Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 18:23
  • Bekerwedstrijd: Suomen Cup
  • Stadion: Immortal
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 44531
Ángel de la muerte FC SimoPuulaaki
343 testi Tactiek TH Kissimirri
44% Balbezit 56%
52% Spel op eigen helft 48%
10 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
54.5 gemiddelde waardering 54.1
excellent Schieten excellent
good Passen excellent
solid Verdedigen excellent


6e minuut.
Suorsa bereikt de bal nog maar net als eerste. Suorsa passt de bal zonder na te denken. Kaitala met een sublieme pass. Saarenaho bereikt de bal nog maar net als eerste. Saarenaho haalt uit met een fantastische trap. Mäkiranta bokst de bal weg.

7e minuut.
Niemi heeft problemen om de bal te vangen. Pleşan begaat een overtreding. Niemi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Petäjäkangas zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Niemi kopt de bal weg. Nummikoski rent richting de bal. Nummikoski draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

30e minuut.
Pleşan speelt de bal door. Harittu is nu in balbezit. Harittu speelt de bal door. Brękus is nu in balbezit. Brękus schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Nummikoski verovert de bal door een tackle van achteren. Niemi rent richting de bal. Niemi met een sublieme pass. Nummikoski rent richting de bal. Nummikoski draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Ángel de la muerte - FC SimoPuulaaki 1:0

37e minuut.
Perttu rent richting de bal. Mehtälä schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Perttu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Perttu zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Harittu is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Akcansoy. Akcansoy krijgt een gele kaart. Harittu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Harittu met een snel genomen vrije trap. Daar is Saarenaho, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brękus bereikt de bal nog maar net als eerste. Brękus haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Landazábal trapt de bal weg van het doel. Kaitala kopt de bal weg. Pleşan geeft een lange en hoge pass. Mäkiranta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Daar is Virtamaa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Virtamaa geeft een lange en hoge pass. Kaitala kopt de bal weg. Brękus is nu in balbezit. Brękus haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ángel de la muerte 58%, FC SimoPuulaaki 42%.
Ángel de la muerte - FC SimoPuulaaki 1:0

51e minuut.
Akcansoy verovert de bal door een tackle van achteren. Akcansoy geeft een lange en hoge pass. Niemi bereikt de bal nog maar net als eerste. Niemi schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

56e minuut.
Virtamaa passt de bal met de wreef. Kaitala is nu in balbezit. Bolognese geeft de bal voor. Nummikoski bereikt de bal nog maar net als eerste. Nummikoski schiet op doel. Vuorilinna verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
Vuorilinna speelt de bal door. Pleşan kopt de bal weg. Klungelig pakt Akcansoy de bal. Brękus rent richting de bal. Brękus draait met de bal, schiet en ... Mäkiranta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

66e minuut.
Bolognese onderschept slim de pass. Matusiak geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Perttu de bal. Nummikoski bereikt de bal nog maar net als eerste. Nummikoski schiet op doel. Vuorilinna verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

82e minuut.
Mehtälä bereikt de bal nog maar net als eerste. Mehtälä met een sublieme pass. Klungelig pakt Nummikoski de bal. Mehtälä rent richting de bal. Mehtälä haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Suorsa rent richting de bal. Mehtälä verovert de bal door een tackle van achteren. Nummikoski bereikt de bal nog maar net als eerste. Nummikoski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ángel de la muerte - FC SimoPuulaaki 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ángel de la muerte 46%, FC SimoPuulaaki 54%.
Ángel de la muerte - FC SimoPuulaaki 2:0