Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pihlajasaari Kay FC
1 div Tactiek 442 Diamond
50% Balbezit 50%
52% Spel op eigen helft 48%
23 Doelpogingen 22
1 Overtredingen 7
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 0
57.3 gemiddelde waardering 59.8
zeer goed Schieten uitstekend
zeer goed Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen uitstekend


1e minuut.
de la Hoz bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzmot tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. de la Hoz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. de la Hoz met een snel genomen vrije trap. Kövér rent richting de bal. Kövér haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Tičić met een sublieme pass. Carbol is nu in balbezit. Carbol met een sublieme pass. Klungelig pakt Monterroso de bal. Monterroso schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

5e minuut.
Carbol rent richting de bal. Atanasiu met een sublieme pass. Monterroso geeft de bal voor. Gołyga rent richting de bal. Gołyga haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Atanasiu kopt de bal weg. Monterroso is nu in balbezit. Monterroso passt de bal zonder na te denken. Gołyga rent richting de bal. Gołyga haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Jyrkiäinen met een harde bal richting middenveld. Carbol kopt de bal weg. Zambrzycki rent richting de bal. Gołyga verovert de bal door een tackle van achteren. Gołyga draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Jyrkiäinen trapt de bal weg. Corstjens kopt de bal weg. Monterroso is nu in balbezit. Monterroso haalt uit met een fantastische trap. Paal! Jyrkiäinen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
Carbol geeft de bal voor. Klungelig pakt Väre de bal. Monterroso bereikt de bal nog maar net als eerste. Monterroso schiet op doel. Jyrkiäinen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pihlajasaari - Kay FC 0:1

12e minuut.
Lopata is nu in balbezit. Lopata passt de bal zonder na te denken. De Knoeier is nu in balbezit. De Knoeier draait met de bal, schiet en ... Palonsaari maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Serafini kopt de bal weg. Carbol rent richting de bal. Carbol passt de bal in één keer door. Monterroso rent richting de bal. Monterroso draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Corstjens is nu in balbezit. Corstjens met een sublieme pass. Atanasiu speelt de bal door. Gołyga bereikt de bal nog maar net als eerste. Gołyga schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
de la Hoz is nu in balbezit. Atanasiu verovert de bal door een tackle van achteren. Atanasiu passt de bal in één keer door. Gołyga is nu in balbezit. Gołyga draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Serafini probeert de bal aan de voet te houden. Corstjens is nu in balbezit. Corstjens passt de bal met de wreef. Monterroso bereikt de bal nog maar net als eerste. Monterroso draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pihlajasaari - Kay FC 0:2

21e minuut.
Tičić kan de bal niet met de borst controleren. De Knoeier is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tičić. Tičić krijgt een gele kaart. De Knoeier is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. de la Hoz komt bij de bal en schiet. Palonsaari verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Serafini kopt de bal weg. Zabolotin heeft problemen om de bal te vangen. Lopata rent richting de bal. Lopata geeft de bal voor. De Knoeier springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Väre geeft een lange en hoge pass. Kövér kopt de bal weg. Klungelig pakt Tičić de bal. De Knoeier rent richting de bal. De Knoeier haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Palonsaari trapt de bal weg van het doel. Atanasiu kopt de bal weg. Monterroso is nu in balbezit. Monterroso draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Corstjens geeft een hoge lob. Jyrkiäinen probeert naar een medespeler te passen. Atanasiu kopt de bal weg. Gołyga is nu in balbezit. Gołyga schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Grzmot rent richting de bal. Tsiartas onderschept slim de pass. Tsiartas passt de bal met de wreef. De Knoeier bereikt de bal nog maar net als eerste. De Knoeier schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

34e minuut.
Grzmot onderschept slim de pass. de la Hoz verovert de bal door een tackle van achteren. de la Hoz probeert naar een medespeler te passen. Serafini is nu in balbezit. Serafini speelt de bal door. Palonsaari verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Palonsaari geeft een lange en hoge pass. Inworp. Brătescu met de inworp. Kövér geeft een lange en hoge pass. Tsiartas maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pihlajasaari - Kay FC 1:2

37e minuut.
Docevski probeert de bal aan de voet te houden. Lopata rent richting de bal. Lopata geeft een lange en hoge pass. Zabolotin probeert de bal aan de voet te houden. Tsiartas krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Brătescu passt de bal met de wreef. Carbol met een sublieme pass. Monterroso rent richting de bal. Monterroso schiet op doel. Jyrkiäinen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Carbol is nu in balbezit. Carbol geeft een hoge lob. Monterroso rent richting de bal. Monterroso schiet op doel. De bal raakt de paal.

43e minuut.
Jyrkiäinen met een sublieme pass. Zabolotin rent richting de bal. Zabolotin passt de bal in één keer door. Monterroso bereikt de bal nog maar net als eerste. Monterroso haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pihlajasaari - Kay FC 1:3

45e minuut.
Tsiartas heeft problemen om de bal te vangen. Docevski verovert de bal door een tackle van achteren. Docevski met een sublieme pass. de la Hoz rent richting de bal. de la Hoz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pihlajasaari 58%, Kay FC 42%.
Pihlajasaari - Kay FC 1:3

48e minuut.
Zabolotin is nu in balbezit. Zabolotin geeft een lange en hoge pass. Väre is nu in balbezit. Monterroso verovert de bal door een tackle van achteren. Monterroso schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Gołyga bereikt de bal nog maar net als eerste. Obrejan verovert de bal door een tackle van achteren. Brătescu is nu in balbezit. Carbol is nu in balbezit. Carbol geeft een hoge lob. Jyrkiäinen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Žagminas komt het veld opgelopen. Berriozábal komt het veld opgelopen. Pintácsi komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Žagminas speelt de bal door. de la Hoz rent richting de bal. Grzmot maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Grzmot naar de kleedkamers voor een vroege douche.

65e minuut.
Pintácsi passt de bal zonder na te denken. de la Hoz rent richting de bal. de la Hoz passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Lopata de bal. Lopata schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Tičić geeft een hoge lob. Gołyga rent richting de bal. Obrejan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gołyga raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Atanasiu neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rycerz komt het veld opgelopen. Copos komt het veld opgelopen. Ujvári komt het veld opgelopen. Krumov met een snelle inworp. de la Hoz is nu in balbezit. Atanasiu onderschept slim de pass. Atanasiu geeft een hoge lob. Copos springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Tičić probeert de bal met de borst te controleren. De Knoeier onderschept slim de pass. De Knoeier probeert naar een medespeler te passen. Tsiartas is nu in balbezit. Tsiartas draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Carbol kopt de bal weg. Obrejan rent richting de bal. Ujvári verovert de bal door een tackle van achteren. Ujvári haalt uit met een fantastische trap. Jyrkiäinen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pihlajasaari - Kay FC 1:4

76e minuut.
Žagminas speelt de bal door. Tsiartas bereikt de bal nog maar net als eerste. Docevski schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Docevski krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Rycerz geeft een hoge lob. Carbol probeert naar een medespeler te passen. Väre verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Rycerz geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ujvári kan de bal niet met de borst controleren.
GOOOAAAAAAL!!!
Pihlajasaari - Kay FC 1:5

83e minuut.
Docevski verovert de bal door een tackle van achteren. Tsiartas bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsiartas passt de bal met de wreef. De Knoeier is nu in balbezit. De Knoeier draait met de bal, schiet en ... Palonsaari verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

88e minuut.
Atanasiu passt de bal zonder na te denken. Ujvári bereikt de bal nog maar net als eerste. Copos rent richting de bal. Copos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pihlajasaari - Kay FC 1:6

90e minuut.
De Knoeier bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tičić. De Knoeier is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. de la Hoz zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Kövér kopt de bal weg. De Knoeier bereikt de bal nog maar net als eerste. De Knoeier haalt uit met een fantastische trap. Tičić probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pihlajasaari 47%, Kay FC 53%.
Pihlajasaari - Kay FC 1:6