Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AC Helsinki hoocee
3-5-2 Tactiek 442L
44% Balbezit 56%
71% Spel op eigen helft 29%
4 Doelpogingen 41
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.4 gemiddelde waardering 66.5
goed Schieten wonderbaarlijk
goed Passen formidabel
zeer goed Verdedigen formidabel


1e minuut.
Välinen speelt de bal door. Välikorpi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Näsi speelt de bal door. Kenttä rent richting de bal. Kenttä geeft een hoge lob. Viitsalo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Scorzelli springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Helsinki - hoocee 0:1

3e minuut.
Välikorpi rent richting de bal. Välikorpi passt de bal zonder na te denken. Błachaniec is nu in balbezit. Scorzelli onderschept slim de pass. Scorzelli haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

7e minuut.
Välikorpi rent richting de bal. Välikorpi passt de bal zonder na te denken. Santala bereikt de bal nog maar net als eerste. Santala haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Helsinki - hoocee 0:2

10e minuut.
Viitsalo trapt de bal weg. Näsi geeft een hoge lob. Scorzelli kopt de bal weg. Klungelig pakt Santala de bal. Santala schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Näsi passt de bal met de wreef. Santala bereikt de bal nog maar net als eerste. Santala passt de bal in één keer door. Scorzelli rent richting de bal. Scorzelli haalt uit met een fantastische trap. Viitsalo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
Välikorpi onderschept slim de pass. Välikorpi passt de bal in één keer door. Kenttä rent richting de bal. Kenttä geeft een hoge lob. Scorzelli maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.

17e minuut.
Metsäkylä passt de bal met de wreef. Koskenkorva is nu in balbezit. Näsi geeft een hoge lob. Santala is nu in balbezit. Santala draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Santala probeert naar een medespeler te passen. Kenttä bereikt de bal nog maar net als eerste. Kenttä passt de bal met de wreef. Scorzelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Scorzelli draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Välinen geeft een hoge lob. Scorzelli rent richting de bal. Santala rent richting de bal. Scorzelli rent richting de bal. Scorzelli draait met de bal, schiet en ... Viitsalo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Gray bereikt de bal nog maar net als eerste. Santala verovert de bal door een tackle van achteren.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kenttä neemt de hoekschop. Scorzelli springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Helsinki - hoocee 0:3

27e minuut.
Lina met een sublieme pass. Pirttioja is nu in balbezit. Pirttioja passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Ciccio de bal. Ciccio haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Gray bereikt de bal nog maar net als eerste. Kenttä verovert de bal door een tackle van achteren. Kenttä geeft een hoge lob. Scorzelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Scorzelli draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Na een snelle pass probeert Scorzelli de bal onder controle te krijgen. Välikorpi speelt de bal door. Kenttä met een sublieme pass. Santala is nu in balbezit. Santala schiet op doel. Viitsalo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Buhoiu heeft problemen om de bal te vangen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Välinen neemt de hoekschop. Santala krijgt zijn hoofd ertegen. Viitsalo bokst de bal weg.

31e minuut.
Välikorpi geeft een lange en hoge pass. Santala is nu in balbezit. Błachaniec verovert de bal door een tackle van achteren. Scorzelli rent richting de bal. Scorzelli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Helsinki - hoocee 0:4

37e minuut.
Santala rent richting de bal. Santala passt de bal met de wreef. Błachaniec onderschept slim de pass. Daar is Scorzelli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Scorzelli schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Viitsalo met een harde bal richting middenveld. Välikorpi kopt de bal weg. Näsi speelt de bal door. Scorzelli rent richting de bal. Scorzelli schiet op doel. Viitsalo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Kenttä heeft problemen om de bal te vangen. Riissanen bereikt de bal nog maar net als eerste. Kenttä onderschept slim de pass. Kenttä geeft een lange en hoge pass. Scorzelli krijgt zijn hoofd ertegen. Viitsalo bokst de bal weg.

40e minuut.
Ciccio is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Välikorpi. Ciccio is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pirttioja zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Ciccio krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Kenttä geeft een lange en hoge pass. Santala rent richting de bal. Santala speelt de bal door. Scorzelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Scorzelli draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Kenttä met een snelle inworp. Santala is nu in balbezit. Santala geeft de bal voor. Scorzelli is nu in balbezit. Scorzelli haalt uit met een fantastische trap. Viitsalo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Helsinki 72%, hoocee 28%.
AC Helsinki - hoocee 0:4

47e minuut.
Näsi geeft een hoge lob. Santala kopt de bal weg. Scorzelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Scorzelli haalt uit met een fantastische trap. Viitsalo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Helsinki - hoocee 0:5

50e minuut.
Välikorpi onderschept slim de pass. Välikorpi speelt de bal door. Scorzelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Santala bereikt de bal nog maar net als eerste. Santala haalt uit met een fantastische trap. Viitsalo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

54e minuut.
Välinen kopt de bal weg. Scorzelli rent richting de bal. Buhoiu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Scorzelli is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Välinen neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Välinen speelt de bal door. Välikorpi speelt de bal door. Scorzelli rent richting de bal. Scorzelli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Helsinki - hoocee 0:6

61e minuut.
Välikorpi kopt de bal weg. Klungelig pakt Scorzelli de bal. Santala bereikt de bal nog maar net als eerste. Santala schiet op doel. Viitsalo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Helsinki - hoocee 0:7

61e minuut.
Kotinurmi is nu in balbezit. Scorzelli verovert de bal door een tackle van achteren. Scorzelli met een sublieme pass. Santala heeft problemen om de bal te vangen. Santala draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Daar is Näsi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Näsi met een sublieme pass. Scorzelli is nu in balbezit. Scorzelli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Helsinki - hoocee 0:8

66e minuut.
Sipi passt de bal zonder na te denken. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Välinen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Välikorpi geeft een hoge lob. Scorzelli springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Näsi speelt de bal door. Kenttä rent richting de bal. Kenttä met een sublieme pass. Santala rent richting de bal. Santala draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AC Helsinki - hoocee 0:9

70e minuut.
Pirttioja met een sublieme pass. Daar is Ciccio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Santala onderschept slim de pass. Scorzelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Scorzelli haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Pirttioja is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Välikorpi. Pirttioja is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pirttioja zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Ciccio krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal. Quintana kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

77e minuut.
Kotinurmi passt de bal in één keer door. Välikorpi probeert naar een medespeler te passen. Scorzelli rent richting de bal. Scorzelli schiet op doel. Viitsalo maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

80e minuut.
Näsi is nu in balbezit. Näsi passt de bal in één keer door. Kenttä bereikt de bal nog maar net als eerste. Kenttä geeft een lange en hoge pass. Buhoiu kopt de bal weg. Viitsalo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

83e minuut.
Koskenkorva rent richting de bal. Koskenkorva geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Kenttä de bal. Kenttä geeft een hoge lob. Scorzelli maakt een snoekduik en kopt de bal. Viitsalo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Scorzelli is nu in balbezit. Scorzelli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AC Helsinki - hoocee 0:10

87e minuut.
Välinen geeft een hoge lob. Scorzelli kopt de bal weg. Santala bereikt de bal nog maar net als eerste. Santala schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Helsinki - hoocee 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Helsinki 71%, hoocee 29%.
AC Helsinki - hoocee 0:11