Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Poredni Uličarji Youth L
Normal Tactiek 343
45% Balbezit 55%
59% Spel op eigen helft 41%
7 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 18.5
weak Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


14e minuut.
Rajh geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Černe rent richting de bal. Černe draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Trop passt de bal zonder na te denken. Maze bereikt de bal nog maar net als eerste. Bezjak bereikt de bal nog maar net als eerste. Maze verovert de bal door een tackle van achteren. Maze geeft de bal voor. Zgaga verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Kvas geeft de bal voor. Trop kopt de bal weg. Bezjak is nu in balbezit. Jelenko verovert de bal door een tackle van achteren. Jelenko haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Kvas bereikt de bal nog maar net als eerste. Kvas passt de bal zonder na te denken. Javornik bereikt de bal nog maar net als eerste. Trop bereikt de bal nog maar net als eerste. Trop haalt uit met een fantastische trap. Paal!

37e minuut.
Novak rent richting de bal. Novak geeft een hoge lob. Green probeert de bal aan de voet te houden. Adrovic bereikt de bal nog maar net als eerste. Adrovic haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Poredni Uličarji 66%, Youth L 34%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Poredni Uličarji - Youth L 0:0

47e minuut.
Vrabec passt de bal in één keer door. Ribarevič controleert de bal met de borst. Jelenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Javornik bereikt de bal nog maar net als eerste. Javornik draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Jan geeft een lange en hoge pass. Green kopt de bal weg. Klungelig pakt Kvas de bal. Černe rent richting de bal. Černe haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Poredni Uličarji - Youth L 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Poredni Uličarji 51%, Youth L 49%.
Poredni Uličarji - Youth L 1:0