Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SpVgg Bertiswil FC Pancho
352 Tactiek Neu2024
46% Balbezit 54%
75% Spel op eigen helft 25%
0 Doelpogingen 46
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.3 gemiddelde waardering 68.3
redelijk Schieten uitmuntend
redelijk Passen formidabel
zeer goed Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Wiankowski onderschept slim de pass. Wiankowski met een sublieme pass. Michnik speelt de bal door. Daar is Thurre, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Thurre draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SpVgg Bertiswil - FC Pancho 0:1

3e minuut.
Daar is Michnik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wiankowski met een sublieme pass. Thurre speelt de bal door. Lechner is nu in balbezit. Lechner draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Michnik kopt de bal weg. Daar is Thurre, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Thurre passt de bal zonder na te denken. Lechner bereikt de bal nog maar net als eerste. Lechner draait met de bal, schiet en ... Grand verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Lechner de bal. Lechner haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SpVgg Bertiswil - FC Pancho 0:2

6e minuut.
Wiankowski probeert naar een medespeler te passen. Thurre is nu in balbezit. Thurre heeft problemen om de bal te vangen. Thurre draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SpVgg Bertiswil - FC Pancho 0:3

8e minuut.
Hetényi passt de bal zonder na te denken. Thurre is nu in balbezit. Thurre passt de bal zonder na te denken. Lechner bereikt de bal nog maar net als eerste. Lechner schiet op doel. Grand verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

9e minuut.
Thurre is nu in balbezit. Thurre passt de bal zonder na te denken. Herzig met een sublieme pass. Lechner is nu in balbezit. Lechner haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Kubice probeert de bal aan de voet te houden. Wiankowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wiankowski passt de bal zonder na te denken. Michnik geeft een lange en hoge pass. Lechner maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
SpVgg Bertiswil - FC Pancho 0:4

20e minuut.
Daar is Schiesser, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lechner rent richting de bal. Lechner passt de bal zonder na te denken. Thurre is nu in balbezit. Thurre haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Herzig probeert naar een medespeler te passen. Thurre bereikt de bal nog maar net als eerste. Thurre geeft de bal voor. Lechner is nu in balbezit. Lechner schiet op doel. Grand probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
SpVgg Bertiswil - FC Pancho 0:5

24e minuut.
Passani probeert naar een medespeler te passen. Hetényi bereikt de bal nog maar net als eerste. Hetényi passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Thurre de bal. Thurre draait met de bal, schiet en ... Grand kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Thurre haalt uit met een fantastische trap. Grand probeert naar een medespeler te passen. Herzig kopt de bal weg. Thurre rent richting de bal. Thurre draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

38e minuut.
Wiankowski probeert naar een medespeler te passen. Michnik kan de bal niet met de borst controleren. Michnik probeert naar een medespeler te passen. Thurre bereikt de bal nog maar net als eerste. Thurre haalt uit met een fantastische trap. Grand kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
SpVgg Bertiswil - FC Pancho 0:6

39e minuut.
Passani verovert de bal door een tackle van achteren. Herzig is nu in balbezit. Herzig met een sublieme pass. Thurre bereikt de bal nog maar net als eerste. Thurre draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SpVgg Bertiswil - FC Pancho 0:7

45e minuut.
Stubs bereikt de bal nog maar net als eerste. Stubs speelt de bal door. Hetényi rent richting de bal. Hetényi geeft een hoge lob. Thurre maakt een snoekduik en kopt de bal. Grand probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SpVgg Bertiswil 69%, FC Pancho 31%.
SpVgg Bertiswil - FC Pancho 0:7

47e minuut.
Lechner verovert de bal door een tackle van achteren. Lechner met een sublieme pass. Thurre bereikt de bal nog maar net als eerste. Thurre haalt uit met een fantastische trap. Grand maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Hetényi kopt de bal weg. Wiankowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wiankowski passt de bal zonder na te denken. Thurre is nu in balbezit. Thurre schiet op doel. Grand probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

50e minuut.
Thurre bereikt de bal nog maar net als eerste. Thurre schiet op doel. Na een snelle pass probeert Kubice de bal onder controle te krijgen. Lechner rent richting de bal. Lechner haalt uit met een fantastische trap. Grand kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

51e minuut.
Bardi passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Kubice de bal. Abrahamsen rent richting de bal. Thurre verovert de bal door een tackle van achteren. Thurre schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

53e minuut.
Wiankowski speelt de bal door. Herzig is nu in balbezit. Herzig geeft een lange en hoge pass. Lechner is nu in balbezit. Lechner schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Klungelig pakt Stubs de bal. Michnik speelt de bal door. Thurre bereikt de bal nog maar net als eerste. Thurre draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SpVgg Bertiswil - FC Pancho 0:8

58e minuut.
Bardi rent richting de bal. Hetényi is nu in balbezit. Hetényi speelt de bal door. Lechner bereikt de bal nog maar net als eerste. Lechner haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Michnik is nu in balbezit. Michnik passt de bal zonder na te denken. Lechner rent richting de bal. Lechner haalt uit met een fantastische trap. Grand probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SpVgg Bertiswil - FC Pancho 0:9

60e minuut.
Brusoni rent richting de bal. Hetényi verovert de bal door een tackle van achteren. Hetényi met een sublieme pass. Thurre rent richting de bal. Thurre haalt uit met een fantastische trap. Grand bokst de bal weg.

62e minuut.
Klungelig pakt Trachsel de bal. Passani probeert naar een medespeler te passen. Herzig met een sublieme pass. Thurre is nu in balbezit. Thurre draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Michnik passt de bal met de wreef. Hetényi probeert naar een medespeler te passen. Thurre rent richting de bal. Thurre schiet op doel. Grand werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SpVgg Bertiswil - FC Pancho 0:10

66e minuut.
Kubice kopt de bal weg. Schiesser bereikt de bal nog maar net als eerste. Abrahamsen rent richting de bal. Abrahamsen passt de bal met de wreef. Passani verovert de bal door een tackle van achteren. Penzavalli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

68e minuut.
Hetényi verovert de bal door een tackle van achteren. Hetényi probeert naar een medespeler te passen. Thurre rent richting de bal. Thurre draait met de bal, schiet en ... Grand probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal! Hetényi geeft een lange en hoge pass. Lechner maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Wiankowski speelt de bal door. Michnik met een sublieme pass. Thurre is nu in balbezit. Thurre draait met de bal, schiet en ... Grand probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SpVgg Bertiswil - FC Pancho 0:11

73e minuut.
Michnik speelt de bal door. Hetényi rent richting de bal. Hetényi passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Thurre de bal. Thurre haalt uit met een fantastische trap. Grand probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Na een snelle pass probeert Bardi de bal onder controle te krijgen. Michnik kopt de bal weg. Daar is Stubs, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Thurre rent richting de bal. Thurre draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Michnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Michnik passt de bal in één keer door. Lechner bereikt de bal nog maar net als eerste. Lechner haalt uit met een fantastische trap. Grand werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
SpVgg Bertiswil - FC Pancho 0:12

77e minuut.
Michnik kopt de bal weg. Hetényi controleert de bal met de borst. Hetényi passt de bal met de wreef. Thurre bereikt de bal nog maar net als eerste. Thurre haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Michnik probeert naar een medespeler te passen. Lechner bereikt de bal nog maar net als eerste. Lechner passt de bal zonder na te denken. Thurre bereikt de bal nog maar net als eerste. Thurre schiet op doel. Grand verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

80e minuut.
Schiesser geeft de bal voor. Herzig bereikt de bal nog maar net als eerste. Herzig geeft een hoge lob. Thurre rent richting de bal. Thurre draait met de bal, schiet en ... Grand verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

82e minuut.
Bardi probeert naar een medespeler te passen. Stubs probeert de bal met de borst te controleren. Thurre is nu in balbezit. Thurre draait met de bal, schiet en ... Grand maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
SpVgg Bertiswil - FC Pancho 0:13

83e minuut.
Wiankowski met een sublieme pass. Michnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Michnik geeft een hoge lob. Thurre rent richting de bal. Thurre draait met de bal, schiet en ... Grand probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Michnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Michnik passt de bal zonder na te denken. Thurre rent richting de bal. Thurre draait met de bal, schiet en ... Grand maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SpVgg Bertiswil - FC Pancho 0:14

87e minuut.
Bardi geeft een hoge lob. Wajerczyk kopt de bal weg. Hetényi speelt de bal door. Thurre is nu in balbezit. Thurre draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SpVgg Bertiswil - FC Pancho 0:15

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SpVgg Bertiswil 81%, FC Pancho 19%.
SpVgg Bertiswil - FC Pancho 0:15