Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK Balleklem LP
532 Tactiek LP22
58% Balbezit 42%
51% Spel op eigen helft 49%
11 Doelpogingen 17
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
45.2 gemiddelde waardering 37.5
solid Schieten good
adequate Passen adequate
solid Verdedigen average


5e minuut.
Lohk met de inworp. Bicocchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Land onderschept slim de pass. Land geeft de bal voor. Sarapuu maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Klavan verovert de bal door een tackle van achteren. Cascalho is nu in balbezit. Cascalho passt de bal met de wreef. Tibasosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Tibasosa passt de bal zonder na te denken. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Čolić bereikt de bal nog maar net als eerste. Čolić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK Balleklem - LP 1:0

15e minuut.
Hauwaert met een harde bal richting middenveld. Fløtre kopt de bal weg. Janczylik is nu in balbezit. Janczylik haalt uit met een fantastische trap. Kondratski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Balleklem - LP 2:0

19e minuut.
Klavan geeft de bal voor. Demirchyan kopt de bal weg. Sarapuu rent richting de bal. Sarapuu schiet op doel. Hauwaert maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Balleklem - LP 2:1

39e minuut.
Jäkl bereikt de bal nog maar net als eerste. Jäkl geeft een hoge lob. García bereikt de bal nog maar net als eerste. Janczylik verovert de bal door een tackle van achteren. Janczylik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Balleklem - LP 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Balleklem 47%, LP 53%.
FK Balleklem - LP 3:1

46e minuut.
Vanenurm komt het veld opgelopen. Lääts komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Vanenurm bereikt de bal nog maar net als eerste. Vanenurm geeft een hoge lob. Gavrutin probeert de bal aan de voet te houden. Vanenurm is nu in balbezit. Vanenurm schiet op doel. Hauwaert verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

52e minuut.
Inworp. Altsepp zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rinuccini rent richting de bal. Vanenurm verovert de bal door een tackle van achteren. Vanenurm geeft een lange en hoge pass. Hauwaert bokst de bal weg. Lääts probeert de bal met de borst te controleren.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Vanenurm rent richting de bal. Lääts is nu in balbezit. Cascalho rent richting de bal. Vanenurm verovert de bal door een tackle van achteren. Vanenurm schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Balleklem - LP 3:2

69e minuut.
Čolić rent richting de bal. Čolić geeft een lange en hoge pass. Klavan geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Vanenurm de bal onder controle te krijgen. Gavrutin geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Bicocchi is nu in balbezit. Bicocchi geeft een hoge lob. Viil heeft problemen om de bal te vangen. Janczylik is nu in balbezit. Janczylik schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Rinuccini geeft de bal voor. Bicocchi kopt de bal weg. Daar is Viil, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Čolić is nu in balbezit. Čolić draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lohk met een snelle inworp. Land is nu in balbezit. Land geeft een hoge lob. Hauwaert probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FK Balleklem - LP 3:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Balleklem 52%, LP 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FK Balleklem - LP 3:3


Gelijkspel! De teams bereiden zich voor op de extra tijd.

95e minuut.
Fløtre passt de bal in één keer door. Na een snelle pass probeert Klavan de bal onder controle te krijgen. Rästa speelt de bal door. Lääts heeft problemen om de bal te vangen. Lääts haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

98e minuut.
Vanenurm is nu in balbezit. Land rent richting de bal. Land speelt de bal door. Lääts is nu in balbezit. Lääts haalt uit met een fantastische trap. Hauwaert probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Balleklem 62%, LP 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FK Balleklem - LP 3:3

114e minuut.
Land geeft een hoge lob. Altsepp rent richting de bal. Altsepp passt de bal met de wreef. Lääts rent richting de bal. Lääts schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

118e minuut.
Lohk met een sublieme pass. Klungelig pakt Land de bal. Land speelt de bal door. Vanenurm is nu in balbezit. Vanenurm schiet op doel. Hauwaert kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Balleklem 51%, LP 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FK Balleklem - LP 3:3


Geen van beide teams kon scoren in de extra tijd, de wedstrijd zal daarom door penalty`s beslist moeten worden.

Vanenurm legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Hauwaert bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.
---
Čolić legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Balleklem - LP 4:3
---
Lääts zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Hauwaert maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FK Balleklem - LP 4:4
---
De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Janczylik neemt zijn aanloop. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel! De bal rolt over de achterlijn.
---
Viil neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Hauwaert bokst de bal weg.
---
Cascalho zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Balleklem - LP 5:4
---
Altsepp kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Hauwaert kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
---
Bicocchi neemt de penalty, wat een uithaal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Balleklem - LP 6:4
---