Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pallo-sepot Miekkiön Palloseura
442 Tactiek kolmio
50% Balbezit 50%
63% Spel op eigen helft 37%
1 Doelpogingen 26
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50.5 gemiddelde waardering 63.5
solid Schieten outstanding
good Passen excellent
excellent Verdedigen excellent


2e minuut.
Na een snelle pass probeert Hellevuo de bal onder controle te krijgen. Karaszewski is nu in balbezit. Karaszewski speelt de bal door. Pascalin bereikt de bal nog maar net als eerste. Pascalin haalt uit met een fantastische trap. Saarenheimo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

5e minuut.
Hellevuo bereikt de bal nog maar net als eerste. Drouin onderschept slim de pass. Drouin probeert naar een medespeler te passen. Pascalin is nu in balbezit. Pascalin draait met de bal, schiet en ... Saarenheimo bokst de bal weg.

6e minuut.
Jiboia geeft een hoge lob. Myllylahti kopt de bal weg. Karaszewski is nu in balbezit. Pascalin is nu in balbezit. Pascalin draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Pascalin geeft een hoge lob. Drouin is nu in balbezit. Drouin geeft een hoge lob. Pascalin is nu in balbezit. Pascalin schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Pallo-sepot - Miekkiön Palloseura 0:1

16e minuut.
Ardesi onderschept slim de pass. Ardesi passt de bal zonder na te denken. Preoteasa rent richting de bal. Preoteasa geeft een lange en hoge pass. Pascalin maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Lungholt is nu in balbezit. Radnai rent richting de bal. Radnai passt de bal in één keer door. Pascalin bereikt de bal nog maar net als eerste. Pascalin draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Karaszewski de bal. Karaszewski schiet op doel. Saarenheimo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pallo-sepot - Miekkiön Palloseura 0:2

21e minuut.
Pascalin speelt de bal door. Karaszewski speelt de bal door. Preoteasa rent richting de bal. Pascalin heeft problemen om de bal te vangen. Pascalin haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Pallo-sepot - Miekkiön Palloseura 0:3

22e minuut.
Karaszewski is nu in balbezit. Wocial is nu in balbezit. Karaszewski verovert de bal door een tackle van achteren. Karaszewski geeft een hoge lob. Preoteasa springt en kopt de bal. Saarenheimo bokst de bal weg.

26e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Saarenheimo trapt de bal weg van het doel. Pastor kopt de bal weg. Pascalin heeft problemen om de bal te vangen. Pascalin haalt uit met een fantastische trap. Saarenheimo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Inworp. Karaszewski met de inworp. Pastor geeft een lange en hoge pass. Preoteasa is nu in balbezit. Preoteasa haalt uit met een fantastische trap. Saarenheimo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Pallo-sepot - Miekkiön Palloseura 0:4

43e minuut.
Radnai passt de bal met de wreef. Drouin is nu in balbezit. Drouin passt de bal in één keer door. Pascalin bereikt de bal nog maar net als eerste. Pascalin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pallo-sepot - Miekkiön Palloseura 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pallo-sepot 66%, Miekkiön Palloseura 34%.
Pallo-sepot - Miekkiön Palloseura 0:5

53e minuut.
Lönnblad is nu in balbezit. Preoteasa verovert de bal door een tackle van achteren. Preoteasa geeft de bal voor. Pascalin krijgt zijn hoofd ertegen. Saarenheimo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pallo-sepot - Miekkiön Palloseura 0:6

57e minuut.
Lönnblad bereikt de bal nog maar net als eerste. Drouin onderschept slim de pass. Drouin probeert naar een medespeler te passen. Preoteasa bereikt de bal nog maar net als eerste. Preoteasa draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Äyrälä verovert de bal door een tackle van achteren. Äyrälä geeft een hoge lob. Myllylahti kopt de bal weg. Klungelig pakt Peipponen de bal. Peipponen schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Daar is Peipponen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alvær probeert naar een medespeler te passen. Preoteasa is nu in balbezit. Preoteasa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pallo-sepot - Miekkiön Palloseura 0:7

77e minuut.
Karaszewski passt de bal met de wreef. Pascalin is nu in balbezit. Pascalin schiet op doel. Leu probeert de bal aan de voet te houden. De bal vliegt tegen de lat.

82e minuut.
Radnai bereikt de bal nog maar net als eerste. Radnai passt de bal met de wreef. Pascalin bereikt de bal nog maar net als eerste. Karaszewski is nu in balbezit. Karaszewski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Pascalin rent richting de bal. Pascalin met een sublieme pass. Preoteasa rent richting de bal. Preoteasa schiet op doel. Hellevuo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Saarenheimo bokst de bal weg.

90e minuut.
Peipponen raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Viljomaa komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pallo-sepot 60%, Miekkiön Palloseura 40%.
Pallo-sepot - Miekkiön Palloseura 0:7