Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
crushers of oslo Wygrana FC
4bakOffDef Tactiek Ny-Lon
49% Balbezit 51%
57% Spel op eigen helft 43%
6 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
56.9 gemiddelde waardering 57.6
excellent Schieten excellent
solid Passen very good
very good Verdedigen good


10e minuut.
Millarehue met een snelle inworp. Mačkić rent richting de bal. Mačkić passt de bal in één keer door. Barberini is nu in balbezit. Barberini schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Barberini bereikt de bal nog maar net als eerste. Flo onderschept slim de pass. Flo passt de bal in één keer door. Gudbrandsen rent richting de bal. Gudbrandsen draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Amundaray probeert naar een medespeler te passen. Mačkić probeert naar een medespeler te passen. Allieri is nu in balbezit. Barberini onderschept slim de pass. Barberini schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Nedregård rent richting de bal. Mačkić legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Nedregård is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mačkić speelt de bal door. Confuorto neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
crushers of oslo - Wygrana FC 1:0

40e minuut.
Desmet verovert de bal door een tackle van achteren. Amundaray met een sublieme pass. Millarehue heeft problemen om de bal te vangen. Nedregård bereikt de bal nog maar net als eerste. Nedregård schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: crushers of oslo 56%, Wygrana FC 44%.
crushers of oslo - Wygrana FC 1:0

47e minuut.
Desmet is nu in balbezit. Desmet passt de bal in één keer door. Bellanova geeft een lange en hoge pass. Barberini springt en kopt de bal. Teigland werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Desmet is nu in balbezit. Desmet passt de bal zonder na te denken. Bellanova bereikt de bal nog maar net als eerste. Bellanova geeft een lange en hoge pass. Gudbrandsen maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Gudbrandsen probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bellanova rent richting de bal. Allieri begaat een overtreding. Bellanova raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Desmet neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Barberini passt de bal zonder na te denken. Bellanova is nu in balbezit. Bellanova passt de bal zonder na te denken. Barberini is nu in balbezit. Barberini haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Nedregård bereikt de bal nog maar net als eerste. Pakarinen verovert de bal door een tackle van achteren. Pakarinen speelt de bal door. Confuorto is nu in balbezit. Confuorto schiet op doel. Evgeniev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Korchagin geeft een hoge lob. Nedregård is nu in balbezit. Pakarinen tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Nedregård is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Żabski komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Amundaray bereikt de bal nog maar net als eerste. Amundaray passt de bal zonder na te denken. Korchagin speelt de bal door. Pietrek heeft problemen om de bal te vangen. Pietrek draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
crushers of oslo - Wygrana FC 2:0

79e minuut.
Allieri geeft een hoge lob. Confuorto is nu in balbezit. Met opzet legt Desmet zijn tegenspeler op de grond. Desmet krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Millarehue verovert de bal door een tackle van achteren. Millarehue speelt de bal door. Barberini bereikt de bal nog maar net als eerste. Barberini haalt uit met een fantastische trap. Teigland maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
crushers of oslo - Wygrana FC 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: crushers of oslo 58%, Wygrana FC 42%.
crushers of oslo - Wygrana FC 2:1