Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Symph FC Guttane
343 Tactiek Attack
51% Balbezit 49%
45% Spel op eigen helft 55%
13 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50.1 gemiddelde waardering 50.2
zeer goed Schieten uitstekend
goed Passen solide
goed Verdedigen zeer goed


2e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Skjerve met de inworp. Sardinheiro met een sublieme pass. Westgård is nu in balbezit. Westgård passt de bal zonder na te denken.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Grimstad verovert de bal door een tackle van achteren. Grimstad speelt de bal door. Daar is Møller, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stroh bereikt de bal nog maar net als eerste. Stroh schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Przybysz speelt de bal door. Cywil probeert de bal met de borst te controleren. Drange speelt de bal door. Cyrzan bereikt de bal nog maar net als eerste. Cyrzan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Solberg verovert de bal door een tackle van achteren. Rudi bereikt de bal nog maar net als eerste. Dawidowski rent richting de bal. Dawidowski draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Symph FC - Guttane 1:0

25e minuut.
Cyrzan is nu in balbezit. Dzierżyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Drange is nu in balbezit. Drange schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Symph FC - Guttane 1:1

27e minuut.
Sardinheiro geeft een lange en hoge pass. Stroh is nu in balbezit. Dawidowski rent richting de bal. Stroh rent richting de bal. Stroh schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Hagi rent richting de bal. Hagi geeft de bal voor. Solberg heeft problemen om de bal te vangen. Dawidowski is nu in balbezit. Dawidowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Stroh bereikt de bal nog maar net als eerste. Solberg rent richting de bal. Dawidowski verovert de bal door een tackle van achteren. Rudi is nu in balbezit. Rudi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Dzierżyński geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Cyrzan de bal. Cyrzan kopt de bal weg. Bragangues is nu in balbezit. Bragangues schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Heinen bereikt de bal nog maar net als eerste. Heinen speelt de bal door. Stroh rent richting de bal. Stroh haalt uit met een fantastische trap. Søberg maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Symph FC 48%, Guttane 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Symph FC - Guttane 1:1

47e minuut.
Rudi kopt de bal weg. Solberg probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dawidowski is nu in balbezit. Dawidowski draait met de bal, schiet en ... Søberg probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Symph FC - Guttane 2:1

67e minuut.
Daar is Rudi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rudi passt de bal met de wreef. Dawidowski rent richting de bal. Stroh rent richting de bal. Stroh haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Sardinheiro is nu in balbezit. Skjerve verovert de bal door een tackle van achteren. Skjerve speelt de bal door. Cyrzan heeft problemen om de bal te vangen. Cyrzan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Varhaug onderschept slim de pass. Varhaug geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Sardinheiro de bal onder controle te krijgen. Cyrzan bereikt de bal nog maar net als eerste. Cyrzan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Skjerve met een snelle inworp. Grimstad bereikt de bal nog maar net als eerste. Grimstad geeft de bal voor. Bragangues krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Cyrzan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sardinheiro is nu in balbezit. Cyrzan onderschept slim de pass. Cyrzan schiet op doel. Nawoj maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Cyrzan heeft problemen om de bal te vangen. Nawoj probeert naar een medespeler te passen. Westgård kopt de bal weg. Bragangues is nu in balbezit. Bragangues draait met de bal, schiet en ... Nawoj kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Symph FC 43%, Guttane 57%.
Symph FC - Guttane 2:1