Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Suhi Biki ekstream
Normal Tactiek Ekstream
42% Balbezit 58%
79% Spel op eigen helft 21%
0 Doelpogingen 41
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
17.8 gemiddelde waardering 47.4
unsatisfactory Schieten outstanding
poor Passen good
poor Verdedigen good


1e minuut.
Klungelig pakt Sitnik de bal. Lečnik rent richting de bal. Lečnik probeert naar een medespeler te passen. Silva is nu in balbezit. Silva schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Suhi Biki - ekstream 0:1

3e minuut.
Werner bereikt de bal nog maar net als eerste. Werner probeert naar een medespeler te passen. Lešnik heeft problemen om de bal te vangen. Silva bereikt de bal nog maar net als eerste. Silva draait met de bal, schiet en ... Lah bokst de bal weg. Chatzipanagis bereikt de bal nog maar net als eerste. Chatzipanagis haalt uit met een fantastische trap. Lah probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

6e minuut.
Chatzipanagis passt de bal met de wreef. Silva bereikt de bal nog maar net als eerste. Silva passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Chatzipanagis de bal. Chatzipanagis draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Erjavec is nu in balbezit. Erjavec geeft een lange en hoge pass. Silva kopt de bal weg. Chatzipanagis is nu in balbezit. Chatzipanagis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Suhi Biki - ekstream 0:2

12e minuut.
Petek rent richting de bal. Petek geeft een lange en hoge pass. Suurpere speelt de bal door. Silva heeft problemen om de bal te vangen. Silva haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Suhi Biki - ekstream 0:3

14e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Runiahue met de inworp. Predilă geeft een hoge lob. Silva rent richting de bal. Silva haalt uit met een fantastische trap. Lah probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Suhi Biki - ekstream 0:4

16e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Runiahue neemt de hoekschop. Knap is nu in balbezit. Werner onderschept slim de pass. Werner geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Silva met een sublieme pass. Runiahue probeert naar een medespeler te passen. Chatzipanagis bereikt de bal nog maar net als eerste. Chatzipanagis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Suhi Biki - ekstream 0:5

19e minuut.
Kvac is nu in balbezit. Predilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Predilă passt de bal met de wreef. Chatzipanagis bereikt de bal nog maar net als eerste. Chatzipanagis draait met de bal, schiet en ... Lah probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Runiahue geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Silva rent richting de bal. Silva schiet op doel. Lah werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Suhi Biki - ekstream 0:6

27e minuut.
Runiahue met een sublieme pass. Chatzipanagis rent richting de bal. Chatzipanagis probeert naar een medespeler te passen. Silva is nu in balbezit. Silva draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Daar is Lešnik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lah maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Suhi Biki - ekstream 0:7

30e minuut.
Lah trapt de bal weg. Runiahue kopt de bal weg. Chatzipanagis is nu in balbezit. Chatzipanagis haalt uit met een fantastische trap. Daar is Lešnik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lah probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Chatzipanagis bereikt de bal nog maar net als eerste. Adler bereikt de bal nog maar net als eerste. Adler passt de bal met de wreef. Runiahue bereikt de bal nog maar net als eerste. Runiahue geeft een hoge lob. Lah verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Runiahue met een snelle inworp. Predilă geeft een hoge lob. Silva rent richting de bal. Silva haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Predilă kopt de bal weg. Daar is Knez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Silva rent richting de bal. Silva draait met de bal, schiet en ... Lah probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Suhi Biki - ekstream 0:8

39e minuut.
Pekuš rent richting de bal. Predilă speelt de bal door. Chatzipanagis is nu in balbezit. Chatzipanagis haalt uit met een fantastische trap. Lah probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Doeltrap. Lah trapt de bal weg van het doel. Werner kopt de bal weg. Knez heeft problemen om de bal te vangen. Silva bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Suhi Biki - ekstream 0:9

41e minuut.
Lečnik passt de bal zonder na te denken. Petek geeft een hoge lob. Chatzipanagis kopt de bal weg. Silva kan de bal niet met de borst controleren. Silva haalt uit met een fantastische trap. Lah probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Chatzipanagis geeft een hoge lob. Lah met een sublieme pass. Runiahue kopt de bal weg. Silva is nu in balbezit. Silva schiet op doel. Lah bokst de bal weg. Chatzipanagis bereikt de bal nog maar net als eerste. Chatzipanagis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Suhi Biki - ekstream 0:10

45e minuut.
Sitnik speelt de bal door. Klungelig pakt Lečnik de bal. Silva verovert de bal door een tackle van achteren. Silva haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

45e minuut.
Silva is nu in balbezit. Chatzipanagis bereikt de bal nog maar net als eerste. Chatzipanagis draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Lešnik de bal onder controle te krijgen. Lah probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Suhi Biki - ekstream 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Suhi Biki 85%, ekstream 15%.
Suhi Biki - ekstream 0:11

47e minuut.
Silva bereikt de bal nog maar net als eerste. Silva passt de bal met de wreef. Predilă probeert naar een medespeler te passen. Chatzipanagis rent richting de bal. Chatzipanagis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Suhi Biki - ekstream 0:12

48e minuut.
Süleymanov met een sublieme pass. Werner rent richting de bal. Werner probeert naar een medespeler te passen. Chatzipanagis is nu in balbezit. Chatzipanagis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Suhi Biki - ekstream 0:13

50e minuut.
Rurkowski rent richting de bal. Rurkowski passt de bal met de wreef. Silva bereikt de bal nog maar net als eerste. Silva draait met de bal, schiet en ... Paal!

52e minuut.
Werner geeft een lange en hoge pass. Runiahue kopt de bal weg. Chatzipanagis bereikt de bal nog maar net als eerste. Chatzipanagis geeft een hoge lob. Silva rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Suhi Biki - ekstream 0:14

54e minuut.
Sitnik is nu in balbezit. Werner verovert de bal door een tackle van achteren. Werner met een sublieme pass. Silva rent richting de bal. Silva geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Süleymanov onderschept slim de pass. Süleymanov geeft een lange en hoge pass. Adler bereikt de bal nog maar net als eerste. Chatzipanagis verovert de bal door een tackle van achteren. Chatzipanagis draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

64e minuut.
Predilă probeert de bal aan de voet te houden. Werner met een sublieme pass. Runiahue probeert naar een medespeler te passen. Daar is Chatzipanagis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chatzipanagis haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Suhi Biki - ekstream 0:15

66e minuut.
Rurkowski is nu in balbezit. Runiahue geeft een hoge lob. Chatzipanagis bereikt de bal nog maar net als eerste. Chatzipanagis draait met de bal, schiet en ... Lah probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Suhi Biki - ekstream 0:16

68e minuut.
Doeltrap. Lah trapt de bal weg. Werner met een sublieme pass. Chatzipanagis bereikt de bal nog maar net als eerste. Chatzipanagis draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Knez is nu in balbezit. Knez geeft een lange en hoge pass. Werner bereikt de bal nog maar net als eerste. Werner geeft een lange en hoge pass. Silva maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Werner met een snelle inworp. Predilă speelt de bal door. Silva rent richting de bal. Silva draait met de bal, schiet en ... Lah probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Suhi Biki - ekstream 0:17

73e minuut.
Werner zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Predilă geeft een hoge lob. Daar is Silva, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Silva draait met de bal, schiet en ... Lah maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Suhi Biki - ekstream 0:18

78e minuut.
Silva passt de bal in één keer door. Adler is nu in balbezit. Chatzipanagis onderschept slim de pass. Chatzipanagis schiet op doel. Lah werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Suhi Biki - ekstream 0:19

79e minuut.
Ravnik raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Pek komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Werner rent richting de bal. Werner geeft de bal voor. Silva bereikt de bal nog maar net als eerste. Silva schiet op doel. Lah maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Daar is Kvac, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Silva probeert naar een medespeler te passen. Chatzipanagis is nu in balbezit. Chatzipanagis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Suhi Biki - ekstream 0:20

83e minuut.
Silva rent richting de bal. Silva geeft een lange en hoge pass. Chatzipanagis rent richting de bal. Chatzipanagis haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Suhi Biki - ekstream 0:21

85e minuut.
Adler is nu in balbezit. Adler probeert naar een medespeler te passen. Daar is Silva, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chatzipanagis rent richting de bal. Chatzipanagis schiet op doel. Lah kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

87e minuut.
Predilă onderschept slim de pass. Predilă passt de bal in één keer door. Adler met een sublieme pass. Werner is nu in balbezit. Werner geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Predilă speelt de bal door. Werner is nu in balbezit. Werner geeft een hoge lob. Chatzipanagis heeft problemen om de bal te vangen. Chatzipanagis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Suhi Biki - ekstream 0:22

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Suhi Biki 74%, ekstream 26%.
Suhi Biki - ekstream 0:22