Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Perskindol-United Boillat`s
4-3-3 ufe abe Tactiek 5212
46% Balbezit 54%
67% Spel op eigen helft 33%
4 Doelpogingen 33
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 8
60.1 gemiddelde waardering 66.1
excellent Schieten outstanding
solid Passen outstanding
very good Verdedigen excellent


3e minuut.
Contrada passt de bal met de wreef. Wicul bereikt de bal nog maar net als eerste. Wicul probeert naar een medespeler te passen. Neşeli rent richting de bal. Neşeli draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Meister geeft de bal voor. Cosma probeert naar een medespeler te passen. Wicul is nu in balbezit. Wicul geeft een lange en hoge pass. Pierron maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

8e minuut.
Cosma heeft problemen om de bal te vangen. Cosma passt de bal in één keer door. Pierron bereikt de bal nog maar net als eerste. Pierron haalt uit met een fantastische trap. Myklebust werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Perskindol-United - Boillat`s 0:1

9e minuut.
Florek probeert naar een medespeler te passen. Wicul bereikt de bal nog maar net als eerste. Wicul passt de bal zonder na te denken. Pierron rent richting de bal. Pierron haalt uit met een fantastische trap. Myklebust probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Steinauer speelt de bal door. Tarone rent richting de bal. Met opzet legt Florek zijn tegenspeler op de grond. Florek krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Ruf kopt de bal weg. Matos bereikt de bal nog maar net als eerste. Matos passt de bal zonder na te denken. Neşeli is nu in balbezit. Neşeli schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Myklebust met een harde bal richting middenveld. Matos kopt de bal weg. Pierron bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Pierron, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pierron haalt uit met een fantastische trap. Myklebust verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pierron rent richting de bal. Pierron draait met de bal, schiet en ... Myklebust bokst de bal weg. Neşeli rent richting de bal. Neşeli draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Perskindol-United - Boillat`s 0:2

33e minuut.
Cosma onderschept slim de pass. Cosma probeert naar een medespeler te passen. Pierron rent richting de bal. Pierron schiet op doel. Myklebust werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Perskindol-United - Boillat`s 0:3

37e minuut.
Matos passt de bal zonder na te denken. Wicul is nu in balbezit. Wicul passt de bal zonder na te denken. Pierron rent richting de bal. Pierron schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Perskindol-United - Boillat`s 0:4

38e minuut.
Ballone met een sublieme pass. Neşeli heeft problemen om de bal te vangen. Neşeli passt de bal zonder na te denken. Pierron bereikt de bal nog maar net als eerste. Pierron draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

41e minuut.
Wicul kopt de bal weg. Cosma bereikt de bal nog maar net als eerste. Cosma passt de bal zonder na te denken. Pierron is nu in balbezit. Pierron haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Zanters geeft de bal voor. Neşeli kopt de bal weg. Pierron is nu in balbezit. Pierron schiet op doel. Myklebust probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Perskindol-United - Boillat`s 0:5

45e minuut.
Tissot komt het veld opgelopen. Röthlisberger komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Perskindol-United 69%, Boillat`s 31%.
Perskindol-United - Boillat`s 0:5

47e minuut.
Steinauer met een sublieme pass. Janovič is nu in balbezit. Batshuayi verovert de bal door een tackle van achteren. Batshuayi draait met de bal, schiet en ... Lecat maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Perskindol-United - Boillat`s 1:5

57e minuut.
Daar is Meister, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pierron bereikt de bal nog maar net als eerste. Pierron passt de bal zonder na te denken. Röthlisberger is nu in balbezit. Röthlisberger draait met de bal, schiet en ... Myklebust probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Florek met een sublieme pass. Wicul rent richting de bal. Wicul geeft de bal voor. Röthlisberger heeft problemen om de bal te vangen. Röthlisberger draait met de bal, schiet en ... Myklebust probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Graf rent richting de bal. Graf passt de bal in één keer door. Napp is nu in balbezit. Napp speelt de bal door. Batshuayi rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Contrada kopt de bal weg. Matos probeert naar een medespeler te passen. Tissot heeft problemen om de bal te vangen. Napp is nu in balbezit. Napp draait met de bal, schiet en ... Lecat verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

62e minuut.
Cosma met een sublieme pass. Wicul is nu in balbezit. Wicul probeert naar een medespeler te passen. Pierron bereikt de bal nog maar net als eerste. Pierron haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Wicul bereikt de bal nog maar net als eerste. Wicul speelt de bal door. Pierron rent richting de bal. Pierron schiet op doel. Myklebust maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Perskindol-United - Boillat`s 1:6

68e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ballone met de inworp. Zanters is nu in balbezit. Tarone verovert de bal door een tackle van achteren. Tarone draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Zanters neemt vlug de vrije trap. Wicul kopt de bal weg. Meister is nu in balbezit. Pierron onderschept slim de pass. Pierron schiet op doel. Myklebust bokst de bal weg. Röthlisberger bereikt de bal nog maar net als eerste. Röthlisberger haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Perskindol-United - Boillat`s 1:7

72e minuut.
Ballone rent richting de bal. Zanters verovert de bal door een tackle van achteren. Zanters passt de bal in één keer door. Röthlisberger heeft problemen om de bal te vangen. Röthlisberger draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Myklebust bokst de bal weg.

74e minuut.
Matos passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Dällenbach de bal. Dällenbach geeft de bal voor. Pierron is nu in balbezit. Pierron draait met de bal, schiet en ... Myklebust bokst de bal weg.

78e minuut.
Cosma is nu in balbezit. Cosma met een sublieme pass. Pierron rent richting de bal. Pierron draait met de bal, schiet en ... Myklebust probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Perskindol-United - Boillat`s 1:8

82e minuut.
Doeltrap. Myklebust met een harde bal richting middenveld. Cosma kopt de bal weg. Pierron rent richting de bal. Röthlisberger rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Perskindol-United - Boillat`s 1:9

86e minuut.
Dällenbach is nu in balbezit. Dällenbach geeft een lange en hoge pass. Napp rent richting de bal. Napp geeft de bal voor. Batshuayi maakt een snoekduik en kopt de bal. Lecat bokst de bal weg.

88e minuut.
Wicul passt de bal zonder na te denken. Cosma bereikt de bal nog maar net als eerste. Cosma speelt de bal door. Pierron is nu in balbezit. Pierron haalt uit met een fantastische trap. Myklebust probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Perskindol-United 64%, Boillat`s 36%.
Perskindol-United - Boillat`s 1:9