Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 18:23
  • Bekerwedstrijd: Suomen Cup
  • Stadion: BÖHLER Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 25911
BÖHLER Armoton Kanuuna
Uber supoffx11 Tactiek 433 I Surrender
48% Balbezit 52%
66% Spel op eigen helft 34%
4 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 10
53.8 gemiddelde waardering 56.6
goed Schieten zeer goed
zeer goed Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Kwilosz bereikt de bal nog maar net als eerste. Pehkola onderschept slim de pass. Myllysaari is nu in balbezit. Pehkola bereikt de bal nog maar net als eerste. Pehkola haalt uit met een fantastische trap. Hamari probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

3e minuut.
Myllysaari heeft problemen om de bal te vangen. Myllysaari geeft de bal voor. Könönen bereikt de bal nog maar net als eerste. Könönen passt de bal met de wreef. Heimonen geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Riverón geeft een lange en hoge pass. Heimonen bereikt de bal nog maar net als eerste. Heimonen geeft een lange en hoge pass. Pehkola rent richting de bal. Pehkola draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

12e minuut.
Alda is nu in balbezit. Huhta tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Alda raakt geblesseerd tijdens het duel. Syrek met een snel genomen vrije trap. Alda springt en kopt de bal. Na een snelle pass probeert Harakainen de bal onder controle te krijgen. Laine bokst de bal weg.

15e minuut.
Syrek rent richting de bal. Syrek probeert naar een medespeler te passen. Anying is nu in balbezit. Anying haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
BÖHLER - Armoton Kanuuna 1:0

29e minuut.
Tarhanov rent richting de bal. Könönen verovert de bal door een tackle van achteren. Kotiniemi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotiniemi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
BÖHLER - Armoton Kanuuna 1:1

31e minuut.
West raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Horcajada komt het veld opgelopen.

42e minuut.
Heimonen probeert naar een medespeler te passen. Daar is Horcajada, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Heimonen geeft een hoge lob. Pehkola rent richting de bal. Pehkola schiet op doel. Hamari kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Meléndez rent richting de bal. Kotiniemi onderschept slim de pass. Tarhanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotiniemi verovert de bal door een tackle van achteren. Kotiniemi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BÖHLER - Armoton Kanuuna 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BÖHLER 71%, Armoton Kanuuna 29%.
BÖHLER - Armoton Kanuuna 1:2

57e minuut.
Anying raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Uria komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Lahaye speelt de bal door. Könönen bereikt de bal nog maar net als eerste. Myllysaari is nu in balbezit. Könönen is nu in balbezit. Könönen schiet op doel. Hamari verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

80e minuut.
Kwilosz speelt de bal door. Riverón rent richting de bal. Riverón speelt de bal door. Lahaye speelt de bal door. Klungelig pakt Pehkola de bal.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Mäntykallio geeft een lange en hoge pass. Kwilosz is nu in balbezit. Kwilosz passt de bal in één keer door. Alda heeft problemen om de bal te vangen. Alda draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Buitenspel voor Alda. Goede buitenspelval van de verdediging. Harakainen neemt vlug de vrije trap. Könönen bereikt de bal nog maar net als eerste. Myllysaari rent richting de bal. Myllysaari draait met de bal, schiet en ... Hamari probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BÖHLER 61%, Armoton Kanuuna 39%.
BÖHLER - Armoton Kanuuna 1:2