Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Surprise Lyn
343 Tactiek Offside!
44% Balbezit 56%
79% Spel op eigen helft 21%
0 Doelpogingen 28
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
31.5 gemiddelde waardering 43.1
average Schieten formidable
weak Passen good
average Verdedigen good


6e minuut.
Tønnesen speelt de bal door. Liberg is nu in balbezit. Arteaga onderschept slim de pass. Arteaga haalt uit met een fantastische trap. Hallingstad maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Surprise - Lyn 0:1

10e minuut.
Løseth rent richting de bal. Mur verovert de bal door een tackle van achteren. Mur geeft de bal voor. Mcalister bereikt de bal nog maar net als eerste. Mcalister draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Liberg speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Rekdal de bal onder controle te krijgen. Mcalister rent richting de bal. Mcalister schiet op doel. Hallingstad probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Surprise - Lyn 0:2

15e minuut.
Álvarez Mantilla passt de bal zonder na te denken. Mcalister heeft problemen om de bal te vangen. Mcalister met een sublieme pass. Arteaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Arteaga schiet op doel. De bal raakt de paal.

16e minuut.
Arteaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Liberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Arteaga onderschept slim de pass. Arteaga draait met de bal, schiet en ... Hallingstad maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Surprise - Lyn 0:3

23e minuut.
Rugland rent richting de bal. Álvarez Mantilla verovert de bal door een tackle van achteren. Álvarez Mantilla speelt de bal door. Mcalister rent richting de bal. Mcalister schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Tønnesen speelt de bal door. Giske bereikt de bal nog maar net als eerste. Giske probeert naar een medespeler te passen. Arteaga probeert de bal met de borst te controleren. Arteaga haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

27e minuut.
Arteaga kopt de bal weg. Mcalister rent richting de bal. Liberg schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Liberg krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Álvarez Mantilla met de inworp. Klungelig pakt Joon-Bum de bal. Joon-Bum geeft een lange en hoge pass. Arteaga rent richting de bal. Arteaga schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Arteaga passt de bal zonder na te denken. Liberg is nu in balbezit. Mcalister onderschept slim de pass. Mcalister draait met de bal, schiet en ... Hallingstad werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Surprise - Lyn 0:4

38e minuut.
Daar is Mcalister, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mcalister geeft een lange en hoge pass. Lindhjem rent richting de bal. Arteaga onderschept slim de pass. Arteaga schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Overvik met een sublieme pass. Mcalister is nu in balbezit. Liberg begaat een overtreding. Mcalister raakt geblesseerd tijdens het duel. Álvarez Mantilla wilt de vrije trap nemen. Hallingstad kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Rekdal geeft een hoge lob. Tønnesen geeft een lange en hoge pass. Daar is Álvarez Mantilla, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arteaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Arteaga haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Surprise - Lyn 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Surprise 80%, Lyn 20%.
Surprise - Lyn 0:5

55e minuut.
Rekdal bereikt de bal nog maar net als eerste. Álvarez Mantilla verovert de bal door een tackle van achteren. Liberg schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Liberg is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Álvarez Mantilla is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Álvarez Mantilla neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Camoranesi passt de bal met de wreef. Lindhjem probeert de bal met de borst te controleren. Arteaga speelt de bal door. Mcalister rent richting de bal. Mcalister schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Mcalister bereikt de bal nog maar net als eerste. Mcalister haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Liberg de bal onder controle te krijgen. Arteaga rent richting de bal. Arteaga haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Surprise - Lyn 0:6

67e minuut.
Álvarez Mantilla is nu in balbezit. Álvarez Mantilla probeert naar een medespeler te passen. Tønnesen speelt de bal door. Arteaga is nu in balbezit. Arteaga schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Mcalister rent richting de bal. Liberg verovert de bal door een tackle van achteren. Arteaga onderschept slim de pass. Arteaga schiet op doel. Hallingstad werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Surprise - Lyn 0:7

81e minuut.
Overvik met een sublieme pass. Tønnesen met een sublieme pass. Arteaga rent richting de bal. Mcalister rent richting de bal. Mcalister haalt uit met een fantastische trap. Hallingstad verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Arteaga is nu in balbezit. Liberg rent richting de bal. Arteaga verovert de bal door een tackle van achteren. Arteaga haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Surprise - Lyn 0:8

83e minuut.
Overvik is nu in balbezit. Overvik geeft de bal voor. Álvarez Mantilla kopt de bal weg. Mcalister rent richting de bal. Mcalister schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Álvarez Mantilla onderschept slim de pass. Lindhjem speelt de bal door. Álvarez Mantilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Arteaga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arteaga haalt uit met een fantastische trap. Hallingstad verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Surprise 79%, Lyn 21%.
Surprise - Lyn 0:8