Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lindos Kickers The Academy
L 1 Tactiek aengi-low-l
48% Balbezit 52%
68% Spel op eigen helft 32%
3 Doelpogingen 33
4 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
2 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
60 gemiddelde waardering 67.7
very good Schieten formidable
solid Passen formidable
very good Verdedigen formidable


1e minuut.
Fournier speelt de bal door. Bułajewski met een sublieme pass. Piruşca geeft een lange en hoge pass. Cañas is nu in balbezit. Cañas haalt uit met een fantastische trap. van Wijk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

6e minuut.
Ledermann probeert naar een medespeler te passen. Daar is Von Gunten, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Met opzet legt Yaqubov zijn tegenspeler op de grond. Yaqubov is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Von Gunten raakt geblesseerd tijdens het duel. Głusejdo zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Von Gunten krijgt zijn hoofd ertegen. Semadeni verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

9e minuut.
Dziwak speelt de bal door. Von Gunten bereikt de bal nog maar net als eerste. Von Gunten passt de bal met de wreef. Lozinschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Lozinschi haalt uit met een fantastische trap. Semadeni verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
Aufdermaur passt de bal in één keer door. Herr bereikt de bal nog maar net als eerste. Wiewouters begaat een overtreding. Wiewouters krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Głusejdo met een snelle inworp. Honegger bereikt de bal nog maar net als eerste. Honegger speelt de bal door. Daar is Von Gunten, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Von Gunten draait met de bal, schiet en ... Semadeni bokst de bal weg. Klungelig pakt Fournier de bal. Lozinschi is nu in balbezit. Lozinschi haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Lindos Kickers - The Academy 0:1

21e minuut.
Almirall rent richting de bal. Almirall met een sublieme pass. Lozinschi is nu in balbezit. Lozinschi haalt uit met een fantastische trap. Semadeni maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Lozinschi passt de bal in één keer door. Von Gunten is nu in balbezit. Horat legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Von Gunten is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Von Gunten neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Lindos Kickers - The Academy 0:2

29e minuut.
Honegger speelt de bal door. Von Gunten rent richting de bal. Von Gunten probeert naar een medespeler te passen. Lozinschi rent richting de bal. Lozinschi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lindos Kickers - The Academy 0:3

31e minuut.
Cañas is nu in balbezit. Dziwak verovert de bal door een tackle van achteren. Dziwak probeert naar een medespeler te passen. Lozinschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Lozinschi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Honegger is nu in balbezit. Honegger passt de bal zonder na te denken. Eisner onderschept slim de pass. Lozinschi rent richting de bal. Lozinschi schiet op doel. Semadeni bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Lindos Kickers - The Academy 0:4

37e minuut.
Cañas heeft problemen om de bal te vangen. Lozinschi verovert de bal door een tackle van achteren. Lozinschi passt de bal in één keer door. Von Gunten rent richting de bal. Von Gunten haalt uit met een fantastische trap. Semadeni kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Herr passt de bal in één keer door. Daar is Cañas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Almirall met een sublieme pass. Lozinschi is nu in balbezit. Lozinschi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Eisner rent richting de bal. Eisner geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Honegger met een snelle inworp. Głusejdo geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lindos Kickers 66%, The Academy 34%.
Lindos Kickers - The Academy 0:4

47e minuut.
Głusejdo probeert naar een medespeler te passen. Lozinschi is nu in balbezit. Lozinschi passt de bal zonder na te denken. Von Gunten bereikt de bal nog maar net als eerste. Von Gunten schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

51e minuut.
Dziwak speelt de bal door. Lozinschi rent richting de bal. Lozinschi passt de bal in één keer door. Von Gunten rent richting de bal. Von Gunten schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

61e minuut.
Honegger heeft problemen om de bal te vangen. Honegger geeft een lange en hoge pass. Lozinschi kopt de bal weg. Von Gunten rent richting de bal. Von Gunten draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Eisner bereikt de bal nog maar net als eerste. Eisner passt de bal met de wreef. Honegger bereikt de bal nog maar net als eerste. Honegger geeft de bal voor. Von Gunten krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Almirall kopt de bal weg. Von Gunten bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Eisner ... Strafschop! Directe rode kaart, Eisner moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Eisner schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Von Gunten is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Von Gunten neemt zijn aanloop. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Lindos Kickers - The Academy 0:5

68e minuut.
Von Gunten heeft problemen om de bal te vangen. Lozinschi rent richting de bal. Almirall met een sublieme pass. Honegger is nu in balbezit. Honegger haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Dziwak rent richting de bal. Fournier tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dziwak raakt geblesseerd tijdens het duel. Dziwak met een snel genomen vrije trap. Von Gunten maakt een snoekduik en kopt de bal. Semadeni probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lindos Kickers - The Academy 0:6

73e minuut.
Herr kopt de bal weg. Cañas bereikt de bal nog maar net als eerste. Almirall met een sublieme pass. Von Gunten rent richting de bal. Von Gunten draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Głusejdo bereikt de bal nog maar net als eerste. Głusejdo geeft een lange en hoge pass. Lozinschi kopt de bal weg. Von Gunten is nu in balbezit. Von Gunten draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bułajewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bułajewski passt de bal zonder na te denken. Lozinschi rent richting de bal. Lozinschi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Herr geeft een lange en hoge pass. Daar is Wiewouters, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Herr geeft de bal voor. Chancentod is nu in balbezit. Chancentod schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

86e minuut.
Lozinschi passt de bal in één keer door. Honegger rent richting de bal. Honegger passt de bal met de wreef. Von Gunten is nu in balbezit. Von Gunten draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Głusejdo kopt de bal weg. Honegger is nu in balbezit. Honegger met een sublieme pass. Von Gunten is nu in balbezit. Von Gunten draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

89e minuut.
Ledermann met een sublieme pass. Honegger bereikt de bal nog maar net als eerste. Honegger passt de bal zonder na te denken. Von Gunten is nu in balbezit. Von Gunten draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Lozinschi rent richting de bal. Lozinschi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lindos Kickers - The Academy 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lindos Kickers 70%, The Academy 30%.
Lindos Kickers - The Academy 0:7