Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dynamo Muri Skinwalker Ranch
Phase 5L1 Tactiek Ares ++-- bm*
45% Balbezit 55%
65% Spel op eigen helft 35%
2 Doelpogingen 21
5 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 10
33.3 gemiddelde waardering 53.1
weak Schieten very good
average Passen very good
average Verdedigen adequate


2e minuut.
Stiefel met een sublieme pass. Endrick Felipe bereikt de bal nog maar net als eerste. van der Moot rent richting de bal. Endrick Felipe onderschept slim de pass. Endrick Felipe haalt uit met een fantastische trap. Valeinis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Lang is nu in balbezit. Lang passt de bal zonder na te denken. Endrick Felipe rent richting de bal. Endrick Felipe haalt uit met een fantastische trap. Valeinis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dynamo Muri - Skinwalker Ranch 0:1

17e minuut.
Oldani kopt de bal weg. Saner bereikt de bal nog maar net als eerste. Escobar legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Saner is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Endrick Felipe neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Paal! Valeinis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Kay rent richting de bal. Daar is Kay, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kay speelt de bal door. Tusseau bereikt de bal nog maar net als eerste. Tusseau schiet op doel. Esposito kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Stiefel passt de bal met de wreef. Dubois rent richting de bal. Dubois speelt de bal door. Valeinis maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Lang is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Dynamo Muri - Skinwalker Ranch 0:2

40e minuut.
Saner onderschept slim de pass. Saner passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Kuschler de bal. Endrick Felipe rent richting de bal. Endrick Felipe schiet op doel. De bal raakt de paal.

42e minuut.
Freistoss met een snelle inworp. Marbach bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Stiefel zijn tegenspeler op de grond. Stiefel krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dynamo Muri 66%, Skinwalker Ranch 34%.
Dynamo Muri - Skinwalker Ranch 0:2

48e minuut.
Stiefel rent richting de bal. Stiefel geeft de bal voor. Klungelig pakt Moronta de bal. Endrick Felipe is nu in balbezit. Endrick Felipe draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

48e minuut.
Freistoss zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kay rent richting de bal. Kay passt de bal met de wreef. Endrick Felipe rent richting de bal. Endrick Felipe draait met de bal, schiet en ... Valeinis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

53e minuut.
Dubois passt de bal zonder na te denken. Stiefel rent richting de bal. Stiefel probeert naar een medespeler te passen. Endrick Felipe rent richting de bal. Endrick Felipe draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dynamo Muri - Skinwalker Ranch 0:3

55e minuut.
Oldani is nu in balbezit. Cioce speelt de bal door. Lang rent richting de bal. Lang haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dynamo Muri - Skinwalker Ranch 0:4

62e minuut.
Dubois rent richting de bal. Dubois passt de bal zonder na te denken. Kuschler bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuschler draait met de bal, schiet en ... Moronta probeert de bal aan de voet te houden. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Dynamo Muri - Skinwalker Ranch 0:5

62e minuut.
Jans is nu in balbezit. Jans passt de bal in één keer door. Moronta heeft problemen om de bal te vangen. Lang onderschept slim de pass. Lang schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Daar is Lang, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moronta bereikt de bal nog maar net als eerste. Moronta geeft een lange en hoge pass. Lang rent richting de bal. Lang schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Dubois rent richting de bal. Dubois passt de bal zonder na te denken. Endrick Felipe rent richting de bal. Endrick Felipe draait met de bal, schiet en ... Valeinis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dynamo Muri - Skinwalker Ranch 0:6

76e minuut.
Daar is Endrick Felipe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Escobar rent richting de bal. Endrick Felipe verovert de bal door een tackle van achteren. Endrick Felipe draait met de bal, schiet en ... Valeinis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dynamo Muri - Skinwalker Ranch 0:7

78e minuut.
Kuschler speelt de bal door. Stiefel bereikt de bal nog maar net als eerste. Escobar begaat een overtreding. Escobar krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Saner speelt de bal door. van der Moot rent richting de bal. Lang verovert de bal door een tackle van achteren. Lang haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dynamo Muri - Skinwalker Ranch 0:8

87e minuut.
Kuschler onderschept slim de pass. Kuschler geeft een lange en hoge pass. Oldani kopt de bal weg. Saner bereikt de bal nog maar net als eerste. Saner schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dynamo Muri - Skinwalker Ranch 0:9

89e minuut.
Endrick Felipe verovert de bal door een tackle van achteren. Endrick Felipe passt de bal in één keer door. Lang rent richting de bal. Endrick Felipe rent richting de bal. Endrick Felipe draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dynamo Muri - Skinwalker Ranch 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dynamo Muri 64%, Skinwalker Ranch 36%.
Dynamo Muri - Skinwalker Ranch 0:10