Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Huntsome FC Vandalen FC
541 Tactiek VFC att
55% Balbezit 45%
37% Spel op eigen helft 63%
6 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
46.1 gemiddelde waardering 42.5
goed Schieten goed
goed Passen goed
goed Verdedigen goed


32e minuut.
Korsvik geeft de bal voor. Inworp. Sandsmark met een snelle inworp. Ciora geeft de bal voor. Ingratta maakt een snoekduik en kopt de bal. Orvik bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Huntsome FC - Vandalen FC 1:0

40e minuut.
Rød speelt de bal door. Boruta bereikt de bal nog maar net als eerste. Boruta geeft de bal voor. Mrvaljević kopt de bal weg. Ingratta rent richting de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Midthun bereikt de bal nog maar net als eerste. Midthun probeert naar een medespeler te passen. Boruta is nu in balbezit. Nymark verovert de bal door een tackle van achteren. Nymark draait met de bal, schiet en ... Cerzoso probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Huntsome FC 39%, Vandalen FC 61%.
Huntsome FC - Vandalen FC 1:0

55e minuut.
Mellemstrand speelt de bal door. Ciora rent richting de bal. Ciora met een sublieme pass. Mikšík is nu in balbezit. Mikšík geeft de bal voor. Orvik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ingratta rent richting de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

67e minuut.
Cigognini met een sublieme pass. Mrvaljević bereikt de bal nog maar net als eerste. Mrvaljević geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Weśniuk de bal onder controle te krijgen. Ciora is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Mrvaljević geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Ingratta springt en kopt de bal. Orvik werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Huntsome FC - Vandalen FC 2:0

68e minuut.
Rød bereikt de bal nog maar net als eerste. Ingratta rent richting de bal. Leirvåg begaat een overtreding. Leirvåg krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Marciaga speelt de bal door. Sandsmark heeft problemen om de bal te vangen. Sandsmark speelt de bal door. Mikšík rent richting de bal. Mikšík geeft een lange en hoge pass. Orvik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Korsvik rent richting de bal. Korsvik geeft een lange en hoge pass. Midthun kopt de bal weg. Nymark bereikt de bal nog maar net als eerste. Nymark schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Boruta geeft een hoge lob. Korsvik bereikt de bal nog maar net als eerste. Korsvik geeft een hoge lob. Nymark krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Huntsome FC - Vandalen FC 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Huntsome FC 35%, Vandalen FC 65%.
Huntsome FC - Vandalen FC 2:1