Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Total Serve NK Mons Claudius
Normal Tactiek 343
47% Balbezit 53%
69% Spel op eigen helft 31%
6 Doelpogingen 29
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
28 gemiddelde waardering 50.6
adequate Schieten excellent
poor Passen solid
weak Verdedigen average


4e minuut.
Adler is nu in balbezit. Barta onderschept slim de pass. Barta speelt de bal door. Daar is Solti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Solti haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Curió is nu in balbezit. Curió haalt uit met een fantastische trap. Jereb werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Total Serve - NK Mons Claudius 0:1

6e minuut.
Knez bereikt de bal nog maar net als eerste. Curió verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Curió de bal. Curió draait met de bal, schiet en ... Jereb werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Total Serve - NK Mons Claudius 0:2

6e minuut.
Daar is Mojster, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Janžič bereikt de bal nog maar net als eerste. Janžič geeft een hoge lob. Curió rent richting de bal. Curió schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Barta passt de bal met de wreef. Solti heeft problemen om de bal te vangen. Curió rent richting de bal. Curió draait met de bal, schiet en ... Jereb probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Total Serve - NK Mons Claudius 0:3

15e minuut.
Leduc kan de bal niet met de borst controleren. Zamieniecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamieniecki probeert naar een medespeler te passen. Aguayo probeert naar een medespeler te passen. Fryganas geeft een hoge lob. Jereb probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Semler geeft een lange en hoge pass. Bober kopt de bal weg. Daar is Semler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Solti bereikt de bal nog maar net als eerste. Solti draait met de bal, schiet en ... Jereb verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Janžič probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Aguayo kopt de bal weg. Hojnik heeft problemen om de bal te vangen. Solti is nu in balbezit. Solti haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Doeltrap. Jereb trapt de bal weg van het doel. Barta kopt de bal weg. Klungelig pakt Solti de bal. Solti haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Semler bereikt de bal nog maar net als eerste. Semler geeft een lange en hoge pass. Barta is nu in balbezit. Molitorys onderschept slim de pass. Molitorys schiet op doel. Wurth probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Bober met een sublieme pass. Aguayo is nu in balbezit. Aguayo probeert naar een medespeler te passen. Solti is nu in balbezit. Solti schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Total Serve - NK Mons Claudius 0:4

29e minuut.
Curió bereikt de bal nog maar net als eerste. Solti rent richting de bal. Janžič onderschept slim de pass. Curió rent richting de bal. Curió schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Kamnik rent richting de bal. Kamnik passt de bal zonder na te denken. Adler met een sublieme pass. Zgaga rent richting de bal. Zgaga schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Adler passt de bal met de wreef. Barta heeft problemen om de bal te vangen. Barta probeert naar een medespeler te passen. Solti heeft problemen om de bal te vangen. Solti schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Zgaga kopt de bal weg. Molitorys rent richting de bal. Molitorys met een sublieme pass. Leduc is nu in balbezit. Leduc haalt uit met een fantastische trap. Wurth bokst de bal weg. Dobras kopt de bal weg. Molitorys controleert de bal met de borst. Molitorys draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Wurth met een harde bal richting middenveld. Curió kopt de bal weg. Klungelig pakt Janžič de bal. Solti bereikt de bal nog maar net als eerste. Solti draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Curió haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Hojnik de bal onder controle te krijgen. Solti is nu in balbezit. Solti schiet op doel. Jereb werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Total Serve - NK Mons Claudius 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Total Serve 67%, NK Mons Claudius 33%.
Total Serve - NK Mons Claudius 0:5

46e minuut.
Sausalis geeft de bal voor. Solti kopt de bal weg. Semler bereikt de bal nog maar net als eerste. Curió onderschept slim de pass. Curió draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Total Serve - NK Mons Claudius 0:6

52e minuut.
Fryganas raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Oklep komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Oklep bereikt de bal nog maar net als eerste. Oklep passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Semler de bal. Curió is nu in balbezit. Curió draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Doeltrap. Jereb trapt de bal weg. Bober kopt de bal weg. Solti bereikt de bal nog maar net als eerste. Solti schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Knez speelt de bal door. Dobras probeert naar een medespeler te passen. Barta probeert naar een medespeler te passen. Oklep bereikt de bal nog maar net als eerste. Oklep geeft de bal voor. Paal! Solti heeft problemen om de bal te vangen. Solti draait met de bal, schiet en ... Jereb werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Total Serve - NK Mons Claudius 0:7

70e minuut.
Wurth trapt de bal weg van het doel. Čakalarov rent richting de bal. Čakalarov passt de bal in één keer door. Solti is nu in balbezit. Solti haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Total Serve 71%, NK Mons Claudius 29%.
Total Serve - NK Mons Claudius 0:7