Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Carnicero C.F. FFK Allstars
343 Tactiek Håkon1
51% Balbezit 49%
60% Spel op eigen helft 40%
6 Doelpogingen 20
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 6
56.1 gemiddelde waardering 54
uitstekend Schieten zeer goed
solide Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen solide


6e minuut.
Tagliacozzo geeft de bal voor. Tarradellas heeft problemen om de bal te vangen. Bojin verovert de bal door een tackle van achteren. Bojin speelt de bal door. Sandsmark is nu in balbezit. Paal! Phillips probeert de bal met de borst te controleren. Sandsmark rent richting de bal. Sandsmark schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Carnicero C.F. - FFK Allstars 0:1

11e minuut.
Phillips geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dogančević met een snelle inworp. Díaz Fernández rent richting de bal. Díaz Fernández geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Chrząstowski is nu in balbezit. Chrząstowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Carnicero C.F. - FFK Allstars 0:2

13e minuut.
De Wever bereikt de bal nog maar net als eerste. Dogančević verovert de bal door een tackle van achteren. Dogančević met een sublieme pass. Chrząstowski is nu in balbezit. Chrząstowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Pascoalin geeft de bal voor. Inworp. Razbegailo met de inworp. Parizotto rent richting de bal. Parizotto geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Solem met een sublieme pass. Dogančević kopt de bal weg. Díaz Fernández speelt de bal door. Sandsmark rent richting de bal. Sandsmark haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Overå kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Sandsmark bereikt de bal nog maar net als eerste. Phillips rent richting de bal. Sandsmark verovert de bal door een tackle van achteren. Sandsmark draait met de bal, schiet en ... Overå werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
De Wever trapt de bal weg van het doel. Díaz Fernández speelt de bal door. Sandsmark is nu in balbezit. Chrząstowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Chrząstowski draait met de bal, schiet en ... Overå kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Houdek onderschept slim de pass. Houdek passt de bal in één keer door. Dussaux rent richting de bal. Dussaux geeft een lange en hoge pass. Ceccardi maakt een snoekduik en kopt de bal. Solem bokst de bal weg.

42e minuut.
Dussaux passt de bal met de wreef. Chrząstowski is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mur. Mur krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Carnicero C.F. 64%, FFK Allstars 36%.
Carnicero C.F. - FFK Allstars 0:2

50e minuut.
Padín kopt de bal weg. Díaz Fernández bereikt de bal nog maar net als eerste. Díaz Fernández passt de bal zonder na te denken. Sandsmark rent richting de bal. Sandsmark haalt uit met een fantastische trap. Overå bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Dussaux met een sublieme pass. Parizotto is nu in balbezit. Parizotto passt de bal zonder na te denken. Ceccardi is nu in balbezit. Ceccardi haalt uit met een fantastische trap. Solem bokst de bal weg.

55e minuut.
Razbegailo speelt de bal door. Rolhion rent richting de bal. Rolhion passt de bal zonder na te denken. Houdek bereikt de bal nog maar net als eerste. Houdek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Mur is nu in balbezit. Mur geeft een hoge lob. Ceccardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceccardi schiet op doel. Solem probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Carnicero C.F. - FFK Allstars 1:2

58e minuut.
Pascoalin probeert naar een medespeler te passen. Bojin heeft problemen om de bal te vangen. Bojin geeft een lange en hoge pass. Chrząstowski krijgt zijn hoofd ertegen. Overå werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Carnicero C.F. - FFK Allstars 1:3

65e minuut.
Daar is Houdek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tagliacozzo verovert de bal door een tackle van achteren. Tagliacozzo geeft een lange en hoge pass. Sandsmark is nu in balbezit. Sandsmark haalt uit met een fantastische trap. Overå probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kornas met een snelle inworp. Klungelig pakt Díaz Fernández de bal. Díaz Fernández geeft een hoge lob. Sandsmark springt en kopt de bal. Overå bokst de bal weg.

74e minuut.
Dogančević bereikt de bal nog maar net als eerste. Dogančević passt de bal met de wreef. Chrząstowski is nu in balbezit. Chrząstowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Carnicero C.F. - FFK Allstars 1:4

79e minuut.
Parizotto rent richting de bal. Ramsland begaat een overtreding. Parizotto is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Dussaux zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Ceccardi springt en kopt de bal. Solem maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Carnicero C.F. - FFK Allstars 2:4

85e minuut.
Inworp. Díaz Fernández zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sandsmark speelt de bal door. Chrząstowski rent richting de bal. Chrząstowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Díaz Fernández probeert naar een medespeler te passen. Bojin is nu in balbezit. Bojin geeft een hoge lob. Sandsmark is nu in balbezit. Sandsmark schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Tagliacozzo onderschept slim de pass. Tagliacozzo geeft de bal voor. Sandsmark kopt de bal weg. Bojin bereikt de bal nog maar net als eerste. Bojin schiet op doel. Overå kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Carnicero C.F. 57%, FFK Allstars 43%.
Carnicero C.F. - FFK Allstars 2:4