Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 19:22
  • Bekerwedstrijd: Schweizer Cup
  • Stadion: Espenmoss
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en hevige regen
  • Toeschouwers: 60933
FC Ruppen Howling wolves
Snow230215 Tactiek EmreCan
54% Balbezit 46%
75% Spel op eigen helft 25%
4 Doelpogingen 21
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 4
60.8 gemiddelde waardering 75.3
uitstekend Schieten wonderbaarlijk
solide Passen uitmuntend
uitmuntend Verdedigen formidabel


13e minuut.
Erpen rent richting de bal. Suesca bereikt de bal nog maar net als eerste. Erpen is nu in balbezit. Suesca is nu in balbezit. Suesca schiet op doel. Salm verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Dagerlund passt de bal zonder na te denken. Gołoś rent richting de bal. Gołoś geeft de bal voor. Dagerlund bereikt de bal nog maar net als eerste. Dagerlund schiet op doel. Leht probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Wernli probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Erpen de bal. Erpen geeft de bal voor. Suesca maakt een snoekduik en kopt de bal. Salm probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ruppen - Howling wolves 0:1

27e minuut.
Suesca rent richting de bal. Erpen bereikt de bal nog maar net als eerste. Suesca is nu in balbezit. Suesca schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ruppen - Howling wolves 0:2

29e minuut.
Gołoś bereikt de bal nog maar net als eerste. Gołoś passt de bal zonder na te denken. Dagerlund bereikt de bal nog maar net als eerste. Dagerlund schiet op doel. Leht werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ruppen - Howling wolves 1:2

33e minuut.
Arenas geeft een hoge lob. Erpen kopt de bal weg. Suesca is nu in balbezit. Suesca haalt uit met een fantastische trap. Salm maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ruppen - Howling wolves 1:3

35e minuut.
Wernli rent richting de bal. Suesca onderschept slim de pass. Suesca passt de bal zonder na te denken. Erpen bereikt de bal nog maar net als eerste. Erpen schiet op doel. Salm probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Erpen geeft een hoge lob. Daar is Spielmann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Erpen onderschept slim de pass. Erpen geeft de bal voor. Salm kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Suesca bereikt de bal nog maar net als eerste. Suesca schiet op doel. Salm probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ruppen - Howling wolves 1:4

41e minuut.
Arenas speelt de bal door. Erpen is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Duque geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Suesca krijgt zijn hoofd ertegen. Salm kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Dobronya bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ruppen - Howling wolves 1:5

45e minuut.
Gołoś is nu in balbezit. Schleck onderschept slim de pass. Schleck met een sublieme pass. Erpen rent richting de bal. Erpen schiet op doel. Salm verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Ruppen 72%, Howling wolves 28%.
FC Ruppen - Howling wolves 1:5

46e minuut.
Grümpel komt het veld opgelopen.

49e minuut.
García Vázquez heeft problemen om de bal te vangen. García Vázquez probeert naar een medespeler te passen. Dobronya is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, García Vázquez zal de hoekschop nemen. De bal vliegt tegen de lat.

51e minuut.
García Vázquez is nu in balbezit. García Vázquez geeft een hoge lob. Suesca is nu in balbezit. Suesca haalt uit met een fantastische trap. Salm werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Grümpel probeert naar een medespeler te passen. Duque geeft de bal voor. Suesca springt en kopt de bal. Salm verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

57e minuut.
Grümpel geeft de bal voor. Inworp. Duque zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. García Vázquez geeft een lange en hoge pass. Dobronya maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Schleck onderschept slim de pass. Gołoś rent richting de bal. Gołoś probeert naar een medespeler te passen. Dagerlund is nu in balbezit. Dagerlund haalt uit met een fantastische trap. Leht probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Inworp. García Vázquez met een snelle inworp. Duque bereikt de bal nog maar net als eerste. Duque geeft de bal voor. Erpen maakt een snoekduik en kopt de bal. Salm probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Kefeng kopt de bal weg. Duque speelt de bal door. Suesca rent richting de bal. Suesca schiet op doel. Salm werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ruppen - Howling wolves 1:6

73e minuut.
Arenas heeft problemen om de bal te vangen. Roy bereikt de bal nog maar net als eerste. Arenas legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Roy wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Roy kan niet meer verder spelen. Pulfer komt het veld opgelopen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Dagerlund neemt zijn aanloop. De bal vliegt tegen de lat.

77e minuut.
Arenas geeft een hoge lob. Suesca kopt de bal weg. Erpen is nu in balbezit. Erpen draait met de bal, schiet en ... Salm probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ruppen - Howling wolves 1:7

82e minuut.
Suesca is nu in balbezit. Suesca geeft een lange en hoge pass. Erpen bereikt de bal nog maar net als eerste. Erpen haalt uit met een fantastische trap. Salm werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ruppen - Howling wolves 1:8

90e minuut.
Gołoś passt de bal met de wreef. Arenas is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dagerlund. Dagerlund krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Ruppen 78%, Howling wolves 22%.
FC Ruppen - Howling wolves 1:8