Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Blue Star FC Grumpy Dinasours
451 Tactiek Smart
50% Balbezit 50%
74% Spel op eigen helft 26%
1 Doelpogingen 26
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
33.6 gemiddelde waardering 48.5
zwak Schieten zeer goed
matig Passen goed
redelijk Verdedigen redelijk


5e minuut.
Valderhaug rent richting de bal. Bălăcescu onderschept slim de pass. Bălăcescu passt de bal zonder na te denken. Husøy rent richting de bal. Husøy haalt uit met een fantastische trap. Gabryś kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
Turner passt de bal met de wreef. Bălăcescu probeert naar een medespeler te passen. Husøy rent richting de bal. Cinovas rent richting de bal. Cinovas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Sjøli verovert de bal door een tackle van achteren. Kaupang tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sjøli raakt geblesseerd tijdens het duel. Sjøli zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Vegdal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Husøy rent richting de bal. Husøy schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Star FC - Grumpy Dinasours 0:1

20e minuut.
Sveen bereikt de bal nog maar net als eerste. Sveen speelt de bal door. Husøy is nu in balbezit. Husøy haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Vegdal de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Star FC - Grumpy Dinasours 0:2

21e minuut.
Inworp. Sjøli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Muratori met een sublieme pass. Husøy bereikt de bal nog maar net als eerste. Husøy schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Hallingstad passt de bal met de wreef. Sjøli rent richting de bal. Sjøli met een sublieme pass. Cinovas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cinovas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Aukland passt de bal in één keer door. Bălăcescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bălăcescu probeert naar een medespeler te passen. Husøy is nu in balbezit. Husøy schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Kaupang geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sjøli met de inworp. Cinovas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cinovas geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Cinovas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cinovas geeft de bal voor. Husøy rent richting de bal. Husøy draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Muratori bereikt de bal nog maar net als eerste. Muratori geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Montiel de bal. Husøy bereikt de bal nog maar net als eerste. Husøy haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Montiel geeft de bal voor. Muratori geeft een lange en hoge pass. Montiel heeft problemen om de bal te vangen. Husøy rent richting de bal. Husøy haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Star FC - Grumpy Dinasours 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blue Star FC 75%, Grumpy Dinasours 25%.
Blue Star FC - Grumpy Dinasours 0:3

52e minuut.
Klungelig pakt Nistad de bal. Nistad geeft een lange en hoge pass. Montiel controleert de bal met de borst. Cinovas is nu in balbezit. Cinovas haalt uit met een fantastische trap. Gabryś verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

55e minuut.
Bakke kopt de bal weg. Sjøli bereikt de bal nog maar net als eerste. Sjøli geeft de bal voor. Husøy bereikt de bal nog maar net als eerste. Husøy haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Husøy is nu in balbezit. Husøy schiet op doel. De bal raakt de paal.

65e minuut.
Turner met een sublieme pass. Nistad is nu in balbezit. Nistad passt de bal zonder na te denken. Husøy is nu in balbezit. Husøy draait met de bal, schiet en ... Gabryś kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Star FC - Grumpy Dinasours 0:4

74e minuut.
Muratori geeft een hoge lob. Cinovas is nu in balbezit. Cinovas geeft de bal voor. Bălăcescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bălăcescu passt de bal met de wreef. Gabryś probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Muratori is nu in balbezit. Muratori passt de bal zonder na te denken. Nistad geeft de bal voor. Husøy is nu in balbezit. Husøy schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Bălăcescu kopt de bal weg. Husøy is nu in balbezit. Vegdal legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Husøy is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Cinovas neemt de penalty, wat een uithaal! Gabryś bokst de bal weg. Husøy is nu in balbezit. Husøy schiet op doel. Gabryś probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blue Star FC 73%, Grumpy Dinasours 27%.
Blue Star FC - Grumpy Dinasours 0:4