Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Potoly Torpedo Hopfen
Centrocampo Tactiek miau
45% Balbezit 55%
73% Spel op eigen helft 27%
1 Doelpogingen 19
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
48.5 gemiddelde waardering 63.4
good Schieten excellent
very good Passen very good
good Verdedigen brilliant


9e minuut.
Jaun passt de bal in één keer door. Roland is nu in balbezit. Jaun bereikt de bal nog maar net als eerste. Roland is nu in balbezit. Roland draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Nadal passt de bal in één keer door. Bolcas is nu in balbezit. Dettwyler onderschept slim de pass. Dettwyler passt de bal in één keer door. Roland rent richting de bal. De bal raakt de paal. Roland is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Potoly - Torpedo Hopfen 0:1

18e minuut.
Erni is nu in balbezit. Erni geeft een hoge lob. Jaun kopt de bal weg. Roland bereikt de bal nog maar net als eerste. Roland draait met de bal, schiet en ... Dan bokst de bal weg.

20e minuut.
Delceppo passt de bal met de wreef. Erni met een sublieme pass. Roland is nu in balbezit. Roland haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Potoly - Torpedo Hopfen 0:2

24e minuut.
Isaak bereikt de bal nog maar net als eerste. Isaak geeft een lange en hoge pass. Daar is Đình Dương, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Komora rent richting de bal. Komora haalt uit met een fantastische trap. Escher verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Barum passt de bal in één keer door. Bolcas bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dettwyler. Dettwyler krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Učur met een sublieme pass. Delceppo bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolcas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bolcas krijgt een gele kaart. Delceppo raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Barum neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Erni rent richting de bal. Erni geeft de bal voor. Dettwyler kopt de bal weg. Daar is Roland, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Roland haalt uit met een fantastische trap. Dan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Potoly 70%, Torpedo Hopfen 30%.
Potoly - Torpedo Hopfen 0:2

48e minuut.
Barum passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Bolcas de bal. Dettwyler bereikt de bal nog maar net als eerste. Dettwyler draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

50e minuut.
Lacorte speelt de bal door. Roland is nu in balbezit. Isaak geeft een lange en hoge pass. Barum geeft de bal voor. Dettwyler bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Komora bereikt de bal nog maar net als eerste. Barum onderschept slim de pass. Barum geeft de bal voor. Dettwyler bereikt de bal nog maar net als eerste. Dettwyler haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Roland rent richting de bal. Roland schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Potoly - Torpedo Hopfen 0:3

57e minuut.
Klungelig pakt Barum de bal. Barum passt de bal zonder na te denken. Dettwyler rent richting de bal. Jaun bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaun schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Daar is Dettwyler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dettwyler passt de bal in één keer door. Jaun probeert naar een medespeler te passen. Roland bereikt de bal nog maar net als eerste. Roland draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Delceppo kan de bal niet met de borst controleren. Gafner geeft de bal voor. Dettwyler is nu in balbezit. Dettwyler schiet op doel. Dan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Potoly - Torpedo Hopfen 0:4

67e minuut.
Jaun kopt de bal weg. Isaak heeft problemen om de bal te vangen. Dettwyler rent richting de bal. Dettwyler haalt uit met een fantastische trap. Dan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Potoly - Torpedo Hopfen 0:5

69e minuut.
Delceppo met een sublieme pass. Dettwyler rent richting de bal. Bolcas rent richting de bal. Jaun onderschept slim de pass. Jaun draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Delceppo verovert de bal door een tackle van achteren. Delceppo speelt de bal door. Dettwyler rent richting de bal. Dettwyler probeert naar een medespeler te passen. Isaak rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Potoly - Torpedo Hopfen 0:6

75e minuut.
Cecić met een sublieme pass. Daar is Erni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Erni passt de bal zonder na te denken. Roland is nu in balbezit. Roland haalt uit met een fantastische trap. Dan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

81e minuut.
Lacorte raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Clauser komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Potoly 75%, Torpedo Hopfen 25%.
Potoly - Torpedo Hopfen 0:6