Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bakklandet Ballklubb .:TheChoiceOfChampions:.
Høyt spill i fin Tactiek 352
41% Balbezit 59%
70% Spel op eigen helft 30%
4 Doelpogingen 22
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 3
25.5 gemiddelde waardering 56.5
adequate Schieten adequate
poor Passen very good
poor Verdedigen very good


5e minuut.
Higgins met een snelle inworp. Webb bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Sandemose ... Strafschop! Webb raakt geblesseerd tijdens het duel. Gausdal neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
Bakklandet Ballklubb - .:TheChoiceOfChampions:. 0:1

25e minuut.
Higgins geeft een lange en hoge pass. Veiby probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Higgins zal de hoekschop nemen. Skistad springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bakklandet Ballklubb - .:TheChoiceOfChampions:. 0:2

27e minuut.
Inworp. Ramsøy zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Veiby rent richting de bal. Webb onderschept slim de pass. Webb schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Caetano bereikt de bal nog maar net als eerste. Tveita onderschept slim de pass. Tveita passt de bal in één keer door. Røstad rent richting de bal. Røstad draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Vindenes passt de bal met de wreef. Tveita rent richting de bal. Szaranowicz maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Szaranowicz naar de kleedkamers voor een vroege douche.

40e minuut.
Sortland probeert naar een medespeler te passen. Njærheim rent richting de bal. Webb onderschept slim de pass. Webb haalt uit met een fantastische trap. Kolseth werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bakklandet Ballklubb - .:TheChoiceOfChampions:. 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bakklandet Ballklubb 73%, .:TheChoiceOfChampions:. 27%.
Bakklandet Ballklubb - .:TheChoiceOfChampions:. 0:3

53e minuut.
Caetano rent richting de bal. Caetano probeert naar een medespeler te passen. Skistad is nu in balbezit. Skistad schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bakklandet Ballklubb - .:TheChoiceOfChampions:. 0:4

59e minuut.
Caetano probeert naar een medespeler te passen. Vindenes is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gausdal. Gausdal krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Higgins rent richting de bal. Higgins passt de bal zonder na te denken. Gausdal rent richting de bal. Gausdal draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Njærheim de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Caetano kopt de bal weg. Westad heeft problemen om de bal te vangen. Webb rent richting de bal. Webb haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bakklandet Ballklubb - .:TheChoiceOfChampions:. 0:5

73e minuut.
Higgins bereikt de bal nog maar net als eerste. Higgins passt de bal in één keer door. Webb is nu in balbezit. Webb schiet op doel. Kolseth werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Røstad probeert de bal met de borst te controleren. Caetano bereikt de bal nog maar net als eerste. Caetano probeert naar een medespeler te passen. Hadarics rent richting de bal. Hadarics geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bakklandet Ballklubb 67%, .:TheChoiceOfChampions:. 33%.
Bakklandet Ballklubb - .:TheChoiceOfChampions:. 0:5