Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Burnout United Fläsch
4-3-3 Tactiek 1S5M
54% Balbezit 46%
49% Spel op eigen helft 51%
19 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
9 Buitenspel 4
60.6 gemiddelde waardering 55.5
uitstekend Schieten solide
uitstekend Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen zeer goed


6e minuut.
Tütscher speelt de bal door. Jaccard bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaccard passt de bal zonder na te denken. Ruppen is nu in balbezit. Ruppen haalt uit met een fantastische trap. Cuffe kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Luchs, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Taisch rent richting de bal. Taisch schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Biss kopt de bal weg. Kramer is nu in balbezit. Tütscher bereikt de bal nog maar net als eerste. Tütscher geeft een hoge lob. Ruppen krijgt zijn hoofd ertegen. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Morocutti probeert naar een medespeler te passen. Kastelán speelt de bal door. Giacomelli rent richting de bal. Giacomelli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Burnout United - Fläsch 1:0

15e minuut.
Morocutti onderschept slim de pass. Morocutti passt de bal in één keer door. Bonfils heeft problemen om de bal te vangen. Bonfils schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Kastelán passt de bal met de wreef. Biss is nu in balbezit. Bonfils onderschept slim de pass. Bonfils haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Burnout United - Fläsch 2:0

23e minuut.
Na een snelle pass probeert Wölfli de bal onder controle te krijgen. Taisch bereikt de bal nog maar net als eerste. Beltrami legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Taisch is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Tütscher legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Cuffe bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

30e minuut.
Giacomelli controleert de bal met de borst. Bonfils rent richting de bal. Rüttimann verovert de bal door een tackle van achteren. Giacomelli verovert de bal door een tackle van achteren. Giacomelli schiet op doel. Ribi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Jaccard passt de bal in één keer door. Burkhardt rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Bean zal de hoekschop nemen. Ruppen krijgt zijn hoofd ertegen. Cuffe verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Kramer probeert de bal aan de voet te houden. Jaccard geeft een lange en hoge pass. Ruppen rent richting de bal. Ruppen haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Kramer kopt de bal weg. Jaccard bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaccard passt de bal met de wreef. Ruppen is nu in balbezit. Ruppen draait met de bal, schiet en ... Cuffe bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Burnout United 59%, Fläsch 41%.
Burnout United - Fläsch 2:0

46e minuut.
Biss is nu in balbezit. Bonfils onderschept slim de pass. Bonfils speelt de bal door. Giacomelli rent richting de bal. Giacomelli schiet op doel. Ribi bokst de bal weg.

50e minuut.
Beltrami met een sublieme pass. Morocutti speelt de bal door. Klungelig pakt Bonfils de bal. Bonfils haalt uit met een fantastische trap. Ribi probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

52e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Cuffe met een harde bal richting middenveld. Giacomelli kopt de bal weg. Bonfils is nu in balbezit. Bonfils haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Kastelán passt de bal in één keer door. Morocutti rent richting de bal. Morocutti geeft een hoge lob. Bonfils rent richting de bal. Bonfils haalt uit met een fantastische trap. Ribi bokst de bal weg. Klungelig pakt Zaugg de bal. Giacomelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Giacomelli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Burnout United - Fläsch 3:0

66e minuut.
Tütscher is nu in balbezit. Morocutti verovert de bal door een tackle van achteren. Morocutti met een sublieme pass. Bonfils rent richting de bal. Bonfils draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Joliet geeft een hoge lob. Bonfils kopt de bal weg. Zaugg rent richting de bal. Kastelán onderschept slim de pass. Kastelán haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Morocutti passt de bal zonder na te denken. Daar is Bonfils, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bonfils probeert naar een medespeler te passen. Giacomelli is nu in balbezit. Giacomelli schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Burkhardt rent richting de bal. Burkhardt geeft een hoge lob. Giacomelli kopt de bal weg. Bonfils bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonfils draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Joliet is nu in balbezit. Jaccard begaat een overtreding. Joliet raakt geblesseerd tijdens het duel. Joliet zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Bonfils rent richting de bal. Bonfils speelt de bal door. Giacomelli rent richting de bal. Giacomelli schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Burnout United - Fläsch 4:0

87e minuut.
Kramer passt de bal met de wreef. Burkhardt probeert naar een medespeler te passen. Schönholzer bereikt de bal nog maar net als eerste. Schönholzer geeft een hoge lob. Bean probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cuffe probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Burnout United 40%, Fläsch 60%.
Burnout United - Fläsch 4:0