas verovert de bal door een tackle van achteren. Brajić tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Girdauskas raakt geblesseerd tijdens het duel. Triškinas zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Konaverskis geeft een lange en hoge pass. Lekešys krijgt zijn hoofd ertegen. Leontiadis bokst de bal weg.

84e minuut.
Minulescu heeft problemen om de bal te vangen. Lekešys is nu in balbezit. Lekešys passt de bal zonder na te denken. Triškinas is nu in balbezit. Triškinas haalt uit met een fantastische trap. Leontiadis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Šiauliai 67%, Magic Shoot 33%.
FK Šiauliai - Magic Shoot 0:6