Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
litj puttan edu
super Tactiek 433Pols
42% Balbezit 58%
74% Spel op eigen helft 26%
0 Doelpogingen 38
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
30.6 gemiddelde waardering 60.1
matig Schieten uitmuntend
redelijk Passen solide
slecht Verdedigen solide


3e minuut.
Solheim is nu in balbezit. Solheim passt de bal met de wreef. Comaroli bereikt de bal nog maar net als eerste. Comaroli haalt uit met een fantastische trap. Terlecki probeert de bal aan de voet te houden. Vannuten probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Solheim bereikt de bal nog maar net als eerste. Solheim schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
litj puttan - edu 0:1

4e minuut.
Daar is Levipani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Comaroli verovert de bal door een tackle van achteren. Comaroli geeft een hoge lob. Amundsen geeft een lange en hoge pass. Comaroli krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Vannuten trapt de bal weg. Bostan kopt de bal weg. Klungelig pakt Fredheim de bal. Opland bereikt de bal nog maar net als eerste. Opland schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Galindo onderschept slim de pass. Solheim speelt de bal door. Comaroli rent richting de bal. Comaroli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
litj puttan - edu 0:2

10e minuut.
Moldskred is nu in balbezit. Odden begaat een overtreding. Moldskred is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Moldskred zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Comaroli krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Odden is nu in balbezit. Øren onderschept slim de pass. Øren geeft een lange en hoge pass. Solheim is nu in balbezit. Solheim draait met de bal, schiet en ... Vannuten probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Tarlósi heeft problemen om de bal te vangen. Opland rent richting de bal. Opland draait met de bal, schiet en ... Vannuten verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Moldskred met een sublieme pass. Solheim bereikt de bal nog maar net als eerste. Solheim passt de bal met de wreef. Comaroli rent richting de bal. Comaroli draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Solheim bereikt de bal nog maar net als eerste. Amundsen rent richting de bal. Amundsen passt de bal met de wreef. Comaroli is nu in balbezit. Comaroli draait met de bal, schiet en ... Paal! Vannuten bokst de bal weg. Comaroli bereikt de bal nog maar net als eerste. Comaroli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
litj puttan - edu 0:3

28e minuut.
Bostan speelt de bal door. Klungelig pakt Opland de bal. Opland passt de bal zonder na te denken. Comaroli bereikt de bal nog maar net als eerste. Comaroli haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Solheim krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Solheim rent richting de bal. Solheim passt de bal met de wreef. Comaroli bereikt de bal nog maar net als eerste. Comaroli haalt uit met een fantastische trap. Vannuten probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
litj puttan - edu 0:4

39e minuut.
Opland is nu in balbezit. Opland passt de bal zonder na te denken. Comaroli heeft problemen om de bal te vangen. Comaroli haalt uit met een fantastische trap. Vannuten maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
litj puttan - edu 0:5

42e minuut.
Galindo probeert de bal aan de voet te houden. Amundsen geeft een lange en hoge pass. Daar is Comaroli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moldskred bereikt de bal nog maar net als eerste. Moldskred haalt uit met een fantastische trap. Vannuten verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Daar is Comaroli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Engdal bereikt de bal nog maar net als eerste. Comaroli schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Comaroli is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: litj puttan 75%, edu 25%.
litj puttan - edu 0:5

47e minuut.
Bostan probeert naar een medespeler te passen. Opland is nu in balbezit. Bostan speelt de bal door. Solheim rent richting de bal. Solheim schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
litj puttan - edu 0:6

47e minuut.
Tangstad met een sublieme pass. Odden heeft problemen om de bal te vangen. Solheim bereikt de bal nog maar net als eerste. Solheim draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
litj puttan - edu 0:7

55e minuut.
Iordãnescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Iordãnescu passt de bal met de wreef. Amundsen probeert naar een medespeler te passen. Solheim is nu in balbezit. Solheim draait met de bal, schiet en ... Vannuten bokst de bal weg.

60e minuut.
Solheim onderschept slim de pass. Solheim passt de bal met de wreef. Opland is nu in balbezit. Opland haalt uit met een fantastische trap. Vannuten werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
litj puttan - edu 0:8

64e minuut.
Opland kopt de bal weg. Bostan rent richting de bal. Bostan met een sublieme pass. Opland bereikt de bal nog maar net als eerste. Opland haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Vannuten met een harde bal richting middenveld. Amundsen kan de bal niet met de borst controleren. Amundsen probeert naar een medespeler te passen. Daar is Opland, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Opland draait met de bal, schiet en ... Vannuten bokst de bal weg.

74e minuut.
Sundt onderschept slim de pass. Sundt geeft een hoge lob. Solheim is nu in balbezit. Solheim draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

77e minuut.
Moldskred met een sublieme pass. Bostan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bostan passt de bal in één keer door. Opland rent richting de bal. Opland haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Sundt geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Opland de bal onder controle te krijgen. Tarlósi rent richting de bal. Opland onderschept slim de pass. Opland draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Sundt rent richting de bal. Sundt passt de bal zonder na te denken. Solheim bereikt de bal nog maar net als eerste. Solheim haalt uit met een fantastische trap. Vannuten maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
litj puttan - edu 0:9

87e minuut.
Vannuten speelt de bal door. Amundsen kopt de bal weg. Tarlósi probeert de bal met de borst te controleren. Opland is nu in balbezit. Opland draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Skråmestø passt de bal zonder na te denken. Opland is nu in balbezit. Terlecki tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Terlecki krijgt een gele kaart. Opland is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Amundsen met een snel genomen vrije trap. Opland rent richting de bal. Opland schiet op doel. Vannuten werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
litj puttan - edu 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: litj puttan 73%, edu 27%.
litj puttan - edu 0:10