Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Chrüzbandriisser OSU Beavers
3-4-3 Tactiek Hergiswil
45% Balbezit 55%
57% Spel op eigen helft 43%
5 Doelpogingen 18
1 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 12
53.6 gemiddelde waardering 60.9
zeer goed Schieten zeer goed
goed Passen uitstekend
goed Verdedigen zeer goed


13e minuut.
Stämpfli is nu in balbezit. Senti onderschept slim de pass. Senti passt de bal in één keer door. Pedrun is nu in balbezit. Pedrun schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Barum bereikt de bal nog maar net als eerste. Barum probeert naar een medespeler te passen. Ilg is nu in balbezit. Barum rent richting de bal. Barum geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Weingart kopt de bal weg. Barum is nu in balbezit. Barum passt de bal zonder na te denken. Goldner is nu in balbezit. Goldner schiet op doel. Giudici kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Montandon geeft de bal voor. Daar is Müggeli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Muñoz Pérez bereikt de bal nog maar net als eerste. Muñoz Pérez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Chrüzbandriisser - OSU Beavers 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Chrüzbandriisser 53%, OSU Beavers 47%.
FC Chrüzbandriisser - OSU Beavers 0:1

46e minuut.
Muñoz Pérez probeert naar een medespeler te passen. Daar is Pedrun, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stämpfli rent richting de bal. Pedrun onderschept slim de pass. Pedrun schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Senti geeft een lange en hoge pass. Muñoz Pérez is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Müggeli ... Strafschop! Müggeli krijgt een gele kaart. Muñoz Pérez raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Muñoz Pérez kan niet meer verder spelen. Cach komt het veld opgelopen. Pedrun neemt de penalty, wat een uithaal! Douglas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Chrüzbandriisser - OSU Beavers 0:2

52e minuut.
Kyuss onderschept slim de pass. Esca is nu in balbezit. Esca geeft de bal voor. Goldner bereikt de bal nog maar net als eerste. Goldner haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Chrüzbandriisser - OSU Beavers 1:2

56e minuut.
Kyuss rent richting de bal. Seewald verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Montandon. Montandon krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Kyuss geeft de bal voor. Pedrun kopt de bal weg. Stupf is nu in balbezit. Stupf schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Chrüzbandriisser - OSU Beavers 1:3

64e minuut.
Seewald is nu in balbezit. Senti verovert de bal door een tackle van achteren. Senti met een sublieme pass. Cach is nu in balbezit. Cach haalt uit met een fantastische trap. Douglas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

68e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Barum zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gaev bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilg verovert de bal door een tackle van achteren. Ilg haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Senti is nu in balbezit. Senti geeft een lange en hoge pass. Pedrun is nu in balbezit. Pedrun draait met de bal, schiet en ... Douglas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Chrüzbandriisser - OSU Beavers 1:4

71e minuut.
Müggeli passt de bal zonder na te denken. Esca is nu in balbezit. Cach verovert de bal door een tackle van achteren. Pedrun is nu in balbezit. Pedrun draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Stupf is nu in balbezit. Stupf speelt de bal door. Cach rent richting de bal. Cach haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Chrüzbandriisser - OSU Beavers 1:5

88e minuut.
Stupf is nu in balbezit. Stupf probeert naar een medespeler te passen. Cach rent richting de bal. Cach haalt uit met een fantastische trap. Douglas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Na een snelle pass probeert Hawkmoon de bal onder controle te krijgen. Cederholm is nu in balbezit. Kyuss schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Kyuss krijgt een gele kaart. Cederholm raakt geblesseerd tijdens het duel. Seewald komt bij de bal en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Chrüzbandriisser - OSU Beavers 2:5

90e minuut.
Gaev passt de bal in één keer door. Hawkmoon geeft een lange en hoge pass. Stupf kopt de bal weg. Pedrun bereikt de bal nog maar net als eerste. Pedrun haalt uit met een fantastische trap. Douglas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Chrüzbandriisser 62%, OSU Beavers 38%.
FC Chrüzbandriisser - OSU Beavers 2:5