Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rajantien Dynamo Leopards
352 Tactiek PB1
49% Balbezit 51%
49% Spel op eigen helft 51%
18 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 4
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
56.4 gemiddelde waardering 60.3
outstanding Schieten excellent
very good Passen excellent
adequate Verdedigen solid


2e minuut.
Vuoriniemi passt de bal zonder na te denken. Derli bereikt de bal nog maar net als eerste. Hännikäinen onderschept slim de pass. Hännikäinen draait met de bal, schiet en ... Berghausen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rajantien Dynamo - Leopards 0:1

4e minuut.
Peltokoski probeert naar een medespeler te passen. Tammela heeft problemen om de bal te vangen. Hännikäinen bereikt de bal nog maar net als eerste. Hännikäinen draait met de bal, schiet en ... Berghausen probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Rajantien Dynamo - Leopards 0:2

8e minuut.
Orfali onderschept slim de pass. Orfali geeft een lange en hoge pass. Suma probeert de bal met de borst te controleren. Welling geeft een lange en hoge pass. Tammela rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rajantien Dynamo - Leopards 0:3

12e minuut.
Eynullayev onderschept slim de pass. Eynullayev passt de bal met de wreef. Kukla is nu in balbezit. Kukla geeft een hoge lob. Suma krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rajantien Dynamo - Leopards 1:3

13e minuut.
Stencel passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Orfali de bal. Orfali geeft een lange en hoge pass. Suma heeft problemen om de bal te vangen. Suma schiet op doel. Lesizza kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Somersalo kopt de bal weg. Tammela is nu in balbezit. Derli legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Derli krijgt een gele kaart. Tammela is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Hännikäinen legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

16e minuut.
Peltokoski geeft een lange en hoge pass. Hännikäinen rent richting de bal. Derli onderschept slim de pass. Berghausen bereikt de bal nog maar net als eerste. Derli rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Tammela is nu in balbezit. Groosjohan verovert de bal door een tackle van achteren. Groosjohan geeft een hoge lob. Welling is nu in balbezit. Welling geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Orfali heeft problemen om de bal te vangen. Berghausen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Stencel probeert naar een medespeler te passen. Peltokoski rent richting de bal. Peltokoski passt de bal zonder na te denken. Vuoriniemi rent richting de bal. Vuoriniemi draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

31e minuut.
Derli verovert de bal door een tackle van achteren. Derli passt de bal met de wreef. Suma bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazurek rent richting de bal. Mazurek draait met de bal, schiet en ... Lesizza probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Suma bereikt de bal nog maar net als eerste. Suma schiet op doel. Lesizza werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rajantien Dynamo - Leopards 2:3

39e minuut.
Somersalo speelt de bal door. Hännikäinen is nu in balbezit. Hännikäinen passt de bal in één keer door. Tammela is nu in balbezit. Tammela draait met de bal, schiet en ... Berghausen bokst de bal weg. Hännikäinen is nu in balbezit. Hännikäinen schiet op doel. Berghausen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rajantien Dynamo - Leopards 2:4

44e minuut.
Orfali geeft een lange en hoge pass. Suma bereikt de bal nog maar net als eerste. Suma passt de bal zonder na te denken. Kukla bereikt de bal nog maar net als eerste. Kukla schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Doeltrap. Hirvonen komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rajantien Dynamo 60%, Leopards 40%.
Rajantien Dynamo - Leopards 2:4

47e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bondarev met een snelle inworp. Mazurek geeft de bal voor. Kukla springt en kopt de bal. Lesizza werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rajantien Dynamo - Leopards 3:4

53e minuut.
Jiménez probeert naar een medespeler te passen. Suma rent richting de bal. Suma passt de bal met de wreef. Kukla bereikt de bal nog maar net als eerste. Kukla haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Suma verovert de bal door een tackle van achteren. Suma speelt de bal door. Jukkanen met een sublieme pass. Kukla bereikt de bal nog maar net als eerste. Kukla haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Rajantien Dynamo - Leopards 4:4

59e minuut.
Bondarev geeft de bal voor. Jurvanen bereikt de bal nog maar net als eerste. Suma maakt een afschuwelijke overtreding. Suma krijgt een gele kaart. Jurvanen raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

63e minuut.
Kukla passt de bal in één keer door. Mazurek rent richting de bal. Mazurek speelt de bal door. Suma is nu in balbezit. Suma draait met de bal, schiet en ... Lesizza bokst de bal weg.

66e minuut.
Orfali met een sublieme pass. Stencel is nu in balbezit. Stencel met een sublieme pass. Kukla bereikt de bal nog maar net als eerste. Kukla haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Mazurek geeft een hoge lob. Jurvanen heeft problemen om de bal te vangen. Suma bereikt de bal nog maar net als eerste. Suma schiet op doel. Lesizza probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rajantien Dynamo - Leopards 5:4

79e minuut.
Orfali rent richting de bal. Hännikäinen onderschept slim de pass. Hirvonen speelt de bal door. Tammela is nu in balbezit. Tammela haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Hännikäinen bereikt de bal nog maar net als eerste. Hännikäinen schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Suma is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Saarenkunnas. Suma raakt geblesseerd tijdens het duel. Eynullayev zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Kukla springt en kopt de bal. Lesizza probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rajantien Dynamo 38%, Leopards 62%.
Rajantien Dynamo - Leopards 5:4