Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Telavag FC orle
343+ Tactiek 1234
49% Balbezit 51%
59% Spel op eigen helft 41%
6 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.2 gemiddelde waardering 58.9
solide Schieten uitstekend
redelijk Passen uitstekend
goed Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Armengot passt de bal in één keer door. Gromowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Segura tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Segura krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Tufteland met een sublieme pass. Belényesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Belényesi passt de bal met de wreef. Segura bereikt de bal nog maar net als eerste. Segura schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Telavag FC - orle 0:1

10e minuut.
Bucşaru zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gromowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gromowski passt de bal zonder na te denken. Đình Tuấn rent richting de bal. Đình Tuấn draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Maffioli passt de bal zonder na te denken. Dagsland heeft problemen om de bal te vangen. Dagsland passt de bal zonder na te denken. Segura bereikt de bal nog maar net als eerste. Segura haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Klungelig pakt Belényesi de bal. Belényesi geeft de bal voor. Dejko heeft problemen om de bal te vangen. Dagsland is nu in balbezit. Dagsland draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Maffioli bereikt de bal nog maar net als eerste. Nordgård onderschept slim de pass. Nordgård passt de bal in één keer door. Eik bereikt de bal nog maar net als eerste. Eik schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Hinna met een harde bal richting middenveld. Gromowski rent richting de bal. Gromowski passt de bal zonder na te denken. Nordgård is nu in balbezit. Nordgård haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Wostal onderschept slim de pass. Wostal geeft een lange en hoge pass. Engebråten is nu in balbezit. Segura verovert de bal door een tackle van achteren. Segura schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Telavag FC 57%, orle 43%.
Telavag FC - orle 0:1

46e minuut.
Costache komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Maffioli geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bucşaru zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nordgård bereikt de bal nog maar net als eerste. Nordgård geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Iscru heeft problemen om de bal te vangen. Iscru met een sublieme pass. Tufteland is nu in balbezit. Dagsland bereikt de bal nog maar net als eerste. Dagsland haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Hinna met een sublieme pass. Tysse speelt de bal door. Iscru speelt de bal door. Segura bereikt de bal nog maar net als eerste. Segura haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Tufteland bereikt de bal nog maar net als eerste. Tufteland passt de bal in één keer door. Dagsland rent richting de bal. Dagsland draait met de bal, schiet en ... Hinna maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Telavag FC - orle 0:2

76e minuut.
Puklek onderschept slim de pass. Puklek passt de bal met de wreef. Bucşaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Bucşaru geeft een lange en hoge pass. Đình Tuấn springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Armengot probeert naar een medespeler te passen. Mikulandra rent richting de bal. Costache verovert de bal door een tackle van achteren. Armengot bereikt de bal nog maar net als eerste. Armengot geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Gromowski passt de bal zonder na te denken. Armengot is nu in balbezit. Armengot passt de bal met de wreef. Costache bereikt de bal nog maar net als eerste. Costache draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Telavag FC - orle 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Telavag FC 61%, orle 39%.
Telavag FC - orle 1:2