Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Beste Øst Fc Sabotasje
352 Tactiek dafcio
50% Balbezit 50%
48% Spel op eigen helft 52%
9 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
46.5 gemiddelde waardering 48
solide Schieten solide
zeer goed Passen solide
solide Verdedigen solide


2e minuut.
Iturrino probeert naar een medespeler te passen. Mándi rent richting de bal. Mándi passt de bal met de wreef. bin Hassano is nu in balbezit. bin Hassano schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Beste Øst - Fc Sabotasje 0:1

4e minuut.
Rong onderschept slim de pass. Rong speelt de bal door. Hegdal is nu in balbezit. Hegdal geeft de bal voor. Dahl springt en kopt de bal. Plafko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Dybvik bereikt de bal nog maar net als eerste. Dybvik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Beste Øst - Fc Sabotasje 1:1

13e minuut.
Dybvik rent richting de bal. Derlicki onderschept slim de pass. Hegdal verovert de bal door een tackle van achteren. Hegdal geeft een lange en hoge pass. Dahl krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Łyczmański rent richting de bal. Łyczmański probeert naar een medespeler te passen. Ramadan met een sublieme pass. bin Hassano bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Hassano haalt uit met een fantastische trap. Rekdal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Iturrino kopt de bal weg. Tocarciuc rent richting de bal. Tocarciuc geeft de bal voor. bin Hassano maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Beste Øst - Fc Sabotasje 1:2

27e minuut.
Tocarciuc met de inworp. Gullsvåg is nu in balbezit. Mándi verovert de bal door een tackle van achteren. Mándi geeft een lange en hoge pass. bin Hassano maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Beste Øst - Fc Sabotasje 1:3

32e minuut.
Rong heeft problemen om de bal te vangen. Iturrino bereikt de bal nog maar net als eerste. Iturrino passt de bal zonder na te denken. bin Hassano is nu in balbezit. bin Hassano schiet op doel. Rekdal verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
Inworp. Niemczycki komt het veld opgelopen. Vigier komt het veld opgelopen. Kielar komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Beste Øst 53%, Fc Sabotasje 47%.
Beste Øst - Fc Sabotasje 1:3

47e minuut.
Dybvik bereikt de bal nog maar net als eerste. Hallingstad probeert naar een medespeler te passen. Kapica is nu in balbezit. Dahl onderschept slim de pass. Dahl draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Tocarciuc kopt de bal weg. Iturrino bereikt de bal nog maar net als eerste. Iturrino passt de bal in één keer door. Ramadan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramadan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Karcılı komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Ramadan is nu in balbezit. Vigier rent richting de bal. Ramadan is nu in balbezit. Vigier is nu in balbezit. Vigier schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Rekdal met een harde bal richting middenveld. Iturrino kopt de bal weg. Tocarciuc geeft de bal voor. Ramadan krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Tsouras speelt de bal door. Klungelig pakt bin Hassano de bal. bin Hassano passt de bal zonder na te denken. Ramadan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramadan haalt uit met een fantastische trap. Rekdal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Niemczycki onderschept slim de pass. Tsouras probeert naar een medespeler te passen. Tocarciuc rent richting de bal. Tocarciuc geeft een hoge lob. Ramadan krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Beste Øst - Fc Sabotasje 1:4

79e minuut.
Derlicki geeft een lange en hoge pass. Hegdal is nu in balbezit. Hegdal passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Dahl de bal. Dahl draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Hallingstad geeft een hoge lob. Derlicki kopt de bal weg. Hegdal is nu in balbezit. Hegdal geeft de bal voor. Dahl maakt een snoekduik en kopt de bal. Kielar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

88e minuut.
Aukland bereikt de bal nog maar net als eerste. Aukland geeft een hoge lob. Niemczycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Dahl verovert de bal door een tackle van achteren. Dahl draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Beste Øst 43%, Fc Sabotasje 57%.
Beste Øst - Fc Sabotasje 1:4