Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Wiinikka Karsten Dream Team
442 Tactiek Uuet aseet
53% Balbezit 47%
70% Spel op eigen helft 30%
5 Doelpogingen 29
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
54.1 gemiddelde waardering 61.4
zeer goed Schieten formidabel
zeer goed Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen uitstekend


8e minuut.
Inworp. Rahikainen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nokela bereikt de bal nog maar net als eerste. Nokela geeft de bal voor. Wasenius krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Wiinikka - Karsten Dream Team 0:1

10e minuut.
Lonkila probeert naar een medespeler te passen. Wasenius kopt de bal weg. Onnensaari rent richting de bal. Onnensaari schiet op doel. Na een snelle pass probeert Montes de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Wiinikka - Karsten Dream Team 0:2

13e minuut.
Pohůnek rent richting de bal. Onnensaari rent richting de bal. Onnensaari met een sublieme pass. Wasenius bereikt de bal nog maar net als eerste. Wasenius schiet op doel. Altınkurt kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Nokela bereikt de bal nog maar net als eerste. Mălăiescu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Nokela is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Rahikainen zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Onnensaari kopt de bal weg. Wasenius rent richting de bal. Wasenius haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Rahikainen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nokela bereikt de bal nog maar net als eerste. Nokela geeft een hoge lob. Wasenius springt en kopt de bal. Altınkurt maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Wiinikka - Karsten Dream Team 0:3

30e minuut.
Dhabihiyan verovert de bal door een tackle van achteren. Dhabihiyan passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Pohůnek de bal. Wasenius is nu in balbezit. Wasenius haalt uit met een fantastische trap. Altınkurt bokst de bal weg. Montes controleert de bal met de borst. Onnensaari bereikt de bal nog maar net als eerste. Onnensaari draait met de bal, schiet en ... Altınkurt verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Onnensaari passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Wasenius de bal. Cancedda bereikt de bal nog maar net als eerste. Wasenius onderschept slim de pass. Wasenius haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Onnensaari bereikt de bal nog maar net als eerste. Onnensaari geeft een hoge lob. Cancedda heeft problemen om de bal te vangen. Onnensaari verovert de bal door een tackle van achteren. Onnensaari haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Wiinikka 65%, Karsten Dream Team 35%.
FC Wiinikka - Karsten Dream Team 0:3

46e minuut.
Mäntyjärvi komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Villamayor rent richting de bal. Kuha onderschept slim de pass. Kuha geeft een lange en hoge pass. Onnensaari kan de bal niet met de borst controleren. Onnensaari draait met de bal, schiet en ... Altınkurt kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Altınkurt met een sublieme pass. Soininen heeft problemen om de bal te vangen. Tontu maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Tontu moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Tontu schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

50e minuut.
Montes bereikt de bal nog maar net als eerste. Montes geeft een hoge lob. Onnensaari speelt de bal door. Mäntyjärvi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mäntyjärvi draait met de bal, schiet en ... Altınkurt kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

55e minuut.
Montes is nu in balbezit. Montes geeft een hoge lob. Kuha kopt de bal weg. Nokela bereikt de bal nog maar net als eerste. Nokela geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Mäntyjärvi is nu in balbezit. Montes bereikt de bal nog maar net als eerste. Mäntyjärvi verovert de bal door een tackle van achteren. Mäntyjärvi schiet op doel. Altınkurt werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Wiinikka - Karsten Dream Team 0:4

64e minuut.
Rautala is nu in balbezit. Ribeiro verovert de bal door een tackle van achteren. Ribeiro passt de bal zonder na te denken. Villamayor is nu in balbezit. Villamayor draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Wiinikka - Karsten Dream Team 1:4

67e minuut.
Onnensaari onderschept slim de pass. Onnensaari passt de bal in één keer door. Mäntyjärvi rent richting de bal. Mäntyjärvi schiet op doel. Dhabihiyan probeert de bal aan de voet te houden. Altınkurt probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Pieskä passt de bal in één keer door. Mäntyjärvi heeft problemen om de bal te vangen. Mäntyjärvi passt de bal met de wreef. Onnensaari rent richting de bal. Onnensaari draait met de bal, schiet en ... Altınkurt verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

75e minuut.
Daar is Onnensaari, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Onnensaari passt de bal met de wreef. Mäntyjärvi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mäntyjärvi haalt uit met een fantastische trap. Altınkurt probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Wiinikka - Karsten Dream Team 1:5

77e minuut.
Bennaars bereikt de bal nog maar net als eerste. Bennaars geeft een lange en hoge pass. Inworp. Rahikainen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nokela geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Onnensaari draait met de bal, schiet en ... Montes met een sublieme pass. Daar is Pohůnek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mäntyjärvi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mäntyjärvi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Rahikainen kopt de bal weg. Cancedda controleert de bal met de borst. Mäntyjärvi rent richting de bal. Mäntyjärvi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Wiinikka - Karsten Dream Team 1:6

81e minuut.
Arnoux met een sublieme pass. Pohůnek bereikt de bal nog maar net als eerste. Mäntyjärvi verovert de bal door een tackle van achteren. Mäntyjärvi geeft een hoge lob. Onnensaari springt en kopt de bal. Altınkurt kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

83e minuut.
Bennaars zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mălăiescu is nu in balbezit. Väisälä geeft een hoge lob. Onnensaari rent richting de bal. Onnensaari draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pohůnek met een snelle inworp. Rautala bereikt de bal nog maar net als eerste. Ribeiro onderschept slim de pass. Ribeiro schiet op doel. Lonkila verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

89e minuut.
Mäntyjärvi is nu in balbezit. Mäntyjärvi passt de bal in één keer door. Nokela rent richting de bal. Nokela geeft de bal voor. Onnensaari krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Wiinikka - Karsten Dream Team 1:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Wiinikka 75%, Karsten Dream Team 25%.
FC Wiinikka - Karsten Dream Team 1:7