Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 18:23
  • Bekerwedstrijd: Suomen Cup
  • Stadion: LBTeam Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 51000
LBTeam Compostela
eläke Tactiek "99.3 accurate"
52% Balbezit 48%
54% Spel op eigen helft 46%
11 Doelpogingen 24
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
64.6 gemiddelde waardering 69.5
formidable Schieten outstanding
very good Passen outstanding
outstanding Verdedigen excellent


3e minuut.
Johansson rent richting de bal. Wilczyński verovert de bal door een tackle van achteren. Rajević onderschept slim de pass. Rajević schiet op doel. Janeš probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
LBTeam - Compostela 1:0

12e minuut.
Ortíz passt de bal met de wreef. Nogarol is nu in balbezit. Malaj verovert de bal door een tackle van achteren. Malaj draait met de bal, schiet en ... Róth maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Casañas kopt de bal weg. Pałubicki met een sublieme pass. Daar is Johansson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rajević is nu in balbezit. Rajević schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Ortíz speelt de bal door. Tuokkola rent richting de bal. Tuokkola speelt de bal door. Malaj rent richting de bal. Malaj draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

16e minuut.
Johansson bereikt de bal nog maar net als eerste. Peraile onderschept slim de pass. Rajević verovert de bal door een tackle van achteren. Fejkiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Fejkiel draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
LBTeam - Compostela 2:0

18e minuut.
Ortíz passt de bal zonder na te denken. Malaj is nu in balbezit. Nogarol legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Malaj is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Tuokkola neemt de penalty, wat een uithaal! De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

25e minuut.
Madola bereikt de bal nog maar net als eerste. Madola passt de bal in één keer door. Malaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Malaj draait met de bal, schiet en ... Róth maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LBTeam - Compostela 2:1

28e minuut.
Tikanoja geeft de bal voor. Tuokkola met een sublieme pass. Ortíz is nu in balbezit. Ortíz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
LBTeam - Compostela 2:2

28e minuut.
Fejkiel passt de bal zonder na te denken. Niinisaari speelt de bal door. Chevereşan geeft de bal voor. Rajević rent richting de bal. Rajević draait met de bal, schiet en ... Janeš verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Malaj kopt de bal weg. Ortíz is nu in balbezit. Tuokkola is nu in balbezit. Tuokkola draait met de bal, schiet en ... Róth probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
LBTeam - Compostela 2:3

33e minuut.
Niinisaari geeft de bal voor. Peraile kopt de bal weg. Iruarrizaga geeft een lange en hoge pass. Daar is Tuokkola, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tuokkola draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Wilczyński rent richting de bal. Wilczyński passt de bal met de wreef. Casañas rent richting de bal. Malaj rent richting de bal. Malaj draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LBTeam - Compostela 2:4

40e minuut.
Iruarrizaga speelt de bal door. Klungelig pakt Ortíz de bal. Ortíz passt de bal in één keer door. Tuokkola rent richting de bal. Tuokkola draait met de bal, schiet en ... Róth bokst de bal weg.

42e minuut.
Tuokkola speelt de bal door. Ortíz is nu in balbezit. Nogarol is nu in balbezit. Ortíz onderschept slim de pass. Ortíz schiet op doel. Róth kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
Fejkiel is nu in balbezit. Johansson probeert naar een medespeler te passen. Rajević bereikt de bal nog maar net als eerste. Rajević draait met de bal, schiet en ... Janeš probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
LBTeam - Compostela 3:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LBTeam 57%, Compostela 43%.
LBTeam - Compostela 3:4

49e minuut.
Madola passt de bal zonder na te denken. Iruarrizaga geeft de bal voor. Tuokkola kopt de bal weg. Malaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Malaj haalt uit met een fantastische trap. Róth probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

54e minuut.
Butuşan passt de bal in één keer door. Tuokkola bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuokkola passt de bal met de wreef. Ortíz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortíz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Wilczyński verovert de bal door een tackle van achteren. Wilczyński geeft een lange en hoge pass. Malaj rent richting de bal. Tuokkola bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuokkola haalt uit met een fantastische trap. Róth probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Pałubicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Pałubicki passt de bal met de wreef. Fejkiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Fejkiel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
LBTeam - Compostela 4:4

61e minuut.
Tuokkola met een sublieme pass. Ortíz rent richting de bal. Ortíz passt de bal in één keer door. Malaj is nu in balbezit. Malaj schiet op doel. Róth kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

62e minuut.
Ortíz kopt de bal weg. Daar is Tikanoja, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Malaj rent richting de bal. Malaj draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Tuokkola de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Iruarrizaga kopt de bal weg. Ortíz rent richting de bal. Ortíz passt de bal zonder na te denken. Malaj rent richting de bal. Malaj haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Polechoński verovert de bal door een tackle van achteren. Polechoński passt de bal in één keer door. Johansson probeert naar een medespeler te passen. Fejkiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Fejkiel draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

77e minuut.
Ortíz verovert de bal door een tackle van achteren. Casañas verovert de bal door een tackle van achteren. Tuokkola met een sublieme pass. Malaj is nu in balbezit. Malaj schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Nogarol trapt de bal weg. Iruarrizaga kopt de bal weg. Tikanoja heeft problemen om de bal te vangen. Malaj is nu in balbezit. Malaj haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Krzywania is nu in balbezit. Polechoński onderschept slim de pass. Polechoński geeft een lange en hoge pass. Rajević is nu in balbezit. Rajević haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LBTeam - Compostela 5:4

83e minuut.
Madola probeert naar een medespeler te passen. Iruarrizaga is nu in balbezit. Iruarrizaga geeft de bal voor. Ortíz rent richting de bal. Ortíz schiet op doel. Róth kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LBTeam 51%, Compostela 49%.
LBTeam - Compostela 5:4